What Dreams May Come (1998)

After life there is more. The end is just the beginning.

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Erg zweverige film moet ik zeggen. Bedoelingen zullen vast allemaal goed zijn, maar niet echt aan mij besteed. Wetend hoe het met Robin Williams is afgelopen bekijk je de film ook met wat andere ogen. 5/10

wiers

Avatar

Het schijnt dat iemand die een kijkje mocht nemen in het hiernamaals niet meer bijkwam van de lach.
Wij denken te moeilijk.
Het schijnt veel eenvoudiger te zijn.

Mish

Avatar

Ik sluit mij volledig aan bij de omschrijving van Palumara!

Micheloz

Avatar

Ik vind dit juist een hele mooie film, beetje melodramatisch maar de sfeer er omheen is erg mooi neer gezet. En ik vind Robin Williams en Cuba Gooding Jr. juist twee leuke, karakteristieke acteurs, dus ik trek t gelukkig wel.
De eerste keer dat ik hem zag was ik er iig van onder de indruk. Kijk hem zo weer, kijken of ik mijn mening bij moet stellen.

chuz

Avatar

@ filmp@ssie

ach wie niet waagt wie niet wint. Mischien moet je het gewoon eens proberen. Kan het jou schelen.

Filmp@ssie

Avatar

chuz "2004 ? 1950 zul je bedoelen. Macho gelul altijd over typische mannen en vrouwen films. Of je deze film wel of niet kunt waarderen zal er voor een groot deel van af hangen of je iig deels kunt geloven dat er een kern van waarheid inzit. Zoniet kan ik me voorstellen dat je dit letterlijk en figuurlijk vals sentiment zult vinden. Anderzijds is het zo dat als het (deels) wel zo zal gaan gebeuren zoals in de film wordt voorgesteld, het uitbeelden van de geluksemoties, zelfs nog veel te vlak is.

De vraag of er inderdaad een kern van waarheid inzit is een discussie die ergens anders thuishoort op een forum voor levensbeschouwelijke of religieuze zaken.

Tot op zekere hoogte objectieveerbaar lijkt mij dat de film visueel aantrekkelijk is om naar te kijken en dat hij met serieuze bedoelingen is gemaakt. Al met al vind ik dit iig een bijzondere en originele film."


Schitterend ik had het niet beter onder woorden kunnen beschrijven.

chuz

Avatar

2004 "Ik heb flarden gezien en ga de video nog bekijken. M'n eerste indruk is dat je - zeker als man - sterk moet zijn om deze film te bekijken Smiley face Hij is n.l. nogal soft...."


2004 ? 1950 zul je bedoelen. Macho gelul altijd over typische mannen en vrouwen films. Of je deze film wel of niet kunt waarderen zal er voor een groot deel van af hangen of je iig deels kunt geloven dat er een kern van waarheid inzit. Zoniet kan ik me voorstellen dat je dit letterlijk en figuurlijk vals sentiment zult vinden. Anderzijds is het zo dat als het (deels) wel zo zal gaan gebeuren zoals in de film wordt voorgesteld, het uitbeelden van de geluksemoties, zelfs nog veel te vlak is.

De vraag of er inderdaad een kern van waarheid inzit is een discussie die ergens anders thuishoort op een forum voor levensbeschouwelijke of religieuze zaken.

Tot op zekere hoogte objectieveerbaar lijkt mij dat de film visueel aantrekkelijk is om naar te kijken en dat hij met serieuze bedoelingen is gemaakt. Al met al vind ik dit iig een bijzondere en originele film.

2004

Avatar

2004 "Dit is een film die me toch wel gegrepen heeft (toegegeven op een zwak moment; emotioneel gezien, maar toch)."


Ik heb flarden gezien en ga de video nog bekijken. M'n eerste indruk is dat je - zeker als man - sterk moet zijn om deze film te bekijken Smiley face Hij is n.l. nogal soft....

Filmp@ssie

Avatar

Pracht van een film als je er voor open staat.
Heeft een oscar gekregen voor de special-effects.

jmdeking

Avatar

rooster "Ik was zo druk met het lezen van bovenstaande discussie dat ik de film gemist heb....."


LOL

Cee van Lleef

Avatar

Robin Williams en Cuba Gooding Jr. in één film, dat trek ik niet ben ik bang. Gezien het vehaal al helemaal niet.

2004

Avatar

2004 "Ken je finde maar dit is gafe film toch wel! GAAV! Smiley face"


Ik gaat 'm zelfs op video zetten (oftwel 'hardcopyen' om alle nieuwe technologieën meteen mee te pakken - wie schrijft, wie blijft, nietwaar Smiley face

Dit is een film die me toch wel gegrepen heeft (toegegeven op een zwak moment; emotioneel gezien, maar toch).

2004

Avatar

marco_v "echte verspilling van twee uur van je leven die je nooit meer terug krijgt... ik heb dus ook spijt dat ik m ooit gezien heb"


Ken je finde maar dit is gafe film toch wel! GAAV! Smiley face

marco_v

Avatar

Echte verspilling van twee uur van je leven die je nooit meer terug krijgt... ik heb dus ook spijt dat ik m ooit gezien heb

heywoodfloyd

Avatar

Draak van een film. Mooie special effects.

[rating 2]