Fair Game (1995)

He's a cop on the edge. She's a woman with a dangerous secret. And now they're both...

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ernie

Avatar

Grappig, als je om half negen een film wilt zien is het de keuze uit of William Baldwin óf Alec Baldwin. Lijkt me dan snel gemaakt, die keuze. En niet alleen vanwege het IMDB cijfer ;)

Filmp@ssie

Avatar

Crveni Luk "Slecht verhaal, ongeloofelijk saai en zeer slechte humor. En het enige wat ik over deze film kan zeggen is dat de film lang en saai is. En Ik raad iedereen die deze film nog niet heeft gezien om hem niet te gaan kijken ... Bagger!

Cindy is een mooie en sexy vrouw, maar acteren kan ze niet. En William Baldwin is alleen acteur geworden omdat hij er goed uitziet en niet omdat ie goed kan acteren. Alec Baldwin is trouwens de enige die kan acteren van de Baldwin-broers. :B"


Geheel mee eens.

ser

Avatar

Aangezien het toch een gare bafavond wordt gaan we em maar kijken :P

jacq

Avatar

Jazeker is Salma Hayek knapper, maar we hadden het even over Cindy. Die speelt nl. de hoofdrol. Althans ik had het over haar en niet over Salma of weet ik veel wie. Maar hoe dan ook, al het vrouwelijk schoon, kan deze film echt niet redden hoor.

Mans

Avatar

Lijkt me geen toppertje. Maar zie ook weinig alternatieven vanavond.

luna

Avatar

Salma hayek looking even better, iff you notice baby

jacq

Avatar

Ja Bolo, OK daar heb je gelijk in, maar toch, jammer dat ze zo afgekraakt werd in deze film en maar besloot het bijltje erbij neer te gooien. Er gaat nu toch wel een groot actrice aan onze neus voorbij toch??? >Smiley face