Nick of Time (1995)

Within 90 minutes, someone is going to die... And the clock is ticking.

discussie

38 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Prima film dit, met vooral Christopher Walken in goede doen.
Johnny Depp doet het ook puik, in een rol waarin hij nu eens niet een gedaanteverwisseling ondergaat.
Heb me niet verveeld bij deze prent !!

SunChaser

Avatar

Languh "wat een zenuwachtige film, moet alles zo traag?"


Traag? het is realtime :P

Languh

Avatar

Wat een zenuwachtige film, moet alles zo traag?

metalteun

Avatar

Uch uch.... asjeblieft

fabbie

Avatar

Ik vond het een goede film hoor.. maar vraagje.. heeft iemand misschien het hoesje van deze film?? k heb m op dvd gezet maar kan geen hoesje vinden :N

Cee van Lleef

Avatar

asoka "Het probleem met deze film is dat het script van het begin tot het eind van de film ongeloofwaardig is. Als het script slecht is valt er weinig meer te redden. Ook niet voor goede acteurs als Johnny Depp en Christopher Walken."


Nou, dan zul je weinig fims wel leuk vinden denk ik als je dat als criterium hanteert.

asoka

Avatar

Het probleem met deze film is dat het script van het begin tot het eind van de film ongeloofwaardig is. Als het script slecht is valt er weinig meer te redden. Ook niet voor goede acteurs als Johnny Depp en Christopher Walken.

Jordi_B

Avatar

Mook "Dan zou 'ie langer moeten zijn, niet korter. ;)"


Haha, je hebt inderdaad gelijkSmiley face

OT. Ik heb deze film 2 keer gezien, vond hem wel de moeite waard.

Rnej

Avatar

Ik heb christopher walken nog nooit zo slecht zien acteren als in deze film..... vraag me ook niet wat er slecht aan is, ik vind het gewoon beroerd....

(ben overigens wel een groot fan van christopher walken)

vind de film matigjes, maar de moeite waard om te kijken

Mook

Avatar

Jordi_B "Er zit toch reclame tussen;)"


Dan zou 'ie langer moeten zijn, niet korter. ;)

Jordi_B

Avatar

Badoer "Ninety minutes. Six bullets. No choice.

waarvoor hij precies één uur en vijtien minuten krijgt

een uur en 15 minuten is bij nog altijd 75 minuten

wat klopt er niet?"


Er zit toch reclame tussen;)

Badoer

Avatar

Ninety minutes. Six bullets. No choice.

waarvoor hij precies één uur en vijtien minuten krijgt

een uur en 15 minuten is bij nog altijd 75 minuten

wat klopt er niet?

PUMA

Avatar

Ik vond het eerlijk gezegd maar een hele matige film, niet geloofwaardig, ik bedoel als iedereen meewerkt waarom dan moeilijk doen en depp die vrouw te laten vermoorden O+

Michaell

Avatar

Ik ben groot fan van Johnny Depp...
dus deze film ga ik zeker bekijken.
By the way, de poster hierboven is een Poolse poster. :P

UltraBrain

Avatar

Wat een bagger films tegenwoordig op vrijdag.
Ze verliezen zeker reclame inkomsten vanwege "Top Gear" op Veronica ofzo.

sjemsjem

Avatar

master-disaster "WAT! Once upon a time in Mexico hoog in jouw rankings! Poe hee, dan vraag ik me af welke ultieme bagger films jij nog meer in je "ranking" hebt staan!

Die film is verreweg één van de slechtste OOIT gemaakt. Verhaal nergens te vinden, Salma maar 2 minuten in beeld, en midelmatige actie. Kortom een film die je moét missen!"


Dat vind ik nou zo stom: omdat je een film niet goed vindt is het nog niet een van de slechtste films ooit gemaakt. Als je daar wel zo over denkt, dan heb je bizar weinig kennis van films.:| Get a grip!

depp

Avatar

En master disaster, once upon a time in mexico is toch ook helemaal niet serieus bedoeld, het is gewoon een topfilm, snap je dat niet??

depp

Avatar

Waar hebben jullie het allemaal over, johnny speelt hoe hij wil en in welke film hij wil, hij hoeft geen oscar en de beste te zijn, hij is het gewoon!!.. geen discussie over mogelijk, en hij speelt emotieloos in deze film? hij KAN dat tenminste spelen.. dat is misschien wie hij moet spelen. HIJ SPEELT WIE HOE WANNEER WAAR HIJ WIL

Jules

Avatar

nokid "Christopher Walken: Deer hunter, King of New York, Man on fire, Johnny Depp: What's eating Gilbert Grape, Edward Scissorhands, Once upon a time in Mexico, sorry hoor maar deze films zitten bij mij hoog in de rankings, dit is voor mij gewoon eredivisie, en wie het daar niet mee eens is houdt waarschijndelijk meer van Costa!"


Wat dacht je van Pirates of the Caribbean. Die is toch wel de beste film van Johny Depp. Met zijn rol als Jack Sparrow is hij genomineerd voor een oscar en hij is ook wereld beroemd geworden. Daarvoor was hij geen megaster maar een superster.

Breug

Avatar

Bad_Guy_Eddie "Walken speelde niet Once upon a time in Mexico."


Eh, maar Johnny Depp wel en dat is wat hij zegt.

Bad_Guy_Eddie

Avatar

Walken speelde niet Once upon a time in Mexico.

master-disaster

Avatar

WAT! Once upon a time in Mexico hoog in jouw rankings! Poe hee, dan vraag ik me af welke ultieme bagger films jij nog meer in je "ranking" hebt staan!

Die film is verreweg één van de slechtste OOIT gemaakt. Verhaal nergens te vinden, Salma maar 2 minuten in beeld, en midelmatige actie. Kortom een film die je moét missen!

Woordsmid

Avatar

Een onderschatte film. Christohper Walken is dit keer echt fysiek aanwezig in plaats van alleen maar een dreiging uit te stralen. Hij deelt hier een paar venijnige tikken uit. Let ook op de vrouwelijke slechterik, zeer naturel nietsontziend!

nokid

Avatar

Christopher Walken: Deer hunter, King of New York, Man on fire, Johnny Depp: What's eating Gilbert Grape, Edward Scissorhands, Once upon a time in Mexico, sorry hoor maar deze films zitten bij mij hoog in de rankings, dit is voor mij gewoon eredivisie, en wie het daar niet mee eens is houdt waarschijndelijk meer van Costa!

Breug

Avatar

nummer 10 "en deze is een stuk vollediger dan bijvoorbeeld de 24 series op tv."

Wat bedoel je daarmee?

nummer 10

Avatar

Jules "Luister niet naar de mafkezen hierboven. Het is een absolute aanrader. Een hele goede film.Het is ook een hele spannende film, want je weet dat Depp een politicus moet vermoorden maar je weet niet waarom en je weet ook niet wie er achter zit. En Johny Depp speelt in al zijn films heel erg goed. Niet zeiken gewoon kijken."


Daar heb je absoluut gelijk in Jules. J. Depp speelt dan wel met een wat emotieloze uitdrukking maar dat wil niet zeggen dat hij slecht speelt. integendeel. Real time movies zijn er maar weinig en deze is een stuk vollediger dan bijvoorbeeld de 24 series op tv.

Jules

Avatar

Luister niet naar de mafkezen hierboven. Het is een absolute aanrader. Een hele goede film.Het is ook een hele spannende film, want je weet dat Depp een politicus moet vermoorden maar je weet niet waarom en je weet ook niet wie er achter zit. En Johny Depp speelt in al zijn films heel erg goed. Niet zeiken gewoon kijken.

flip

Avatar

Een mooie en ook wel een beetje typische rol van depp en natuurlijk ook die van christopher walken en het maakt ook niet uit hoevaak je de film hebt gezien hij blijft je boeien

Ageell

Avatar

Chris walken staat niet garant voor een goede film, hij kan wel acteren, soms alleen een btje vage filmkeuzes

johnny dep daarintegen is echt d man,
alleen al kijke om hem

Eva-filmfan

Avatar

Christopher Walken en Johnny Depp is niet zo'n rare combinatie. In Sleepy Hollow speelde ze ook beide.

Marty Feldman

Avatar

Inderdaad Christopher Walken; staat garant voor een goede film. Hoewel Sjonnie Dep !!!!???? Beetje rare combinatie

jacq

Avatar

Ik vond Johnny Depp hier helemaal niet zo leuk, gewoon een uitdrukkingsloos zakenmannetje, met een uitstraling van een pakje boter. Nee verder ook niet echt echt spannend. En wat die 'real time" betreft nou sorry, vond ik ook niet echt belangrijk. Al met al niet mijn film. Je weet eigenlijk van tevoren al wel dat hij zich kwaad gaat maken en alles vast wel goed zal komen.

Nilez

Avatar

Se7en "Vond het eigenlijk niet zo'n denderende film... geef mij maar "24" wat real-time betreft :Y"

Ook die was niet real-time. Ze hebben rekening gheouden met de commercial breaks zodat hij aan het einde niet uitkwam. Kijk hem maar es op dvd. 24 keer 50 minuten is 20 uur

Moviemagic

Avatar

Leuke film om wat tijd te doden, maar meer ook niet. Zelf heb ik nog wat vragen als het zou gaan om het verhaal, maar sommige films moeten niet zwaar opgepakt worden. Depp doet het weer goed binnen zo'n flutverhaaltje.

Colonel_Kurz

Avatar

Christopher Walken! :W Misschien toch maar even kijken dan...

interbob

Avatar

Film met VAART! beklemmende sfeer doordat de bad guys goed weten wat ze willen, en de good guy niet weet wat te doen met ook de tijd als vijand.
Leuke scenes met de schoenenpoetser als afwisseling op de spanning.

Saartje

Avatar

Lekker spannend :P