Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

The time has come.

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mathilde

Avatar

Ja, dit verhaal verveelt niet en er komen ook nieuwe elementen in voor zoals de tijdverdrijver erg leuk! Kijkt heerlijk weg...

JamesBond

Avatar

Vond hem eerst niet zo goed, maar eigenlijk is deze echt gaaf!

Cijfer:
8/10

Steve-O

Avatar

Ik vind dit stieken de beste uit de filmreeks:9 Totaal anders dan zijn voorgangers en spannend natuurlijk! Gary Oldman en andere acteurs doen het voortreffelijk!!! een dikke vette hoge 9:Y:Y:Y

benjamin

Avatar

Ik vind juist het acteerwerk zeer goed in deze film met David Thewlis en Gary Oldman in mooie rollen.

Edwinem

Avatar

roobin_22 "Dit is echt de laatste film die ik van de potter-reeks ga kijken. Het wordt almaar slechter! Je zou verwachten dat je na een paar films het acteervak wat onder de knie zou krijgen maar dit is echt niet te geloven hoe slecht die lui spelen. Snape was in de eerste delen heel goed, heel kalm en geniepig, maar nu is ie een beetje hysterisch?! Perkamentus' rol is ook omgeslagen in een chagerijnige druktemaker en harry kan nog steeds niet normaal doen. Ik was tot triestheid toe een harry potter fan, waar ik vanaf ben gestapt sinds de films. Misschien moet ik de filmmakers hiervoor dan toch maar bedanken?"

ik vind het juist beter worden naarmate ze ouder worden/films verdergaan.
1 vond ik vrij slecht, en 2 ietsies beter. in dit deel zijn ze echt weer een stuk volwassener, wat vooral ron ten goede komt.
toch was het wel vrij belabberd, op sneep na. die kerel is echt zwaar goed :D
5/10

Nighty

Avatar

Pff hoop dat deze niet zo kiddy is die weerwolf en dementors maken het wel wat leuker ik hoop dat je die dingen goed te zien krijgt en dat ze het niet te kinderlijk maken want de vorige 2 waren te kinderachtig vond ik ....

Zwelgje

Avatar

Heb de film gisteren gezien en het viel me zeker niet tegen ..... eindelijk krijgt de film de sfeer en de humor die het boek heeft (de boeken natuurlijk) ... het is ook een verademing dat de kids een beetje ouder zijn ... dat maakt ze toch geloofwaardiger ...en de Beukwilg is cool !!

Railgunner

Avatar

JeXus "En het leuke is, dat deel 4 eind dit jaar al komt :Y"


Deel 4 komt in november 2005 in de bios...
Check IMDB!

N.E.R.D

Avatar

Ik vond de eerste 2 films al saai nu ik de trailer hiervan heb gezien vind ik het nog steeds saai. :Z

Dr.DarkXL

Avatar

Ik ben erg benieuwd.. maar het lijkt me sterk dat the goblet of fire er al eind dit jaar zou zijn

renzo

Avatar

WizardOfOss "Wederom een film die nog niemand gezien heeft en nu al 47 stemmen heeft, T&P doe er alsjeblieft iets aan. Ik heb nu sterk de neiging als protest een 1 te geven, maar aangezien ik dan net zo erg ben zal ik me maar inhouden..."


Ik ben het wel met je eens, dit geeft toch een heel verkeerd beeld, zo heeft die rating helemaal geen zin. ook al moet je altijd voor jezelf oordelen.

BertjeDH

Avatar

Kheb de eerste 2 ook gezien, vooral deel 2 was goed. Ook alle boeken gelezen en ik kan nie w88 op de volgende. Mooi dat ik em in het eerste weekend al ff ga zien!

FuzzyWuzzy

Avatar

Voor het geval jullie het niet weten.
Bioscoop releases tellen niet in de vliegtuig daarom heet het ook bioscoop releases...
Zo heb ik City of Angels en As Good As It Gets gezien lang voordat ze hier in Nederland uit waren..

BunnyHunter

Avatar

Lumière "Maar de film komt 4 Juni toch pas uit? En het is toch pas 24 mei? Hebben ze een sneak daarzo in het vliegtuig?"


He ja ze zat in het vliegtuig waarmee ze de film naar de primiere brachten .. of ze zat in het vleigtuig naast de regiseur ..

Of ze heeft Hp verkracht (raycliff ofzo hea? )

nahja maakt allemaal niets .. film word een topper!!
Spannend verhaal en zoals al eerder vermeld

Ik vond deel 3 (en daarna deel 4) ook het beste boek eruit!!

JeXus

Avatar

Aan de trailer te zien tot nu toe de duisterste film en dat komt de kwaliteit denk ik alleen maar ten goede, 2 was ook al stukken beter als 1, de acteurs zijn natuurlijk ook wat ouder, wat het allemaal best aantrekkelijk maakt. Ik heb er zin in!! En het leuke is, dat deel 4 eind dit jaar al komt :Y

PulP

Avatar

Het derde deel vond ik het leukst (boek dan). Tweede deel zuigt, en eerste was wl vet. Ook 4de erg leuk. Gan ze alle 7 maken?

Eva-filmfan

Avatar

2 juni draait die in de bioscoop. Ik kijk er ook naar uit, vond dit het beste boek tot nu toe in ieder geval.