Step Up All In

Step Up All In (2014)

Every step has led to this.

discussie

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Tarkus "Ik heb me deze film aangeschaft omdat ik de vorige goed vond en wel van het dansen houdt.
Ik ga er volledig met akkoord dat het scenario veel beter zou kunnen, maar ik vind het ook logisch dat het scenario hier meer naar de achtergrond wordt geplaatst en het voornaamste in deze filmen, het dansen, de prioriteit krijgt.
En dat dansen is nog steeds perfect, ook in deze 5de Step Up film.
Ook ik was tevreden met de terugkeer van enkele oudgedienden uit de eerste films, en hoewel ze al wat ouder zijn (en dat zie je bij sommige toch wel duidelijk), hun dansen is nog steeds van grote klasse.
Ik ga voor mijn opinie over deze film puur af op de dansscènes, en die zijn uitstekend en daarom krijgt deze film van mij nog steeds een hoge score, en die is nog steeds verdiend ook !!"


zelfs het dansen was in deze film niet echt goed, zoals in de filmtotaal-recensie al aangehaald was, buiten (een beetje) de finale waren de dansscènes weinig tot niets vernieuwend en iets dat we al veel (te veel) hebben gezien. dat het syncroon was ofzo dan? tja, dat mag je wel verwachten met een stel goede dansers en 75 takes.... maarja, ik zeg tegen anderen dat ze zich ook niet meer met jouw belachelijke meningen moeten bezighouden. ik ga er ook mee stoppen

IMAX3D

Avatar

Veruit de slechtste uit de reeks. Dansniveau dramatisch tot niks vernieuwends. Step Up met MOB was het hardste.