Glengarry Glen Ross

Glengarry Glen Ross (1992)

The hardest thing in life is sell

discussie

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Sterke film, uitstekende cast en goede dialogen. film loopt niet over van de actie, maar boeit desalniettemin. 7/10

jacq

Avatar

Ik ga deze film zeker kijken. Schaam me diep zo'n grote fan van Al Pacino en ik ken deze film niet eens, ik ga al in mijn hoek staan.

Memento

Avatar

jazzie "waar heb jij het nou over, de rest van de cast is slecht doe effe normaal donnie brasco met michael madsen en johhy depp enz enz misschien wel een van de beste cast ever"


Ik zei niet dat de cast slecht was, maar bij Donnie Brasco vind ik de prestaties van Johnny Depp en Michael Madsen niets bijzonders. In tegenstelling tot deze film, waar elke prestatie wel Oscarwaardig is.

Otmeister

Avatar

Aaaaaw. Heb deze film nog nooit gezien :N

Schaam me diep, want de film schijnt erg goed te zijn. Ga zeker kijken.

Stevie

Avatar

Kevin spacey, al pacino, alec baldwin, ed harris.. deze ga ik kijken!

Meninho

Avatar

Let op Al's acteren. Bovenste plank, net als de rest van de cast. Topfilm dit!!!!!!!!!!1

Belloq

Avatar

Let op Al's kapsel.

priapos

Avatar

Let maar eens op deze scene als je deze film kijkt! Alleen al deze dialoog is het bekijken van de film waard!

MOSS: Who are you? What's your name?

BLAKE: You see this watch? You see this watch?

MOSS: Yeah.

BLAKE: That watch costs more than you car. I made $970,000 last year. How much you make? You see pal, that's who I am, and you're nothing. Nice guy, I don't give a shit. Good father, fuck you! Go home and play with your kids! You wanna work here, close! You think this is abuse? You think this is abuse, you cocksucker? You can't take this, how can you take the abuse you get on a sit?

BLAKE: You can't close the leads you're given, you can't close shit, you are shit! Hit the bricks, pal, and beat it, 'cause you are going out!

LEVENE: The leads are weak.

BLAKE: The leads are weak? Fuckin' leads are weak? You're weak. I've been in this business fifteen years.

MOSS: What's your name?

BLAKE: FUCK YOU! That's my name. You know why, mister? 'Cause you drove a Hyundai to get here tonight, and I drove an $80,000 BMW. That's my name!

spacey

Avatar

Goed zo jazzie, dat bedoel ik maar

jazzie

Avatar

Memento "Dit is de beste film van vandaag.

Het probleem met veel Al Pacino films is vaak dat hij wel goed is, maar de rest van de cast en de verhaallijn niet zo indrukwekkend zijn (Scarface, Donnie Brasco, Scent of a woman etc.). Dat is bij deze film niet zo; het verhaal is solide, de dialogen zijn uitstekend en de rest van de cast zit op het zelfde niveau als Pacino."


waar heb jij het nou over, de rest van de cast is slecht doe effe normaal donnie brasco met michael madsen en johhy depp enz enz misschien wel een van de beste cast ever

flip

Avatar

Altijd al willen kijken! Jammer dat ie een beetje aan de late kant begint.

Memento

Avatar

Dit is de beste film van vandaag.

Het probleem met veel Al Pacino films is vaak dat hij wel goed is, maar de rest van de cast en de verhaallijn niet zo indrukwekkend zijn (Scarface, Donnie Brasco, Scent of a woman etc.). Dat is bij deze film niet zo; het verhaal is solide, de dialogen zijn uitstekend en de rest van de cast zit op het zelfde niveau als Pacino.

mic-abuser

Avatar

Colonel_Kurz ":W IJzersterke cast, geweldige dialogen, sterk drama, wat wil je nog meer?"

softporn :W

Meninho

Avatar

Een geweldige film, een van mijn favoriten zelf. let op de onnavolgbare uitspraken van Al Pacino himself, wat een geweldig script. en inderdaad, iedereen is geweldig in zijn rol

Colonel_Kurz

Avatar

Mister Pink "Wat wordt deze film op FT belachelijk laag gewaardeerd. Geweldige acteerprestaties van alle acteurs, maar met name Alec Baldwin en Jack Lemmon steken er nog eens bovenuit. Het karakter van Jack Lemmon heeft ook nog eens het Simpsons-typetje Gil opgeleverd.

afbeelding"
:W IJzersterke cast, geweldige dialogen, sterk drama, wat wil je nog meer?

nummer 10

Avatar

Ik vond het ook een vreselijk goede film. Sterk geacteerd en de film geeft heel mooi en beklemmend beeld van de verkopers. Wel erg veel gevloek.

Mister Pink

Avatar

Wat wordt deze film op FT belachelijk laag gewaardeerd. Geweldige acteerprestaties van alle acteurs, maar met name Alec Baldwin en Jack Lemmon steken er nog eens bovenuit. Het karakter van Jack Lemmon heeft ook nog eens het Simpsons-typetje Gil opgeleverd.

afbeelding

Atesbocegi

Avatar

Ik wil hier even mijn bijdrage aan levern door te schrijven dat ik dit echt een géwéldíg goede film vind. Vooral de overtuiginskracht die Al Pacino hier heeft, echt súper..!