Stealth (2005)

Fear The Sky

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Een film met vrouwelijke piloten is wel lief natuurlijk. En dat ze een minder geslaagd Bowie nummer mochten gebruiken zegt ook wel genoeg. Een b film die net geen b film is.

Glennekeeeee

Avatar

Mooie beelden, sterke special effects, leuke maar niet vaak spannende actie en een verhaal dat flinterdun is maar toch naar het 2e deel van de film genoeg afwisselt om het boeiend te houden.

een kleine 7

Roger

Avatar

Mooie beelden, en daar is dan ook alles mee gezegd.

Cee van Lleef

Avatar

amazone123 "Bijzonder goed camerawerk. Het acteerwerk VAN Josh Lucas, Jessica Biel EN Jamie Foxx liegt er ook niet om. Zeker een aanrader!"


Hhm, dat waren precies de redenen voor mij om hem na 5 minuten af te zetten.

amazone123

Avatar

Bijzonder goed camerawerk. Het acteerwerk VAN Josh Lucas, Jessica Biel EN Jamie Foxx liegt er ook niet om. Zeker een aanrader!

DVD-maniac

Avatar

De special effects zijn wel leuk en er zit ook wel enige goede actie in. Maar daar houdt het ook mee op. Zit niet echt een goed verhaal in en het is niet wat je zegt een topfilm. Wel de moeite waard om te kijken.

Dr.DarkXL

Avatar

Ik was ook een rebel, en heb 'em gekeken..

Tomshihan

Avatar

Ik ga hem lekker toch kijken!:9

BillyBlack

Avatar

Willy13 "kom op jongens, waarom staat deze film niet bij de filmtips van vandaag, terwijl het bij mijn weten de eerste keer is dat hij op tv wordt vertoont. En dat terwijl een film als Notting Hill (iedere week wel een keer op tv) er wel bij staat.

Leuk hersenloos vermaak in de sfeer van top gun, en xxx, prima uit te kijken als je niet op zoek bent naar een goed plot of interessante karakterontwikkelingen."


Het "waarom" in je eerste alinea, je "daarom" in je tweede.

BillyBlack

Avatar

Verhaal klinkt best achterlijk... 3 piloten inzetten om een wereldoorlog te voorkomen:? Stuur dan 30000 piloten! Het strand van Normandië werd toch ook niet alleen door 3 soldaten bestormd........

CAG

Avatar

Stealth(s) die door een katapult word afgeschoten aan boord v/e vliegdekschip? Juist ja...die gaan toch gewoon STOL?

Budfilm

gr Cag

Motu

Avatar

Heb 'm eens gehuurd.. We hadden hem na 20minuten uitgezet... Misschien dat de laatste 100minuten leuk zijn..?? Ik ga er in ieder geval niet achter komen! Smiley face