The Babysitter

discussie

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Spoiler-alert

Leuke vermakelijke film met overdreven veel gore en humor die je wel met 5 zakken zout moet nemen.

De film slaat nergens op en is overdreven ongeloofwaardig(alleen al hoe ze een huiskamer vol bloed en lijken en een politieauto allemaal netjes snel wegwerken binnen een half uurtje terwijl eigenlijk op de babysitter zelf na iedereen bezig is met op de jongen jagen is al lachwekkend en onmogelijk)

De jongen zelf heeft kansen zat om gewoon over straat weg te rennen maar zoekt natuurlijk een schuurtje op of een plek onder het huis. En zelfs zijn achtervolgers blijken die onlogische keuzes door te hebben en vluchten niet(want hij kan dan opnieuw de politie gebeld hebben) maar vinden hem zelfs elke keer.
De kills zijn nergens bijzonder(zoals Spider-Fan zegt zelf Home Alone achtig alleen wel dodelijk) maar dankzij de chemie tussen de jongen en zijn babysitter en omdat de humor wel vermakelijk is en de film niet lang duurt vliegt de tijd lekker voorbij.

Natuurlijk moet je na het zien van deze film ook een intergalactic team dream samenstellen.
De mijne:

- Han Solo (als piloot)
- Cyborg( een witte groep kan in deze tijd niet dus een excuusneger is noodzakelijk. Hij kan zowel Solo overnemen mocht er iets gebeuren, schade repareren aan het schip en meeknokken tegen de badguy)
- Jean Grey/ Phoenix. Een vrouw moet er ook bij anders alsnog gezeik en met de Phoenix heeft de badguy bij voorbaat al zo goed als verloren
- Superman en Hulk (de gasten die de badguy ff in elkaar gaan rammen)

Spider-fan

Avatar

Op zich wel aardige, vlotte horror/komedie, maar wel met een erg dunne plot. Het is in feite een soort Home Alone met hier en daar een bloederig moment.