Almost Famous (2000)

Experience it. Enjoy it. Just don't fall for it.

discussie

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Haha! De link wijst nu naar een ander plaatje Smiley face Vermoedelijk verandert dit plaatje nu elke week mee met het plaatje op de homepage van FT lol :E
Reactie kan ik helaas niet wijzigen of verwijderen..

Goov25

Avatar

Haha FT, jullie gebruiken dit plaatje bij de melding dat deze film op TV is:
afbeelding

Volgens mij is dat Die Hard 4 :E

Darthmar

Avatar

Vond het een goeie film wat vooral de sfeer backstage weer geeft in de jaren zeventig.

saiko

Avatar

Zeg we gaan Kirsten Dunst toch niet vergelijken met Kate Hudson he? Kirsten Dunst is zo onbeschrijfelijk walgelijk voor woorden in tegenstelling tot Kate Hudson!!!

Yloony

Avatar

Veel over gehoord en staat al lang op m'n "nog-te-zien" lijstje. Misschien gaat het er nu eindelijk eens van komen...

Manuel Koonen

Avatar

MOOIE FILM, en echt een feel-good film, ik voelde echt wel goed na het zien na deze film hoor. en dat heb ik niet bij alle films, laatste keer dat ik dat had was bij About Smidt

Mr. Scotch

Avatar

Jezus, 7.9 is inderdaad erg overrated
7 hoogstends, en dan komt ie goed weg

Kecin

Avatar

Goede film, leuk verhaal over de opkomst, en breakdown van een band.
En hij die ertussen staat, leert zijn idolen op een hele andere manier kennen.

Ravaged

Avatar

Heerlijke muziek...Smiley face


En film is ook strak. Mooi script, sterke personages en goede sfeer.

[rating 3.5]

DarkPhalanx

Avatar

Heb deze film nu al 3 keer gezien en het blijft een leuke vermakelijke film zeker een dikke 7 waard!

subliemepieternelroosjes

Avatar

Jah, elizabethtown was echt heel erg saai. het enige leuke aan de film waren de close-ups van orlando bloom en de muziek Smiley face das deze is vast beter Smiley face hoop het in ieder geval..

Ibrahim

Avatar

mercapto "Deze film in één adem noemen met Elizabethtown vind ik toch wel erg uh, schrikken, vooral met het woord opwarmertje erbij. Elizabethtown haalt het bij lange na niet bij dit kleine meesterwerkje."


Is Elizabethtown zo slecht dan? Ik heb 'm nog niet gezien, maar bij het filmpje met zes minuten muziek en beeld kreeg ik echt een heerlijk gevoel...

Lumière

Avatar

En de eerste helft van de CSI door Tarantino.

Ann McDunn

Avatar

Naar wat ik ervan gelezen heb lijkt het mij best een leuke film, maar of er is helemaal niets op TV, of je moet een moeilijke keuze maken. Vanavond Pearl Harbor, Almost famous èn het tweede deel van Rome. Dat wordt gooien met een dobbelsteen.:E

mercapto

Avatar

Deze film in één adem noemen met Elizabethtown vind ik toch wel erg uh, schrikken, vooral met het woord opwarmertje erbij. Elizabethtown haalt het bij lange na niet bij dit kleine meesterwerkje. Fantastische film met een prachtige cast, de engelachtige onschuld doe de verdorven wereld van seks, drugs en rock 'n roll binnenwandeld. Zeker een aanrader, en eh, "I am a golden god!!!!!" ;)

Sengaia

Avatar

(H)eerlijke film met fijne muziek. Niet hilarisch, wel goed voor een oprechte glimlach.

Ibrahim

Avatar

Erg goede film... als je meegaat in het gevoel. AF draait op nostalgie. Goed acteerwerk... sowieso straalt de hele film vakwerk af... maar je hebt er niks aan als je niet met de film 'meevoelt' (vergeef me de zweverige term)

Ik heb de 2 disc versie van de dvd thuis liggen met de 'uncut' versie (lees: extended edition) als bonus. Kan ik erg aanraden.

Ook een goed warmlopertje voor Elizabethtown.

AngelEyes

Avatar

Redelijk leuke feelgood film, maar geen hoogvlieger. Zoals gezegd straalt het plezier er vanaf, dat kan haast ook niet anders met een regisseur die zo'n band met muziek heeft, en het leuke zit hem vooral in het in beeld brengen van de jaren 70 rock scene. Maar Almost Famous is ook wel wat moraliserend, met rocksterren die door een klein jongetje inzien dat ze toch ook wel verantwoordelijkheden hebben.
7/10

gert

Avatar

Ik heb me goed vermaakt met de film; de cliché's werden redelijk vermeden. Af en toe moest ik wel lachen, maar ik vond 'm niet bijzonder grappig. Het leukste stukje vond ik de bekenning van het crewlid in het neerstortende vliegtuig: I'm gay!
Feel-good is zeker de juiste omschrijving.
[rating 3.5]

Swampman

Avatar

Begrijp nix van bovenstaande negatieve reacties. Dit is gewoon een heerlijke film met als bonus ook nog eens een geweldige soundtrack. Een traktatie voor zowel film als muziekliefhebbers. T+)

rq

Avatar

Marty Feldman "Slechte film van Cameron Crowe, ben erbij in slaap gevallen. Zwelgje, wel bij de film blijven !"

Dat is een quote uit de film.

Marty Feldman

Avatar

Slechte film van Cameron Crowe, ben erbij in slaap gevallen. Zwelgje, wel bij de film blijven !

Zwelgje

Avatar

I AM A GOLDEN GOD !!

tyler durden

Avatar

Ik heb helemaal nix met deze film... vond erniet veel aan ..is ook weinig van blijven hangen!

E4L

Avatar

Ja idd, een lekkere feel-good film. Heb de film op dvd dus ik denk niet dat ik hem ga kijken, maar hij is wel lang, als je het niet snapt heb ik van een vriendin gehoord... (Snapte hem dus niet ;) )

[rating 4,5]

Zeurdoos

Avatar

Heerlijke feelgood film! Goede muziek erbij, leuke humor. Het geeft een goede kijk op het "rock & roll" wereldje, maar maakt het tegelijkertijd enigszins (subtiel) belachelijk. Frances McDormand als (over)bezorgde moeder heeft hier een schitterende rol, maar eigenlijk kun dat over de hele cast zeggen. Het plezier tijdens het maken straalt er van af!

[rating 4]

Vrieskist

Avatar

Tijdje geleden dat ik hem gezien heb, maar het was wel een leuke film Smiley face