Street Fighter

Street Fighter (1994)

The ultimate battle.

discussie

29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FataMorgana

Avatar

Heb gisteren (2 juni 2015) de geprogrammeerde film bekeken.
Maar er geen seconde een Jean-Claude van Damme ergens herkend...
Alleen een sterk meisje.
Was trouwens wel aardige film.
Maar klopt de info van FilmTotaal wel met de werkelijkheid?

nick84

Avatar

Ik vond die film wel leuk, maar was ook vooral een liefhebber van het computer spelletje, anders had ie waarschijnlijk van mij ook een onvoldoende gekregen.

GREAT martial art fan

Avatar

swompie "Sowieso in Kickboxer....die hebben we gister natuurlijk allemaal gezienT+)"


in kickboxer doet hij zowel de spagaat als de split, in bloodsport doet hij meerdere keren de split en in timecop doet hij inderdaad de spagaat ( als hij daar thuis aangevallen wordt door die 2 gasten ).

hij doet het allemaal nog veel in andere films ook hoor.

GREAT martial art fan

Avatar

Fox "Als 100% van Damme fan kan ik toch zeggen dat dit zijn slechtste film is, maar amusant blijft hij toch. Zoals hierboven al gezegd is, is het acteerwerk zeer matig, maar dat wil niet zeggen dat je de film moet overslaan."


ik geef je volkomen gelijk, ik ben ook een zeer trouwe fan van jean claude, en dit was 1 van de weinigen die ik nog niet gezien had van hem. Ik hoorde altijd hier en daar van dit is een massas slechte film en dit en dat, maar nu vandaag dacht ik toch bij mijn eigen ik ga die film gaan huren punt gedaan, ik moet hem toch ooit eens bekijken, hoe slecht kan het zijn het is met van damme en byron mann. uiteindelijk vond ik het toch wel een gematigde film ik moet zeggen het haalt inderdaad niet het gemiddelde van zijn andere films maar hij was nog altijd zeer vermakelijk.

goed voor een 7/10

Capone

Avatar

Hier doet van Damme inderdaad ook een spagaat, of doet hij hier voor de verandering een split?

swompie

Avatar

ASHWIN102 "Nee, de spagaat doet hij geloof ik in time cop en kickboxer..."


Sowieso in Kickboxer....die hebben we gister natuurlijk allemaal gezienT+)

ASHWIN102

Avatar

WoUtoMatiC "Is dit die film waarin van Damme een spagaat doet?"
Nee, de spagaat doet hij geloof ik in time cop en kickboxer...

WoUtoMatiC

Avatar

Is dit die film waarin van Damme een spagaat doet?

Filmp@ssie

Avatar

Mikkel "Terecht in de Bottom Top 100 op IMDb. Waardeloos dat accentje van Van Damme. Enige lichtpuntje waren de visse-ogen van Bison en het lieve rolletje van Kylie Minogue. :}"


Juist!!

Mikkel

Avatar

Terecht in de Bottom Top 100 op IMDb. Waardeloos dat accentje van Van Damme. Enige lichtpuntje waren de visse-ogen van Bison en het lieve rolletje van Kylie Minogue. :}

Frenkel

Avatar

Ik vind dit een leuke film. Als je het geen leuke film vindt omdat hij niet genoeg op het spel lijkt, dan moet je eens City Hunter gaan kijken. In die Jackie Chan film zit een meesterlijke Street Fighter II spoof, die dichter in de buurt van het spel komt dan deze film.

CAGEFAN

Avatar

Geen super slechte film, maar zeker geen een die een schoonheidsprijsje krijgt.

het is en blijft wel jammer dat ditde laatste film met Raul Julia is.

weet iemand wat meer over een vervolg want daar waren de laatste tijd geruchten over op het internet. Dolph Lundgren zou daar in gaan spelen?

Dragonetti

Avatar

puddingbuks "Waarom moeten nou altijd al die krachtpatser gaan acteren kan niet eens iemand zeggen dat ze dat gewoon echt niet kunnen."


Een top acteur is ie zeker niet, maar in Time Cop en Replicant komt aardig uit de voeten :P

The-Hunter

Avatar

puddingbuks "Waarom moeten nou altijd al die krachtpatser gaan acteren kan niet eens iemand zeggen dat ze dat gewoon echt niet kunnen."


Wie wil je dan in de hoofdrol van vechtfilms hebben? Rob Schneider leuke acteur kan altijd wel om hem lachen daar niet van maar erg geloof waardig komt hij niet over in films als Street Fighter denk ik :P.

Verder valt er over deze film niet zoveel te zeggen. Hij is misschien leuk voor een keer maar het komt totaal niet in de buurt van de spellen. Misschien hadden ze de film beter zoals de mortal kombat films kunnen maken (dus soort toernooi houden). Niet dat die films zo ontzettend boeiend waren maarja.

depp

Avatar

Puddingbuks waar hbe jij t nou over!!! wat een idioot ben je ook..
denk s ff na. wie moet er dan in dit soort films spelen? vertel me dat s ff?

geef beter geen loze comentaar!!

puddingbuks

Avatar

Waarom moeten nou altijd al die krachtpatser gaan acteren kan niet eens iemand zeggen dat ze dat gewoon echt niet kunnen.

rvg1983

Avatar

Mental "Ik vind alleen Edward Honda echt stoer...geen idee waarom...(de Sumo...geen idee hoe hij echt heet...fill me in here, please)"



Zijn echte naam
Peter Navy Tuiasosopo
Althans volgens imdb en mn dvd :P

Mental

Avatar

Ik vind alleen Edward Honda echt stoer...geen idee waarom...(de Sumo...geen idee hoe hij echt heet...fill me in here, please)

Oh ja, en die droge opmerking van Guile vlak nadat hij z'n regiment laat uitrukken naar Bison's HQ :E :W

Pimsel

Avatar

hood "Het leukste stukje is met de 'stealth boat'. Hier leren we dat stealth gelijk is aan invisibility! Educatief en entertaining tegelijkertijd, dat zie je niet vaak."


Daarbij is de boot onzichtbaar. Maar de golven kun je gewoon zien..... }:

Fox

Avatar

Als 100% van Damme fan kan ik toch zeggen dat dit zijn slechtste film is, maar amusant blijft hij toch. Zoals hierboven al gezegd is, is het acteerwerk zeer matig, maar dat wil niet zeggen dat je de film moet overslaan.

Dr.DarkXL

Avatar

Moviemagic "Ondanks het mindere acteerwerk toch jammer van Raul Julia. Deze stierf in 1994 aan een hartaanval."


zeker nadat hij de eerste screening van deze film zag

BackGround

Avatar

Sooow die rommel is afgelopen :B

Moviemagic

Avatar

Ondanks het mindere acteerwerk toch jammer van Raul Julia. Deze stierf in 1994 aan een hartaanval.

noepie

Avatar

Weet ik ook wel. maar de rol die hij speelt is een amerikaan.

Heegie

Avatar

Tis een belg, hoor.

noepie

Avatar

Wat een waardeloze film zeg! typisch ook voor de amerikanen om een guile, een amerikaan, de hoofdrol te geven. terwijl in het spel en de manga ryu de hoofdrol heeft.

CAGE

Avatar

Een van de slechtste films van Jean-Claude Van Damme! Wel jammer!! De Kickboxer reeeks waren nog cool en Bloodsport reeks trouwens ook wel maar deze sucks really!:N

hood

Avatar

Het leukste stukje is met de 'stealth boat'. Hier leren we dat stealth gelijk is aan invisibility! Educatief en entertaining tegelijkertijd, dat zie je niet vaak.