Coyote Ugly

Coyote Ugly (2000)

Tonight, they're calling the shots.

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Leuke film, goede muziek en de vertolkingen zijn ook goed.
Maar een topper in het genre is het niet, wat niet wil zeggen dat ik me ermee heb verveeld.
De film zou zonder de goede muziek veel minder zijn, dat is een feit !!

Lemurian

Avatar

Vermakelijke film met leuke muziek

CAG

Avatar

... fotomodellen met een songcarriere ....
en al hun wensen

Ernie

Avatar

Was deze niet met Le-Ann Rimes? Of met dat nummer van haar dan?

spreeuw006

Avatar

Ik vond jet wel een aardige film. Je moet hier geen diep verhaal achter zoeken, maar lekker achterover zitten en verstand op 0.

CAGE

Avatar

Puur vanwege het aantal leuk uiziende meiden vond ik de film wel ok. We weten nou wel dat je zo een soort films als deze niet serieus moet nemen. Gewoon een vrolijke have fun, uitgaansleven flick.

zoefje

Avatar

Lekkere wijven

Yloony

Avatar

badeend18 "Ben t hier wel mee eens, maar n film hoeft nie altijd erug intelligent of intelectueel te zijn. Word wel vrolijk van deze film, gwoon verstand op nul en er niet verder over (proberen) nadenken. Gun je hersenen ook s wat rust! :P 8-)"


AAH, ik haat verstand op nul!! Doe mij maar een ingewikkeld verhaal (bijv. Memento of 12 Monkeys of zoiets), voor dit soort crap beweeg ik mijn duim niet...

Sara04

Avatar

benny "wat een verschrikkelyke 1000 in 1 dozyn film ,als we deze film alleen maar kyken om tyra banks te zien kyk ik liever naar sneeuwitje en de 7 dwergjes het enigste positoieve uir deze film is de soundtrack ,maar voor de rest overdreven en totaal een film voor 12 of 13 jarige meisjes of jongens."


Nou zo vershrikkelijk is deze film niet hoor en het is ook geen film voor alleen 12 of 13 jarige meisjes/jongens. je reageert wat Overdreven.

Tampert

Avatar

benny "maar voor de rest overdreven en totaal een film voor 12 of 13 jarige meisjes of jongens."


agreed, ware het niet dat er tussen 19:00 en 23.30 alleen maar films met imdb rating onder de 5.5 zitten (prime time nog wel) en ik geen zin heb om midden in de nacht op te blijven en ook,:P, geen zin heb om iets van de videotheek te gaan huren. en aangezien ik tog een film wil zien word het dan maar dezeO+

Moccan

Avatar

Mhhh :I

benny

Avatar

Wat een verschrikkelyke 1000 in 1 dozyn film ,als we deze film alleen maar kyken om tyra banks te zien kyk ik liever naar sneeuwitje en de 7 dwergjes het enigste positoieve uir deze film is de soundtrack ,maar voor de rest overdreven en totaal een film voor 12 of 13 jarige meisjes of jongens.

nummer 10

Avatar

badeend18 "Ben t hier wel mee eens, maar n film hoeft nie altijd erug intelligent of intelectueel te zijn. Word wel vrolijk van deze film, gwoon verstand op nul en er niet verder over (proberen) nadenken. Gun je hersenen ook s wat rust! :P 8-)"


vond het ook geen knaller...

ikkuh

Avatar

Kdenk dat ik deze maar ga zien, komt verder niet zo heel veel op tv vanavond. dus tis soort wanhoopsdaad :P

carola

Avatar

Ik vind het een goeie film en heel leuk gespeeld

badeend18

Avatar

Breug "De gemiddelde TMF clip heeft nog meer inhoud dan deze film.
Men neme een paar lekkere wijven
Men neme een verhaal dat te slecht was voor GTST
en voila, we hebben weer een emmer bagger die van de lopende band van hollywood afkomt"


Ben t hier wel mee eens, maar n film hoeft nie altijd erug intelligent of intelectueel te zijn. Word wel vrolijk van deze film, gwoon verstand op nul en er niet verder over (proberen) nadenken. Gun je hersenen ook s wat rust! :P 8-)

Adamica

Avatar

Ik ik pluk mijn dvdtje even uit de kast want zo lang kan ik niet wachten :9