Wild at Heart

Wild at Heart (1990)

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

film van regisseur Lynch waar ik recentelijk nog Lost Highway van heb gezien. Opnieuw een vreemde en wat surrealistische film in een heel apart sfeertje. Er zitten zeker elementen in die me niet echt kunnen bekoren (engelen verschijningen en een zingende Cage) en soms de typische vaagheid van Lynch, maar het heeft ook grappige en genoeg typische road-movie effecten. De film boeit toch wel en daar gaat het uiteindelijk om. Willem Dafoe is overigens hard aan een tandartsbezoek toe in deze film. Een meesterwerk vind ik het niet maar heb me toch wel vermaakt. Ik kan mij prima vinden in de FT en IMDB waardering. 7/0

rudolf

Avatar

Ja,,, natuurlijk....chris isaak....
dank je voor de link, [ beste onbekende ]
groet ruud.

hermit elephant

Avatar

rudolf "Hallo allen, liefhebbers van de film wild at heart.

ik ben erg gecharmeerd van de gitaarmuziek in de film [genre 60,er jaren]
in het gedeelte, waarin zij.[ nicolas cage, en mevr]
aan de kant van de weg stopte, en hulp bieden aan een jonge dame, naar aanleiding van een autocrash'
wie kan mij zeggen welke popgroep/zanger daar verantwoordelijk voor is.
alvast mijn dank voor de reactie.
rlj.coene@wanadoo.nl"

Als het goed is staat 'ie hier tussen...

Michelletjeh

Avatar

Whaha grappig deze film!
Heb echt kunnen lachen !
Alleen niet helemaal afgezien... Jammer dat hij zolaat was ik viel in slaap.
Dat stoere rock erbij vond ik ook echt geweldig!
Soms beetje aan de vreemde kant maar zeker de moeite waard!!
Zeker als je wil lachen ;)
xx

Heegie

Avatar

[rating 4.5] Toen was Nicolas Cage nog heerlijk cult. 1 van zijn beste rollen , vind ik.

gert

Avatar

Ik blijf voor deze film wel thuis: ben reuze benieuwd

Bob

Avatar

Mja :P een beetje laat :? typisch veronica :/ kan dat niet wat eerder

F@tboy

Avatar

Een werkelijke top film. Voorloper van Pulp Fiction, Reservoir Dogs en andere stijlvol gebracht zinloos gewelds films.
Persoonlijk vond ik Blue Velvet van Lynch wat beter, maar deze mag er ook zijn. Erg amusant.
[rating 4]

shareholder

Avatar

Klassiekertje dit. Ik heb deze film jarenlang 'gepromoot' door met mijn bezopen kop de 'car-fight-dance' na te doen. Als soort westerse vertaling van traditionele dansen. Geweldig.
Deze film vind ik absolute aanrader voor pubers (en de boys bij veronica). Krankzinnig verhaal, krankzinnige personages. Roadmovie, thriller, romantisch, action-comedy sja wat is het eigenlijk? Voor Lynch toch erg toegankelijk. Stoer, romantisch en veel lachen. Aanrader!

Colonel_Kurz

Avatar

Wild at heart heeft niet zoveel weg van LH of MHD, niet zo duister odf complex, het is toch een echt Lynchiaanse film, en een goede, met Nicholas Cage en Laura Dern in prachtrollen - en een special appearance by Elvis . Als je de Wizzard of OZ een beetje kent is ie nog leuker.

En Kurz, ik zou Eraserhead maar een keertje huren (of kopen), want ik vermoed dat je nog lang kunt wachten op uitzending. Het is namelijk niet de meest toegangelijke film en zal dus weinig kijkers trekken. - of de Beeb, NL3 of Canvas moeten een keer een Lynch-special hebben en 'm midden in de nacht uitzenden.
[rating 4]
Dat weet ik wel, maar er is nog zoveel anders moois...

Colonel_Kurz

Avatar

Weet iemand of deze wat van Mulholland Dr en Lost Highway wegheeft? Pas geleden Twin Peaks: FWWM gezien, maar die vond ik duidelijk minder... (komt waarschijnlijk ook doordat ik de serie nooit heb gezien). In ieder geval hoop ik dat deze film een beetje lijkt op de eerstgenoemde films.
Hmmm... hoewel ik Fire Walk With Me als geheel (de scènes apart vond ik zeer goed) juist niet zo geweldig vond omdat ik de serie net gezien had.

Ik ben trouwens zeer blij met het feit dat Wild At Heart wordt uitgezonden, deze film wil ik al tijden zien! (Nu alleen nog Eraserhead en dan heb ik alle films van Lynch gezien. Alhoewel ik Dune ook nog wel eens zo willen zien, op deze leeftijd) :W

gielpeeters

Avatar

Weet iemand of deze wat van Mulholland Dr en Lost Highway wegheeft? Pas geleden Twin Peaks: FWWM gezien, maar die vond ik duidelijk minder... (komt waarschijnlijk ook doordat ik de serie nooit heb gezien). In ieder geval hoop ik dat deze film een beetje lijkt op de eerstgenoemde films.