Niet de heerlijke parodie op films over verdwenen geliefdes, maar des te hilarischer dat het de makers ernst is.
play

4,9 details

  • 95 Min
  • Thriller
  • Actie
  • Mystery
  • Verenigde Staten
95 Min Verenigde Staten

Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen…

Alt titel
Chase
Regie
Brian Goodman
Cast
Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby, David Kallaway, Cindy Hogan, Robert Walker Branchaud, Matthew R. Staley, Alphonso A'Qen-Aten Jackson, Chip Lane, Jordan Salloum, Aleks Alifirenko Jr., Brice Anthony Heller, Dani Deetté, Piper Wild, David S. Perez, Christie McLendon, David Gurule, Emily Brinks, Rachel Trautmann, Alexandra Miles.
Release
12.05.2022
Release NL
12.05.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Brian Goodman | Scenario: Mark Frydman | Cast: Gerard Butler (Will Spann), Jamie Alexander (Lisa Spann), Russel Hornsby (detective Patterson), Ethan Embry (Knuckles), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2022

Nog volop in de ontkenning over zijn mogelijke scheiding, brengt Will zijn aanstaande ex-echtgenote Lisa naar zijn schoonouders. Na een snelle pitstop bij een benzinestation keert Lisa niet meer terug van het winkeltje en lijkt ze in rook te zijn opgegaan. Wanneer Will haar niet kan vinden op de wc's en bot vangt bij het rondvragen, slaat de paniek toe. Hij belt de politie, die hem belooft zijn kant op te komen om hem te helpen. De uiterst voorspelbare zoektocht naar Lisa is hiermee gestart.

In tegenstelling tot het dringende advies van de politie om bij de plaats delict te wachten, springt Will in zijn auto om op zoek te gaan naar zijn vrouw. Compleet over zijn toeren rijdt hij als een bezetene langs alle plekken waar ze zou kunnen zijn. Als alle mogelijke opties uitgeput zijn en de hoop verloren lijkt, keert Will weer terug naar het benzinestation om in gesprek te gaan met de politie. Zoals te verwachten in films zoals deze, kan Will niet rekenen op adequate hulp en neemt hij het recht in eigen hand.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Last Seen Alive Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Last Seen Alive

acties