Highlander: Endgame (2000)

For centuries, we've been told there can be only one.

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mr-Majestyk

Avatar

Inderdaad, vooral dit deel was een beetje jammer. Maar wat een sukkels, hebben ze DONNIE YEN... kwijl.... en dan geven ze em een sukkelige bijrol, dat is als iemand die vraagt of je een miljoen pleuro wilt hebben, en dat je dan zegt, nee dank je.

Die vent kan een potje vechten, maar nee, een paar platte boeren uit stank-town Scotland steken em effe neer, pas de problem. Erg jammer.

Darthmar

Avatar

Mee eens na deel 1 hadden ze moeten stoppen.
Ten tweede Duncan en Connor zijn geen broers!! Connor is 100 jaar ouder dan Duncan

RTM

Avatar

Ik heb alleen van deel 1 en 4 een stukje gezien, en ik kan alleen zeggen dat ik het met Movietwister eens ben. Highlander 1 is stukken beter dan The Endgame. Het verhaal is ook beter en duidelijker. Vooral de muziek, kijk ik The Endgame hebben ze Queen weggelaten... Higlander 1 is dus gewoon de beste. Ach ja... There Can Be Only One

movietwister

Avatar

Deel 1 was geweldig! Vergeet de muziek niet!

Deel 2 was een ramp en vanaf daar is het alleen maar erger geworden! Doe iets leuks vanavond...

[rating 0]

babba

Avatar

Christopher Lambert :|

Shogo

Avatar

Ik vind het een aardige film. Deel 1 is uiteraard de beste, maar deze is aardig en zie ik meer als een echt vervolg (dus deel 2 en 3 zijn voor mij nooit gebeurd).

CAGE

Avatar

Nou ok dan ik heb het even opgezocht. En er staan wel goede films op zijn lijst : Fear and Loathing in Las Vegas, Once Upon a Time in Mexico : stoere film mede dankzij Johny Depp, The Crow ( City of Angels ), From Dusk Till Dawn, nee Austin Powers was niet echt leuk... Maar toch deze was echt niks.

laguitara

Avatar

Nah laat maar zitten dus deze film...gheghe

Orgasmic Chilli

Avatar

Het stomme is dat als je deze film volgt dat deel 2 en deel 3 nooit hebben plaatskunnen vinden. Zeker deel 2 niet want dat speelt in de toekomst af.

Duo

Avatar

"De onsterfelijke Connor MacLeod neemt het met zijn broer Duncan op tegen Jacob Kell, ook al een onsterfelijke."

Het zijn clan-maten, toch geen broers?
dacht ik dan..
oh well, maakt ook niet uit, is toch een butfilm dit :(

dust

Avatar

De voorgaande highlander films vond ik nog ok, maar deze heb ik halverwege afgezet. Ze hadden nooit die gast van de serie erin moeten laten spelen.

[rating 1]

THQ

Avatar

Je moet de Recent Posts op de Message Boards van deze film op IMDB kijken, ze zijn best geinig.

Dr.DarkXL

Avatar

Ik vindt eigenlijk alleen deel 1 en 3 leuk.. deel 2 was echt zo vaag als een teletubbie op crack.. maar deel 4 heb ik toch ook al twee keer gekeken.. heb ze toch allemaal op dvd.. naja en ik ben fan van zwaard gevechten en inderdaad mooiconcept om de film en de serie in elkaar te gooien

Moviemagic

Avatar

Je moet toch een echt gigantische Die-hard zijn van deze reeks om deze film goed te vinden.

Voor mij persoonlijk die alleen deel 1 goed vond:

[rating 0.5] :r

Vinnie

Avatar

Eerlijk is eerlijk, het concept van de MacLeod uit de serie tegen over de MacLeod uit de film reeks te zetten is een mooi idee geweest. :Y

Wajz

Avatar

De oorspronkelijke Highlander was -eerlijk is eerlijk- best onderhoudend, vooral dankzij de mooie locaties en de aanwezigheid van ene meneer Connery. Dit 'Endgame' moet het alleen van slappe effecten en het ook al niet overtuigende acteerwerk van Christopher Lambert hebben. Het enige goede dat over deze film te zeggen is, is dat hij -hopelijk- het definitieve einde van een verschrikkelijk slechte filmreeks markeert. Vermijden!

LekkerDoen

Avatar

Dit is niet deel 1 en alleen dat deel was de moeite waard. Daar had je nog het gevoel van oude mystiek en eeuwenlange strijd. Alleen leuk voor de echte liefhebbers van highlander. [rating 1]