Small Soldiers (1998)

The few, the proud, and the small.

discussie

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DVD-maniac

Avatar

Leuke film, vooral hoe ze die speelgoedpoppetjes tot leven brengen. Heel realistisch. Ook de verschillende karakters van zowel de Commando Elite als de Gorgonites zijn leuk bedacht en hier en daar wat humor I don't know what I've been told, Gorgonites' blood runs mighty cold (Full metal jacket)

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Leuke film, vooral de muziek en hints naar andere oorlogsfilms is fantastisch!!

Mogen ze van mij een deel 2 van maken!!

Webjoker

Avatar

Helaas komt hij zo vroeg want dan ben ik er niet maar kan me wel herrineren dat ik dit een leuke film vond. Ik koop hem binnenkort wel Smiley face

interbob

Avatar

Ik had de bedoeling hem te zien 2 jaar geleden, maar ben na 20 minuten in slaap gevallen. Film zonder verhaal, wanstaltig!

Moviemagic

Avatar

Fantastische film. Vind de stem van Tommy Lee Jones erg goed bij passen. Veel humor erin.

Tsjeard

Avatar

Ben benieuwd of jullie 't nummer van Rush nog is opgevallen. Dat spidermanmeisje luistert ernaar als ze op haar kamer zit en met dat jochie belt.

hendrikjan

Avatar

Rush is goed ik ga um gelijk bekijken.

Hendrikjan Haverkamp

Als het normaal gaat gaat het goed!!!!

Frenkel

Avatar

The commando's worden gespeeld door de Dirty Dozen cast :W en de Gorgonites door Spinal Tap.

Tsjeard

Avatar

Ah...deze is wel tof hoor. Er zit zelfs een nummer van Rush (Tom Sawyer) in! Futurama heeft ook een paar keer gerefereerd naar Rush, dus dan maak je het wel bij mij ;) Verder Tommy Lee Jones als Chip Hazard, de officier. En vele leuke oneliners!

misscongenality

Avatar

Ik kan me deze film ook nog vaag herinneren. Het is in elk geval een hele tijd terug dat ik deze films heb gezien.Ik vond hem wel leuk toen ik hem zag dus misschien dat ik hem vanavond wel weer ga kijken. Is wel grappig.