Geheimcode Wildgänse (1984)

This is a corporation of businessmen... Their business is war. For them, the jungle and the city are the same.

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

johnwayne "Deze film wilde meeliften op het succes van 'The Wild Geese' uit 1978 met Richard Burton, Roger Moore, Richard Harris en Hardy Krüger, wat ook al geen topfilm was (maar wel redelijk genietbaar). Maar dit zgn. vervolg had beduidend minder aansprekende namen en ook een slechter scenario ter beschikking."


Minder aansprekende namen, maar toch geen onbeduidende acteurs. Lewis Collins levert nog wel acceptabel werk (hij is een onderschat acteur gebleven, was ooit in beeld als potentiele James Bond), maar de rest van de crew en het scenario is benedenmaats.

johnwayne

Avatar

MovieMazzter "Nogal gedateerde film uit de jaren 80 die ook bekend staat als Codename Wild Geese. Voor de liefhebber van veel explosies, vuur, schietpartijen maar het acteerwerk doet soms wat wat klungelig aan. 5/10"


Deze film wilde meeliften op het succes van 'The Wild Geese' uit 1978 met Richard Burton, Roger Moore, Richard Harris en Hardy Krüger, wat ook al geen topfilm was (maar wel redelijk genietbaar). Maar dit zgn. vervolg had beduidend minder aansprekende namen en ook een slechter scenario ter beschikking.

MovieMazzter

Avatar

Nogal gedateerde film uit de jaren 80 die ook bekend staat als Codename Wild Geese. Voor de liefhebber van veel explosies, vuur, schietpartijen maar het acteerwerk doet soms wat wat klungelig aan. 5/10