The Name of the Rose

The Name of the Rose (1986)

Who, in the name of God, is getting away with murder?

discussie

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Galu

Avatar

BURRNN ! Ketters !!!

Galu

Avatar

VERSCHRIKKELIJK LELIJKE FILM. Het verhaal doodsaai, nergens boeiend of spannend, muziek zo lelijk als die monniken en het slijk aan de muren van die aardslelijke locatie. Domme acteurs maar zij kunnen ook niet doen dat het scenario zo slecht was. Die seksscènes is net zo walgelijk als de dvd-cover van deze film. Nu nog een pluspunt... Ahn ja je bent enorm blij en gelukkig wanner dit F-filmpje afgelopen is.

benjamin

Avatar

Ik vond het een povere verfilming van het boek, al is Connery wel uitstekend gecast.

DikkopTV

Avatar

Ik ga kijken
ook al is heb bbc en laat 0:10

Ann McDunn

Avatar

Een goede film met een prima sfeer die je terugbrengt naar vroeger tijden. Vooral de bibliotheek vind ik geweldig. Het boek is dermate moeilijk te verfilmen dat ik het knap vind dat deze film je toch het erbij behorende gevoel geeft.

MAxpax

Avatar

// lol, maar ik weet wat je bedoelt en wat wil je, moet je je eens voorstellen wat het is om het zo lang te ontkennen en dan kan je eindelijk hahaha!

PROLIX

Avatar

In deze film komt één van de beste (lees geilste) sexscenes aller tijden voor. Nog wat middeleeuwse kleren, een geschikte locatie en mn vriendin lief aankijken en mijn eerste "themabeurt" wordt een feit

jacq

Avatar

Ja deze film is het ook helemaal voor mij. Zelfs Christian Slater irriteerde me niet. Geweldige sfeertekening van die tijd, goed verhaal, kortom helemaal goed.

WoUtoMatiC

Avatar

"FT" "* Beargumenteer je mening en plaats geen loze opmerkingen als: "Deze film is heel goed!" of "ik vond deze film zwaar kl*te!""

Mwoa

Avatar

Totale bagger, echt typisch zo'n film die je bij de geschiedenisles moest kijken

R.J.MacReady

Avatar

Aboluut een 'must-see', hoewel menigeen dat al had bedacht natuurlijk. Echt één van de betere literatuur verfilmingen, bijzonder sferisch, prima cinematografie en natuurlijk een uitmuntende cast. En wie weet, misschien nodigt ze ook uit om eens de boeken van Umberto Eco te lezen. Alvast een lokkertje: de film eindigt anders dan het boek :X

Rooster

Avatar

Dus geen dode hondjes hier?

:E
Nee hoor. Deze film is 100% puppyproof.

Heegie

Avatar

Inderdaad heel gaaf

tyler durden

Avatar

Goeie film..!!!
[rating 3.5]

Rooster

Avatar

Werkelijk een prachtige film, ik ben het helemaal met emperor eens.
Een must-see!! :Y
[rating 5]

Fuzzynuts

Avatar

Goede interpretatie van het boek. Jammergenoeg gaat de film meer in op de 'detective'verhaallijn. Het boek maakt namelijk op een prachtig subtiele wijze duidelijk dat god niet kan bestaan.
Als film echter prima te pruimen en de scene in de brandende bibliotheek is een mooie apotheose.

F@tboy

Avatar

Fantstische film. Mistery, spanning, avontuur, supsense alles zit erin. Kijken dus.