Flatliners (1990)

Some lines shouldn't be crossed.

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

hansbeer

Avatar

Lang geleden gezien, en nu weer dus, hij zat toch anders in m'n geheugen, dacht wel dat ie beter was en dat er meer werd gespeeld in de ruimte tussen leven/dood. Overigens origineel en goed verhaal, met een jonge goeie cast;

6,5 sterren.

Tarkus

Avatar

Heb de film weer eens bekeken, en slecht is ie niet, maar vind hem nu toch wat traag.
Bovendien waren de vertolkingen van de ganse cast, en dat waren toch niet de minsten toen, niet zo bijster goed.
Maar het was toch leuk om de film na al die jaren weer eens te zien.

Unicron

Avatar

@hetisjantje

Stop nou eens met dat continue gekanker op anderen. Bij de Starship Troopers reacties zit je ook al te kankeren op anderen. Ga lekker ergens anders je gal spuien. En nou niet zeuren dat ik dit niet onderbouw want daar heb ik geen zin an.

chuz

Avatar

@hetisjantje

Wat een flauwekul.........hoe weet je of ik gelovig ben. En je kunt toch niet volhouden dat iedereen die een minder dan 100 procent materialistisch mensbeeld heeft om die reden dusdanig schuldig is aan het wereld leed dat ie geen recht meer heeft op fatsoenlijke omgangs vormen.

SunChaser

Avatar

Goede film. De trailer op tv had echter zo'n crappy beeld dat t wel een oude VHS leek.

Noldy

Avatar

hetisjantje "@chuz
Hij had tenminste nog een onderbouwde mening over de film. En gelovigen die het over manieren hebben? Stop eerst eens op partijen te stemmen die vuile olieoorlogen voeren waarbij vele burgerslachtoffers vallen, ga dan 10 jaar je god op je knieeen om vergiffenis smeken, en kom dan terug op het onderwerp "manieren." Anders wordt het toch een enkeltje hel straks.."


Ach, manieren. Kom met zo'n reactie tegen iemand die zijn heil vindt in geloof, dan zou ik het niet weten te passen binnen het kader manieren. Hetzelfde geldt voor schilderijen maken met naakte Mohammed's om zo de islam te becritiseren getuigt. Homosexuelenvervolging door polen getuigt ook niet van manieren. Verklaringen dat de bijbel zinloos is en Jezus een nietig figuur is, past ook niet binnen manieren.

Laten we andermans manieren (en vooroordelen...) ontstijgen boven het discussiepunt?

Op z'n ruben's: Kom nou zeg!

hetisjantje

Avatar

@chuz
Hij had tenminste nog een onderbouwde mening over de film. En gelovigen die het over manieren hebben? Stop eerst eens op partijen te stemmen die vuile olieoorlogen voeren waarbij vele burgerslachtoffers vallen, ga dan 10 jaar je god op je knieeen om vergiffenis smeken, en kom dan terug op het onderwerp "manieren." Anders wordt het toch een enkeltje hel straks..

chuz

Avatar

ruben " ga in plaats van de bijbel/celestijnse belofte eens een serieus boek lezen. :|

"
Jammer dat bij een delicate discussie als dit mensen zo vaak hun manieren schijnen te verliezen.

redelijke film

Tampert

Avatar

Ik ben deze film maar gaan zien nadat ik de great escape gemist had (lees: mijn vrienden kwamen met een of andere gare dvd van een chinese cowboy aanzetten)

Op zich wel een aparte film, onderwerp sprak me wel aan en idd Julia roberst vet jong

Novah

Avatar

Jezus christ, Kiefer Sutherland is 24 toen deze film werd opgenomen, on fucking gelooflijk. Nu istie bijna 40... wat gaat de tijd snel. Julia Roberts was toen 23. Jees :D

LekkerDoen

Avatar

Hele leuke film. Lekker spannend en moralistisch. Kevin Bacon vind ik echt op z'n best in dit soort films. "Stir of Echoes" vond ik ook zo goed. [rating 4]

Moviemagic

Avatar

Leuke film. Goed verhaal. Niet dat je hem 5 keer kunt zien, maar toch erg goed. Zeker alleen al vanwege de casting. :B