De vierde man

De vierde man (1983)

Christine is young, beautiful and rich. Her three husbands all died tragically. It's time for Christine to find her fourth man.

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lucie

Avatar

Ik heb hem net gezien en vond hem wel goed. De sfeer in de film was erg luguber en daardoor werd je erg in spanning gehouden. Ook vond ik het een redelijk goed verhaal, een 7.

Frenkel

Avatar

M'n vader en ik hebben deze film een keer samen gekeken. Hij houdt van de boeken van Gerard Reve, ik houd van de films van Paul Verhoeven. Tijdens de beginscene waarin de hoofdrolspeler wakker wordt, begon een van ons tweeen een beetje te lachen om wat 'ie op het scherm zag, de andere kon zijn lach toen ook niet meer inhouden en toen lachen we allebei in een deuk.
8/10.

SunChaser

Avatar

Laatst gezien, maar wat slecht zeg. Slecht geacteerd en de visual effects zijn ook om te huilen.

Marty Feldman

Avatar

Is mi. een spannende film en hoewel er een gat in het script zit waar een goederentrein doorheen kan, is hij toch wel de moeite waard ! Sinds dat ik deze film gezien heb rij ik nooit meer achter vrachtwagens met pijpen ed. :B

chuz

Avatar

Uit een ver verleden stond me ergens nog iets bij dat we met name het acteerspel van Rene Zoutendijk knap slecht vonden. Vanavond eens gaan kijken of dat mischien wel meevalt. Daarbij kon ik me herrineren dat achteraf het verhaal toch beter was als toen tot ons doordrong (het is lang geleden)

Ik ben benieuwd.

kleptomaantje

Avatar

Basic Instinct is naar mijn mening een regelrechte kopie van deze film. En omdat dat zo'n hit was wereldwijd, mag deze film best worden gezien als zijn waardevolle voorganger....Dit betekende ook een redelijke 'doorbraak' voor jeroen krabbe in the states. En nee, jammer maar een feit, dit soort films van niveau en gevoel voor stijl worden inderdaad niet meer in NL gemaakt, zonde.