The Martian (2015)

Bring Him Home

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

johnwayne

Avatar

sonnycorleone "Een ramp? Net als jou smaak! O ja je vergat nog wat over je 3d mening te herhalen!"


Waarom deze lompe reactie? Heb ik je iets misdaan?

sonnycorleone

Avatar

johnwayne "Of mijn reactie iets toevoegt of niet doet niet ter zake. Ik schrijf mijn eigen verhaal en kopieer en plak niet de recensies van anderen en plaats die vervolgens onder mijn naam.
Als je een recensie neemt van een andere site en je plaatst zoiets, dan hoor je dat naar mijn bescheiden mening te vermelden.

Bovendien vergelijk ik Exodus nergens met Gladiator en The Counselor vond ik, ondanks een geweldige cast, een ramp."
Een ramp? Net als jou smaak! O ja je vergat nog wat over je 3d mening te herhalen!

johnwayne

Avatar

sonnycorleone "Jou reactie voegt ook niet veel toe! Exodus(eeuwige vergelijk met Gladiator is onzin) en The Counselor(o.a geweldige cast) zijn prima films, en vond de 3d helemaal niet van toegevoegde waarde."


Of mijn reactie iets toevoegt of niet doet niet ter zake. Ik schrijf mijn eigen verhaal en kopieer en plak niet de recensies van anderen en plaats die vervolgens onder mijn naam.
Als je een recensie neemt van een andere site en je plaatst zoiets, dan hoor je dat naar mijn bescheiden mening te vermelden.

Bovendien vergelijk ik Exodus nergens met Gladiator en The Counselor vond ik, ondanks een geweldige cast, een ramp.

sonnycorleone

Avatar

johnwayne "Datzelfde flikte hij ook al met andere recensies (o.a. 12 Angry Men, Jurassic World en Sicario). Dit is gewoon ordinair jatwerk."
Jou reactie voegt ook niet veel toe! Exodus(eeuwige vergelijk met Gladiator is onzin) en The Counselor(o.a geweldige cast) zijn prima films, en vond de 3d helemaal niet van toegevoegde waarde.

johnwayne

Avatar

notReal "Wauw.. een recensie van iemand anders in je eigen woorden vertellen is wel een bijzondere besteding van je tijd..
Voor wie bovenstaande in andere bewoordingen wil lezen: http://www.filmtotaal.nl/recensie.php?id=45482"


Datzelfde flikte hij ook al met andere recensies (o.a. 12 Angry Men, Jurassic World en Sicario). Dit is gewoon ordinair jatwerk.

notReal

Avatar

Olrik "The Martian is gebaseerd op de debuutroman van Andy Weir. Matt Damon speelt Mark Watney, een Amerikaanse astronaut die tijdens een missie op de planeet Mars in een zware storm terechtkomt en zoekraakt. Om de vijf andere bemanningsleden te redden, moet Melissa

/knip\

uit. Een visueel sterke en zeer realistische film. Leuk om te weten is dat Scott met het interieur van het ruimteschip vooral knipoogt naar 2001: A Space Odyssey.

9.0 / 10"


Wauw.. een recensie van iemand anders in je eigen woorden vertellen is wel een bijzondere besteding van je tijd..
Voor wie bovenstaande in andere bewoordingen wil lezen: http://www.filmtotaal.nl/recensie.php?id=45482

SeanDeNiro

Avatar

Ik vond de film erg langdradig en dezelfde euvel als Prometheus: een paar goede acteurs en een hoop middelmatige. Jeff Daniels is misplaatst als directeur van de NASA. En opvallend dat Starman als enige nummer compleet gespeeld werd. Een 7.