discussie

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wouterdebo

Avatar

Gisteren deze film nog eens bekeken, en die is toch echt wel goed. Leuk om Cage nog eens bezig te zien in 1 van z'n beste films.

CAGE

Avatar

Voor die tijd was deze film in een opmerkelijke goede staat. Erna kwamen nog Matchstick Men en Lord of War e.a. die nog wel goed te doen waren. Maar verder is Cage beetje te veel Blockbusters gaan doen, en blijkbaar kan die maar de ene na de andere depressieve rol met gewoon de titel die anders is spelen. Maar hij blijft nog wel een goede acteur op leeftijd dan.

Monty

Avatar

Ben nooit echt een fan geweest van Cage. Maar hier speelt hij fenomenaal.

Dash

Avatar

Echt een dijk van een film! Cage acteert geweldig! Het begin is leuk en grappig, maar na een tijdje ben je in een zwaar drama verhaal beland en wordt de film een stuk grimmiger...tog is het een hele goede film omdat er goede scenes in zitten die emotionele diepgang hebben. iig voor elke Nicolas Cage fan een must see!

pietje012

Avatar

Zeer langzaam tempo in de film, maar wel leuk om een keer te zien, Cage in een geweldige rol(naar mijn mening), verder een onderhoudende film met goede momenten in de film

Monty

Avatar

Als je van actie houd, dan moet je naar deep troat gaan kijken. Het is een vrij langzame film, toch enorm van genoten. Pracht film met een geweldig rol van Cage.

Qaizer

Avatar

Beste rol ooit van Cage. Doordringende film met zelden een zonnestraaltje (figuurlijk althans), maar met een noodzakelijke conclusie. Mij fascineerde vooral de spanning tussen de personages, die allebei beseffen dat ze weinig tijd hebben om nog een zinvol bestaan te delen.

Jnk18

Avatar

Een must see! heb em op de middelbare school gezien.. bij maatschappijleer.. veel sex en glamour.. vette film.. moet ik nog maar eens kijke.. lang niemeer gezien Smiley face

Mister_V

Avatar

Geweldige film. Wat ik vooral waardeer is het begrip voor elkaars zelfdestructieve levenstijl. Hele bijzondere vorm van liefde: ik hou zoveel van je dat ik je dood laat gaan als dat is wat je wilt. Erg maf maar wel boeiend.

CAGE

Avatar

Eindelijk weer eens op tv! En ook nog op BBC! Geen reclames!! I can't wait!B-)

jacq

Avatar

Geweldige film (nogmaals), geweldige cast en regiseur die zijn nek uitsteekt om deze film te maken, daar ze geen toestemming hadden om in Las Vegas te filmen. Shue schittert hier en Cage zeker. Twee loosers die wanhopig op zoek zijn naar liefde.

CAGE

Avatar

OSCARWINAAR!! Nog niet gezien maar deze keer ga ik hem zeker kijken een van de enige films die ik niet van Nicolas gezien heb! Nu heb ik tenminste tijd en kan ik hem niet missen! Gelukkig komt ie zo snel op tv ik kon bijna niet meer wachten!:-S

jacq

Avatar

Vind dit een geweldige film. Triest OK, en dat allemaal op de achtergrond van de 'glitter' van Las Vegas. Cage in zijn beste rol. En ook Shue vond ik erg goed hoor !

Meneer

Avatar

LEKKER DOEN!!

Dirk Diggler

Avatar

Ik vond 'm langzaam, saai en zwaar overschat...


idem dito *

gert

Avatar

Ik vond 'm langzaam, saai en zwaar overschat...

WoUtoMatiC

Avatar

Goede film, edoch erg deprimerend.

Nemesis

Avatar

Waar is ie nou?? :?

erikstunt

Avatar

[edit: niet flamen]

okkie-man

Avatar

Toppertje vind ik ... mede dankzij een voortreffelijke Cage [rating 4.0]

nummer 10

Avatar

Waanzinnige, zwaarmoedige topfilm vond ik. Cage is fantastisch en hij kreeg terecht een oscar voor zijn rol. (de regie en Elisabeth Shue waren ook genomineerd maar kregen 'm niet) :Y

mustii

Avatar

Deze film is de moeite waard
En Cage zit zowieso al in mijn 3 van beste acteurs

Saartje

Avatar

Ik heb deze film nog nooit helemaal af gekeken...

LekkerDoen

Avatar

Geweldig drama met die karakteristieke melancholische kop van de heer Cage. [rating 4] Mooie mooie mooie film, kan niets anders zeggen. Somber, zielig, hoopvol, erotisch, teleurstellend... dat alles en meer. Realisme ten top.