Star Trek IV: The Voyage Home

Star Trek IV: The Voyage Home (1986)

Beaming down to Earth December 12 1986

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ernie

Avatar

WTF doet deze film in de Amersfoortse bioscoop, is dit een grote fout op filmtotaal of draaien ze daar echt de hele week een star trek uit 1986? Zou een goeie gap zijn als je naar de nieuwe denkt te gaan...

Darthmar

Avatar

Deze Star Trek is de star trek film met de meeste humor en zeker 1 van mijn favoriete.
Deze film gaat over het feit dat als wij hedendaags de natuur verzieken er in de toekomst problemen door komen.
Ten tweede het vergelijken van de verschillende casts en series met elkaar is onzin. Elke serie valt en staat met de tijd waarin ze gemaakt is.

Nixus

Avatar

cocktail king "De heer Clemenza zou toch beter moeten weten. Ten eerste zijn er zat mensen die hem kunnen vertellen hoeveel sequels er gemaakt zijn. En hij had ook kunnen weten dat er meer afleveringen dan sequels zijn. En dat er geen 8 series zijn maar 5.

Daarnaast zijn de meeste bemanningsleden van de Enterprise aardbewoners net als wij (hoewel ik dat bij jou niet zo zeker weet...).

Voor de rest heb je natuurlijk helemaal gelijk, de Star Trek films behoren tot de club films die zo zeldzaam slecht zijn dat het niet eens camp kan worden. B.t.w. waaneer gaan we weer een biertje drinken..?"


Ik meen toch echt dat het er meer waren: TOS - The old Series. TAS - The animated Series, TNG - The next generation, DS9 - Deep Space 9, VOY - Voyager en ENT - Enterprise. Daarnaast was er nog een pilot voor een serie tussen TOS en TNG. Die heeft echter nooit de TV gehaald. Dus dat zijn er op zijn minst 6.

De films zijn in het algemeen veredelde afleveringen. De enige twee die ik interressant vind, zijn The wrath of Kahn en First Contact.

machy_02

Avatar

Hallo.

Er zijn toch ook nog legers mensen die Rambo 1 ( first Blood) kijken terwijl dot ook een ongelooflijke oude mmm film is.
Star-Trek zijn dan wel de klassiekers op SF gebied, maar het blijft best leuk kijken.
Waren ze hier niet mee begonnen dan hadden we ook nooit die series DS-9, Enterprise, of Voyerger gehad.
En dat zijn toch al weer hele verbeteringen

erickabdiel

Avatar

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
WAT EEN SAAI FILM, NIET KIJKEN

Marty Feldman

Avatar

Prettige dag allemaal zegt Britty DE SCHAT !

Nou Britty, ik ga niet kijken ik heb al veels te veel van deze films gezien. In 1980 was de serie om 18.30 op vrijdag op TV. Dat was racen uit het werk en een perfect begin van het weekend. 24 jaar geleden alweer. Sommige (oude) liefde roest wel.

Dan maar Mel Gibson ! :r

BertjeDH

Avatar

Deze of Lethal weapon 4....Ga toch maar voor deze, maarja ik ben dan ook een trekkie. Heb ze allemaal op dvd maar toch ga ik em kijken!

hermit elephant

Avatar

Ook deze bevestigt maar weer 's dat de even/oneven regel opgaat t/m deel 8 (First Contact); 1,3,5 en 7 zijn stukken minder dan 2,4,6 en 8.
En altijd weer leuk om te zien dat zo'n film extreme reacties oproept. Love it or hate it!

Filmwolfje

Avatar

Hmmm, laat ik eens wat anders bedenken dan te reageren met 'Spock rulez'....

Ah ja ik weet het...

Scotty rulez!!!

basseh

Avatar

Heb een paar star trek films gezien ondacks dat ik de series nooit gevolgd heb... maar deze vond ik wel de leukste. Die gasten uit de toekomst in het heden levert komische momenten op... Smiley face

thecritic

Avatar

Die Star Trekjes vind ik echt niks he!

DJKoster

Avatar

Erg leuke Star Trek film. vooral de momenten dat ze terug in de tijd zijn (de hel film eigenlijk)
Scotty die tegen een computer aan begint te lullen