The Guns of Navarone

The Guns of Navarone (1961)

An impregnable fortress... An invincible army... and the unstoppable commando team.

discussie

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Knox

Avatar

Maar dan wel de beste ouderwetste troep...

OJJVZ

Avatar

babba "Praat geen poep, de vorige reacties hebben een andere kleur, je kijkt gewoon niet goed :P"


inderdaad, zie je toch meteen


Deze film krijgt van IMDB nog wel een 7.5.. hm.. mss ga ik wel even Band of Brothers downloaden, daar momenteel meer zin in.

[Edit]
toch maar aan het kijken, is wel spannend, als je nog niet kijkt, het is een aanrader :Y

babba

Avatar

ViP "jah dat is oowk kut aan deze site dat je gwn nog de vorige reacties ziet, kunnen ze geen groepjes maken ofzo?"

Praat geen poep, de vorige reacties hebben een andere kleur, je kijkt gewoon niet goed :P

Filmfreak Leo

Avatar

... sterker nog, ouderwetse troep deze film... rtl7 pakt uit deze weken met oorlogsfilms waar ze het minst voor hoeven te betalen, troep, troep en nog eens troep.

paco

Avatar

Laat ik dan de eerste zijn , die iets over de FILM zegt, daar is dit systeem immers voor.

Beetje oudbollige oorlog/aktiefilm.

ViP

Avatar

Jah dat is oowk kut aan deze site dat je gwn nog de vorige reacties ziet, kunnen ze geen groepjes maken ofzo?

peer

Avatar

yo7 "Datum van wat?van je televisie gids? ik heb t vandaag hier gezien en er stond The Guns of Navarone
Dinsdag 18 Juli van 20:30-23:25 op RTL7 , dus ik weet niet waar jij midden in de nacht vandaan hebt? trouwens ze mogen dat wel eens midden in de nacht doen ,nu ik vakantie heb en met die hitte is dat best wel leuk om dan nog ff een film te kijken snachts"


Yo yo7.. Ze bedoelen de datum van de vorige reacties. Alle 'licht' grijze reacties stemmen nog van een oudere uitzending.... Zie datum 3 januari 2005. Toen ging het dus mis bij Veronica.
Nu ging alles goed neem ik aan?

Pimsel

Avatar

Thijs, "kijk even naar de datum he? Blijkbaar stond er op maandag 3 Januari 2005 dat deze film er midden in de nacht op kwam wat uiteindelijk dus niet het geval was. is dat nou zo moeilijk?!"


yo7 "Datum van wat?van je televisie gids? ik heb t vandaag hier gezien en er stond The Guns of Navarone
Dinsdag 18 Juli van 20:30-23:25 op RTL7 , dus ik weet niet waar jij midden in de nacht vandaan hebt? trouwens ze mogen dat wel eens midden in de nacht doen ,nu ik vakantie heb en met die hitte is dat best wel leuk om dan nog ff een film te kijken snachts"


Blijkbaar is het heel moeilijk....

Thijs,

Avatar

Kijk even naar de datum he? Blijkbaar stond er op maandag 3 Januari 2005 dat deze film er midden in de nacht op kwam wat uiteindelijk dus niet het geval was. is dat nou zo moeilijk?!

yo7

Avatar

Waar hebben jullie het over? Deze film is nu op rtl7 en voor het jaartal van de film is het een erg goede film,zelfs nu nog leuk om naar te kijken en onderrtussen me oudje er mee te pesten die in zijn tijd er naar de bios is voor gegaan :p, vind t een geinige film voor t jaartijd van de film.

f*ck veronica!!!!!

Avatar

Had ik al gezegt dat dit klanten kost bij ze?
:B:B:B

Aphex

Avatar

Deze mail heb ik zojuist gestuurd:

Aan: 'vragen@veronicatv.nl'

Ja hoor, het is weer zover

Eerst komen jullie op het volstrekt imbeciele idee om een topfilm vanaf half 2 des nachts uit te zenden, daarna zetten jullie er op het allerlaatste moment gewoon een stel goedkope h****n voor in de plaats! Waar kan ik de kosten van het reinigen van mijn videoband bij jullie claimen? Ik heb er namelijk zojuist flink overheen gekotst!

Ik hoop dat Veronica binnenkort overal van de kabel wordt gehaald, niemand is gebaat bij een kanaal dat gerund wordt door totaal incapabele kleutersÂ….


-------------

ik heb maar wat sterretjes geplaatst voor deze site...

waarvan akte...

Liza Radley

Avatar

He-le-maal gelijk. Ze zijn bij Veronica zo sufgerukt van hun eigen pornogrammering dat ze niks zinnigs meer uit kunnen brengen. Pulp Fiction erin dan maar, kan ik ook lekker pas om halfvijf naar bed.

dood aan veronica

Avatar

Ja hoor!!!! veronica weer! stelletje prutsers :(. ik om 1:35 mn tv aanzetten. wat zie ik? 3 keer raden. MOBILE NIGHTS! geen film te bekennen!

dat die klootzakken de programmering is goed doorvoeren ofzo, in m'n tvgids staat het ook al fout! nacht verpest, bedankt veronica!

Shogo

Avatar

Idd belachelijke tijd, koop hem wel een keer op DVD.

UltraBrain

Avatar

Lekkere uitzendtijd... van 01:35 tot 04:10.
Vooral als je maandag weer om 05:00 je bed uit moet. Zeker speciaal voor de WW en bijstand trekkers deze film.

hockeyer

Avatar

Prima film. het boek is veel beter. Voor die tijd bijzonder goed verhaal, wat perfect vertaald is tot een spannende film.

Zeurdoos

Avatar

Mooie, zij het wat slome, WO2 film. Jammer dat de oorlogsfilms van tegenwoordig zo gelikt zijn. De vroegere oorlogsfilms hebben heel wat meer charme op de een of andere manier.

Ann McDunn

Avatar

Deze film heb ik al een aantal keren gezien, en het was zeker de moeite waard, maar in de loop van de jaren wordt deze film wel erg veel herhaald, dus voor degene die hem nog niet hebben gezien, komt vanzelf wel weer.:Y

Claar

Avatar

Het is te lang geleden dat ik hem gezien heb. Toen was het al een klassieker. Ik heb nu te weinig tijd. Hij komt vast nog wel eens op tv.