Head Above Water

Head Above Water (1996)

A comedy about keeping your ex-lover a secret, your husband in the dark and your head above water.

discussie

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hoiii

Avatar

Zeurdoos "Zeer trage film die z'n komische momenten heeft maar dan moet je wel een stel lucifers gebruiken om je ogen open te houden. Keitel speelt leuk en ook Diaz is best aardig maar echt boeiend is de film helaas niet. Het verhaaltje is dan ook zo bekend/voorspelbaar als je het maar kunt bedenken. Had wat scherpers in gezeten (denk aan Fargo), maar helaas is de 5.9 een terecht cijfer."


nou, ik had toch alles wat er in die film gebeurde totaal niet verwacht

arry

Avatar

Knettergekke film en altijd leuk om Cameron te zien, lekker hoor!

Zeurdoos

Avatar

Zeer trage film die z'n komische momenten heeft maar dan moet je wel een stel lucifers gebruiken om je ogen open te houden. Keitel speelt leuk en ook Diaz is best aardig maar echt boeiend is de film helaas niet. Het verhaaltje is dan ook zo bekend/voorspelbaar als je het maar kunt bedenken. Had wat scherpers in gezeten (denk aan Fargo), maar helaas is de 5.9 een terecht cijfer.

DonB

Avatar

Zij is HOT!.. niet mooi.. maar lekker.. wel degelijk groot verschil

nima

Avatar

Pegasus "Cameron Diaz :r"



Ben je nu niet aan het overdrijven? Ik bedoel: Zij is niet de mooiste, maar...:?

Pegasus

Avatar

Cameron Diaz :r

Pococurante

Avatar

Wat mij betreft een onderschatte film. Heerlijk ingewikkelde en hilarische situaties. De eerste keer dat ik hem zag was ik onvoorbereid en heb de hele tijd dubbel gelegen. Een aanrader voor liefhebbers van de niet-zo-platte zwarte komedie.

interbob

Avatar

Als je van zwarte komedie houdt kan je hier best wel wat tijd aan besteden. Keitel is goed als altijd, en Diaz even mooi als altijd. Ik wil niks verklappen, maar de titel kan je zowel letterlijk als figuurlijk nemen.

juso

Avatar

Ik ga misschien kijken.

CAGE

Avatar

Ja hoor. Verwacht er gewoon niet zo heel veel van. Hij kan wel onder de beugel. Kan er niet zoveel over zeggen, want anders verraad ik teveel. Wel heel vreemd dat kan ik je wel vertellen. Je moet er van houden. Maar heb wel ergers gezien.

Buzzer

Avatar

Cameron Diaz:E.....1e wat me op viel toen ik hier naar toe klikte...... beetje de moeite waard dan?