The Messenger: The Story of Joan of Arc

discussie

27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Galantje0012

Avatar

riv "slechte jovovich? gosh.. ik weet niet waar jij op kickt, maar zij heeft zeker een goede rol gespeeld in deze film!"


Dat Milla Jovovich slecht acteerd, zeggen er nogal veel. Oke, ze is wat heftig met momenten.
Maar je moet denken dat het in die tijd oorlog was, en geen fabelachtig sprookjesland.
Daarom vind ik Milla Jovovich, de perfecte Jeanne!

Galantje0012

Avatar

Noldy "Ik heb ooit de verfilming van Joan of Arc gezien, maar dan met Leelee Sobieski in de hoofdrol. Als iemand die heeft gezien, kan die mij deze versie aanraden boven de versie met Sobieski?"


Ik vond persoonlijk die met Leelee Sobieski iets beter. Deze vond ik iets droeviger en ik denk ook dat deze 4* heeft gekregen.
Maar The messenger the story of Joan Of Arc,
is zeker de moeite waard om naar te kijken.

riv

Avatar

Jusjuh "Wat is dit een verschrikkelijke film zeg. Slechte dialogen, slechte oorlog, slechte jokovich, en wie kan er nou weer wennen aan die bloempotten die steeds door het beeld lopen?? :'("


slechte jovovich? gosh.. ik weet niet waar jij op kickt, maar zij heeft zeker een goede rol gespeeld in deze film!

Janicke

Avatar

Ik weet niet precies wat het was, maar de heel film sprak mij niet echt aan. heb ooit een boek erover gelezen, die ik wel helemaal geweldig vond misschien dat daardoor ook wel minder vond, doordat het verhaal tog iets anders was. ook kon ik niet echt goed over Milla Jovovich, de manier waarop ze acteerde irriteerde me eigenlijk nogal. maar dat zal dan grotendeels ook wel aan mij liggen.

Jusjuh

Avatar

Wat is dit een verschrikkelijke film zeg. Slechte dialogen, slechte oorlog, slechte jokovich, en wie kan er nou weer wennen aan die bloempotten die steeds door het beeld lopen?? :'(

Thiver

Avatar

Jules "Daar gaat het ook om he in zo'n film"

Nee, hoor. Het gaat ook om een goede rolbezetting, menselijke personages en een behoorlijk scenario. Iets wat ik in deze film nogal mis.

Noldy "Ik heb ooit de verfilming van Joan of Arc gezien, maar dan met Leelee Sobieski in de hoofdrol. Als iemand die heeft gezien, kan die mij deze versie aanraden boven de versie met Sobieski?"

Ik vind ze allebei ongeveer even goed, maar de Sobieski-versie vind ik iets evenwichtiger dan de Jovovich-versie. Als je voor veel mooie plaatjes gaat, is deze echter wel een enorme aanrader.

hettar

Avatar

Die met Leelee is ook goed voor zover ik me kan herinneren, maar deze heeft zeker toevoegende waarde (ik vond o.a. de verdedigingswerken en de visioenen erg memorabel)
(suf, ik zie dat ik eenzelfde vraag op eenzelfde manier al eerder had beantwoord)

emperor

Avatar

Prachtige film..
[rating 5]

Noldy

Avatar

Ik heb ooit de verfilming van Joan of Arc gezien, maar dan met Leelee Sobieski in de hoofdrol. Als iemand die heeft gezien, kan die mij deze versie aanraden boven de versie met Sobieski?

emperor

Avatar

Gebasseerd op historische feiten...prachtige film,liefhebbers van pittige middeleeuwse actie..zeker kijken...ik had al respect voor Jovovich..maar na deze prestatie kan ze bij mij niet meer stuk...geweldige film!!

bosna_me

Avatar

Dit lijkt me wel 'n mooie film

'k Ga m zeker kijken!!

goaskalice

Avatar

Mooie film. Met indrukwekkend acteerwerk van Jovovich.

Jules

Avatar

Michaell "Klopt deze film is wel te doen...Hij is een beeeetje langdradig, maar de gevechten zijn wel stoer."


Daar gaat het ook om he in zo'n film

Esmeetje

Avatar

Http://www.petitionspot.com/petitions/ellendegeneresshownl

Michaell

Avatar

Klopt deze film is wel te doen...Hij is een beeeetje langdradig, maar de gevechten zijn wel stoer.

tomb raider

Avatar

Nice movie , in het eerste uur , daarna kun je beter na bed gaan , als je van actie houd , maar het verhaal lijn is uitstekend .

Danyboy

Avatar

Een mening die naar mijn weten weinig mensen lijken te delen:

Schitterend acteerwerk van Milla Jovovich!
Ze weet emoties te tonen die ik niet eerder zo mooi op het witte doek heb gezien.

Maar ja, ik ben dan ook grote fan van Jovovich. Echter, ik kan aanraden om in ieder geval de entree van Jeanne d'Arc in Chinon te bekijken.

Khalistro

Avatar

Hele goede film inderdaad. Ook zeer indrukwekkend hoe een tienermeisje het Frans leger weet op te trommelen om de Britten te verjagen.

Weet iemand nog of de berechting voor of na haar verkrachting was

Michaell

Avatar

Het valt mij op dat John Malkovich (bijna) altijd in films speelt die iets met Frankrijk te maken hebben...maar hij doet het heeeeeeeeel goed hoor :P

emperor

Avatar

Precies..de visuele effecten maken deze verfilming van het verhaal de moeite waard om toch te zien..(als je de andere versie(s) al gezien hebt)..
zeker de veldslagen,en de opnames om en in het kasteel..prachtig gedaan.
Als je van Braveheart houdt,zou ik deze verfilming van Joan of Arc zeer zeker aanraden!

hettar

Avatar

Het is wel de moeite waard; hoewel deze minder precies het originele verhaal volgt als de miniserie, heeft het een groter budget en toch wel betere acteurs. En er zitten allerlei rare dingen in waarmee je een kasteel kunt verdedigen die je niet in veel andere films ziet Smiley face

eevaa

Avatar

Is dit niet gewoon precies hetzelfde verhaal als in 'Joan of arc'? Maar dan met andere acteurs uiteraard....
Ik heb deze nog nooit gezien, die andere wel. Is het de moeite waard om deze ook nog gaan te bekijken?? Lijkt me een beetje overbodig...

crazy nelis

Avatar

Ik heb deze nog niet gezien maar ik ga zeker kijken, een paar jaar geleden was er toch ook al een maar daar had ze lang haar volgens mij, die was ook erg goed. Trouwens in het echt vocht ze niet mee maar was ze meer een soort mascotte ik weet niet of dat hier ook is. maar ze ziet er wel erg slagvaardig uit op de voorkant.

emperor

Avatar

Prachtige film...ik kan niets anders zeggen.
[rating 5]

Filmwolfje

Avatar

Oh dat is vandaag... die ga ik weer eens kijken... hopelijk dat Net5 er wat meer van bakt dan Veronica van de vorige keer... diep triest dat ze toen grote stukken uit de film knipten:N

Kimsel

Avatar

Ik vond de andere drie uur durende versie van deze film veel leuker! Misschien komt dat omdat ik die andere eerder heb gezien.

Bambino

Avatar

Zeer goede verfilming van het echte verhaal, omdat het verhaal er reeks was heeft Luc Besson zich geconcentreerd op de hoofdrolspeelster Milla Jovovich die tevens ook zijn vrouw is.

Zeker een aanrader !