Kiss of Death (1995)

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tukkerstein

Avatar

@Nescio

In de meeste actiefilms vind ik hem niet zo sterk, maar in dramafilms is hij geweldig! Kijk eens Matchstick Men, The Weatherman of Lord of War!

Nescio

Avatar

Maar ik ga hem zkr kijken, want een film met Samuel L. Jackson en Nicolas Cage moet wel goed zijn

Films waar Cage in spelen zijn voor mij taboe, dat heb ik een paar jaar terug al besloten. Wat een wanhopige acteur is dat.

ASHWIN102

Avatar

Ik had de film nog nooit gezien, maar was zeker de moeite waard. David Caruso is zeer zeker goed. Ik had niet verwacht dat nicolas cage opeens zo groot en gespierd was! Dat was eens wat anders.

Gan_Ning

Avatar

Nog nooit van gehoort:?
Maar ik ga hem zkr kijken, want een film met Samuel L. Jackson en Nicolas Cage moet wel goed zijn:E

lulligvoorje

Avatar

Ik vond vooral David Caruso erg sterk. Maar de onbehouwen rol van Cage is ook bijzonder. De film wordt gekenmerkt door een flinke laag spanning, vanwege de gewelddadige en geloofwaardige tegenpolen.

Baski

Avatar

Bovenstaande reacties hebben me overgehaald: dat wordt kijken vanavond! :Y

juso

Avatar

Zeker weten moet je hem zien, Ann.
Cage vind ik ook goeie acteur, maar in deze film is ie echt slecht. >Smiley face Alleen je hebt vanavond ook twee goeie films; "Merry Christmas Mr. Lawrence" en "Ashanty: land of no mercy". Shit!, ik denk dat ik uit ga en ik kan maar een film tapen. :(

Maar goed ik zie wel.

Ann McDunn

Avatar

juso je bent zo enthousiast dat ik kerstfilms maar laat schieten, Nicolas Cage vind ik meestal goed, dus deze film vanavond kijken, ik ben benieuwd of die 8 van jou er in zit.

juso

Avatar

WERKELIJK EEN GEWELDIGE FILM :Y
IK VIND DIT ZEKER EEN VAN DE BESTE VAN NICOLAS, BEHALVE "FACE OFF" DAN.
F.....G GREAT MISDAADFILM MET EEN ERG COOLE GANGSTER, LITTLE JUNIOR.
JE MOET ER VAN HOUDEN. GOED CARUSO ACTEERD WAT MINDER, MAAR WAT WIL JE, IEDEREEN KIJKT DEZE FILM TOCH VOOR NICOLAS CAGE. KOM OP MAN, 5.9
HIJ KRIJGT VAN MIJ EEN 8!!

Mr-Majestyk

Avatar

Stoere film zeker weten. Nooit geweten waarom het niet echt een 'beroemde' film was/is. Ik vermoed dat ie voor de meeste net even 'iets' mist.
Ik ga em niet kijken overigens, kheb weer wat neie films op DVD, die krijgen effe voorrang Smiley face.

TinusTussengas

Avatar

Ja,de cast is reden genoeg om deze film te kijken!

Colonel_Kurz

Avatar

Is dit niet een remake van de gelijknamige film met onder andere Ronald Reagan?

Aziez

Avatar

Ik vind Cage een onwijs goede acteur, ook in Kiss of Death ws hij niet slecht. maar voor de rest was de film niet echt interresant. Ik viel letterlijk ik slaap.

(Het feit dat ik een lange dag achter de rug had, heeft hier vast ook mee te maken.)

Mister Pink

Avatar

De film begint zeer sterk met goed acteerspel, maar komt op het laatst in een stroomversnellingnadat het karakter van Ving Rhames is doodgeschoten, waardoor je het gevoel hebt dat de film is afgeraffeld. Daardoor hield ik een beetje een dubbel gevoel aan de film over.

[rating 3,5]

breul

Avatar

Beslist de moeite waard,wat en keigoede film,had hem al een keer gezien,maar ga beslist nog een keer kijken,dus veel kijkplezier gewenst,je moet wel van aktie houden,

Ann McDunn

Avatar

Als ik de berichten zo lees, dan ga ik vanavond deze film maar eens bekijken. Ik hoop dat ik iedereen die de film zo goed vond gelijk kan geven.:Y

ardvw

Avatar

Inderdaad een zeer goede film. Jammer dat iedereen zo laag stemt, hij is zeker het kijken waard. Cage speelt meesterlijk en het gaat tenminste over de huis, tuin en keuken criminaliteit, geen overdreven scenario's zoals New Jack City bv.

Groeten,

Ard