nu in de bioscoop

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Everything is about to change.

discussie

85 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mathilde

Avatar

Ik heb wel weer zitten genieten van dit verhaaltje voor het slapen gaan.
Maar niet beter dan de vorige versie. Kijkt fijn weg...

JamesBond

Avatar

'K vind het 1 van de mindere :(

JamesBond

Avatar

enliah "haha...vergeet harry potter! Narnia gaat de nieuwe hype worden. I swear!"
Narnia sucks...

benjamin

Avatar

Gewoon een zeer leuke film, alleen het WK Quidditch had de film mogen halen. Ze moeten misschien niet het boek slaafs volgen (liefst niet zelfs), maar eerst eraan beginnen en dan direct afkappen is een beetje bizar. De huiselfen heb ik dan weer minder gemist.

Galu

Avatar

Ik vond dit eigenlijk de film waar de sfeer en de stijl van de films helemaal op hol zijn geslagen. Vond dit de minste.

Steve-O

Avatar

Waarom geef ik deze een 9?
De special effects
Ralph Fiennes als Voldemort!!!
En het is veel beter dan het boek!
En natuurlijk andere kleine dingetjesO+

Deze kan ik wel (tot nu toe natuurlijk) als de meest vermakelijkste van de filmreeks noemen.

SunChaser

Avatar

Vond de kwaliteit op SBS om te huilen, slecht beeld en 16:9 ipv echt breedbeeld

Failadwen

Avatar

De Nederlandse vertalingen zijn inderdaad wat minder, maar ik vind de boeken veel beter dan de films. Alles wordt zo snel verteld, er zijn geen 'rustige' momenten, het moet allemaal in 2,5 uur worden gepropt. Nee, ik blijf bij de boeken Smiley face

Noldy

Avatar

Akira-124 "7 Boeken??

Een schooljaar doet toch maar 6 jaar??"


Nou nou, als dat zo was zou je schoolcarriere zo'n 36 tot 42 jaar in beslag nemen. Waarschijnlijk bedoel je dat de middelbare school 6 jaar duurt en niet zeven jaar.

Op British Boarding School (het soort school waar Potter op zit) duurt het zeven jaar blijkbaar. Iets anders dan hier dus.

BertjeDH

Avatar

Volgens mij is het niet helemaal meer on-topic hierzo, maar ik zou me zomaar kunnen vergissen hoor!!:E

Kenji

Avatar

SunChaser "Ik lees de recensies hier amper meer omdat ze vaak kant nog wal raken. Ze sturen de verkeerde mensen naar de verkeerde film. Een arthouseliefhebber moet geen blockbusters kijken en andersom. Een goede filmlioefhebber kan ze echter allebei waarderen (...)"
Precies. Dus niet alléén blockbusters, Sunchaser. Hoe je er trouwens bij komt dat FT-recensenten zo'n beperkte voorkeur hebben (voor 'arthousefilms' zul je wel bedoelen) is me een raadsel. Waarschijnlijk vind jij de waarderingen voor blockbusters op FT vaak te laag. Dat betekent alleen dat de recensenten hier de lat voor een goeie popcornfilm hoger leggen dan jij, niet dat ze totaal geen voeling hebben met entertainment.

SunChaser "Je kunt een James Bond nu eenmaal niet vergelijken met een film als Raise the Red Lantaern."
Alsof dat hier gebeurt. Veel mensen schijnen te denken dat je blockbusters niet mag beoordelen op iets anders dan de bezoekerscijfers. Als je je beklaagt over een totaal gebrek aan intelligentie in het script ben je meteen een 'arthouseliefhebber' met oogkleppen op. Onzin natuurlijk, want er zijn net zo goed blockbusters waarover is wél nagedacht als blockbusters die gemakzuchtig en zonder enige achting voor het publiek in elkaar zijn geflanst. Dat die ook alsnog een hoge kaartverkoop halen maakt ze geen haar beter. En een recensent moet kritischer zijn dan de gemiddelde bioscoopganger.

SunChaser "En gezien de reacties onder de recensies ben ik niet de enige die dat vindt. Vaak gaat de discussie over de recensist en niet over de film. En sla je je plank mis."
Correctie: discussies gaan vaak over de recensie. En wat is daar mis mee? Een recensie die tegenstrijdige reacties uitlokt is niet automatisch een recensie die 'de plank misslaat', integendeel.

Marlous

Avatar

Een schooljaar duurt 7 jaar...

Akira-124

Avatar

7 Boeken??

Een schooljaar doet toch maar 6 jaar??

SunChaser

Avatar

nokid ".Daarom vind ik het FT-cijfer waardevoller dan de recensie"


Ik ook. Ik lees de recensies hier amper meer omdat ze vaak kant nog wal raken. Ze sturen de verkeerde mensen naar de verkeerde film. Een arthouseliefhebber moet geen blockbusters kijken en andersom. Een goede filmlioefhebber kan ze echter allebei waarderen en daar ontbreekt t de FT-recensenten nogal aan. Je kunt een James Bond nu eenmaal niet vergelijken met een film als Raise the Red Lantaern.

En gezien de reacties onder de recensies ben ik niet de enige die dat vindt. Vaak gaat de discussie over de recensist en niet over de film. En sla je je plank mis.

Marlous

Avatar

SunChaser "Ik ben echt iemand die van lezen houdt, maar Harry Potter vind ik als boek echt geen reet aan. het is kinderachtig geschreven, teveel terzijdes, stomme dialogen.

De films zijn goed zoals ze zijn."


Het is dan ook een kinderboek..

Sirhot4life

Avatar

Arthaum "huh? In deel vier is daar nog geen sprake van voor zover ik mij kan herinneren. Dat komt tog pas in deel 5? Met Umbridge enzo?"


Jawel, op het einde van het boek probeert The Ministry of Magic het in de doofpot te stoppen en gelooft Harry niet, terwijl Dumbledore aankondigt een soort "ondergrondse beweging" van de grond te krijgen. Daarom vertelt hij de leerlingen bij het slotfeest ook hoe Cedric is gestorven, tegen de wil in van the Ministry.......

En voor de mensen die het boek te kinderachtig vonden: je moet de Engelstalige versie lezen, het is echt een geweldig verhaal, J.K. Rowling kan vertellen als geen ander, maar in de Nederlandse vertaling komt dat veel minder goed over. De Nederlandse vertalingen van de namen vind ik zowiezo kinderachtig overkomen inderdaad.....

Tsjeard

Avatar

Film gister gezien: Het ziet er mooi uit, sfeer is goed neergezet. Het verhaal zelf vond ik vrij dun, maar er zitten zeker visueel mooi neergezette scenes in.

Jusjuh

Avatar

Inderdaad. Maar net als dat gedoe tussen Ron & Hermione, mag er in de delen wel een beetje duidelijk zijn dat Dumbledore Hogwarts heeft als zijn eigen landje, waar alles gebeurt was hij wil, ook tegen de wil van het Ministerie in ;).

Arthaum

Avatar

en de strijd tussen Dumbledore en de Ministerie mocht ook wel duidelijker naar voren komen.


huh? In deel vier is daar nog geen sprake van voor zover ik mij kan herinneren. Dat komt tog pas in deel 5? Met Umbridge enzo?

SunChaser

Avatar

Ik ben echt iemand die van lezen houdt, maar Harry Potter vind ik als boek echt geen reet aan. het is kinderachtig geschreven, teveel terzijdes, stomme dialogen.

De films zijn goed zoals ze zijn.

gandalf the white

Avatar

Sirhot4life "Sorry, ik kan er niets aan doen, maar als boeklezer heb ik niet van de film kunnen genieten, omdat ik me steeds aan het ergeren was aan de dingen die zijn weggelaten.

Ik snap heus wel dat niet alles in de film verwerkt kan worden, maar het geheel maakte gewoon een afgeraffelde indruk op mij. De gedeeltes waar ik me op verheugde, zijn niet goed in de film overgekomen, bijvoorbeeld de hereniging van Voldemort en zijn volgelingen. In het boek waren er meer dan de vijf man in de film en de evaluatie van Voldemort over hun trouw heb ik echt gemist.
Ook toen de nep-Mad-Eye werd ontmaskerd, was Dumbledore in het boek zo furieus, dat Harry ervan schrok. Dat vond ik een indrukwekkend gedeelte. In de film zien we hier niets van terug. Tenslotte vond ik het einde niet dreigend genoeg terugkomen in de film. Hun levens zullen ingrijpend veranderen door de terugkomst van Voldemort en de strijd tussen Dumbledore en de Ministerie mocht ook wel duidelijker naar voren komen.

De mensen die echt van de Harry Potter-legende willen genieten, moeten gewoon de boeken lezen en de film als toetje bekijken. Je krijgt zoveel achtergrondinfo in de boeken, wat het echt leuk maakt........"


ik heb de boeken niet gelezen maar de films waren allemaal top vooral de laatste 2. Ik kijk liever een film dan dat ik een boek lees en dat is in dit geval maar beter ook. Want de niet boek lezers vinden dit een goede film terwijl de lezers van dit boek alleen maar klagen.

Darthmar

Avatar

Ik hem vorige week donderdag gezien.Goeie film en zeker 1 van de betere Harry Potters tot nu toe.

SunChaser

Avatar

Gisteren gezien. Idd weinig echte magie, maar des te beter. De coming of age was perfect gedaan en er zat leuke humor in.

Plot daarentegen was bijna niks.

SunChaser

Avatar

Wel opvallend dat de film door velen wel wordt gezien als de beste in de serie.

Arthaum

Avatar

Emma Watson :W:W:W Beste actrice die erin speelt. Jammer, ik had een hele recensie klaar, wilde op 'Reactie Plaatsen' drukken, en op de 1 f andre manier is hij niet geplaatst en was ik alles kwijt. Heb geen zin om t nog eens te schrijven. Ik heb hem net 6 uur geleden gezien..

Jusjuh

Avatar

Sorry, je hebt gelijk. (ik was de iemand die dit riep :E) Maar toch, Newell kan er niks aan doen, maar de schrijver wel. En dan heeft Newell niks met het verhaal gedaan, hij hefet de film geen meerwaarde gegeven.

SunChaser

Avatar

Totaal: Gooi het boek maar weg, hebben de makers gedacht, en we houden gewoon de 'grote lijn' van het boek over. DANKJEWEL MIKE NEWELL


Alsof Newell dat beslist. Hij mag alleen actie roepen, de rest wordt bepaald door de maatschappij en Rowling. En ik vind het juist goed dat ze filmtechnisch denken en niet boektechnisch. Dan maken ze maar een spin-off met de Huiselfen, net zoals Star Wars deed met de Ewoks.

mistelhensz

Avatar

Ze acteren veel overtuigender dan voorheen. Vooral Ron. Ze worden steeds een beetje ouder, en dat werkt tot nu toe in het voordeel.

Jusjuh

Avatar

Even een vraagje tussendoor. Waarom is deze film eigenlijk volgens jullie beter dan de andere, als je niet naar het verhala kijkt, maar naar de inbreng per regisseur. Want ik vond duidelijk qua film zélf deel drie beter dan de andere. Waarom is deze dan beter volgens iedereen? En nog een keer, niet op het verhaal letten. ;)

mistelhensz

Avatar

Ik heb de film ook gezien, en tsjaaaa..... Uiteraard een hoop details die anders zijn als het boek beschreef. Dat moet dan maar. Een groter bezwaar vind ik het dat er (noodgedwongen) zóveel weg is gelaten. Wel een redelijk goede film, en zéker worden de films steeds beter.

Arthaum

Avatar

Dark_Freedom "ik vond de duel tussen Voldemort en Harry Potter ook teleurstellend. In de boek is het zo dat wanneer de twee spreuken botsen dat ze dan beide goud worden maar hier hadden ze de gewone kleuren."


lol ik weet niet hoor, maar in het boek staat niet dat de toverstokken goud worden... Kan aan mij liggen, maar in mijn boek staat dat absoluut niet. Wel dat er een soort gouden draad tussen de stokken komt. bedoelde je dat soms?

Darth T

Avatar

Wat een gezeur allemaal O+ Waarom word de film niet eens beoordeeld op wat hij wel heeft :| Het zou me niet verbazen als er dalijk iemand aankomt en zegt: 'Ow, wat ik heel slecht vond is dat er geen verteller aan te pas kwam' :r

lordhumangus

Avatar

Pubers met baard in hun keel en foute jaren 70 kapsels. ik moet zeggen dat deze deel toch het beste is en de meest gevarieerde. Een goede film zonder meer.

Jusjuh

Avatar

Dark_Freedom "Ik ga pas morgen naar de film maar ik heb de trailer al gezien en ze weten me te verbazen .Ik geef je een voorbeeld: waarom hebben ze de dooddoeners eigelijk het gezich van spoken gegeven terwijl het ze eigelijk masker hebben.. Ik vind het niet erg dat ze dingen anders doen maar de kleine details horen eigelijk goed te zijn. Ik vraag me een ding af, ik las hier dat ze de huiselfen weggelaten zijn maar hoe heeft Potter dan de tweede opdracht gedaan want daar kreeg hij hulp van Dobbie."


SPOILERS
Volgens het boek ook hete Marcel Lubbermans (Neville Longbottom) een boek van Mad-eye gekregen waarin dingen staan over waterplanten. Maar Marcel vergeet dat, en Dobby hoort een gesprek tussen Mad-Eye en Anderling (?). Dobby geeft dan het kieuwwier. Maar in de film geeft Marcel het zelf al meteen.
Nog een verandering door het weglaten van de huiselfen:
1. Geen S.H.I.T
2. Winky werd ontslagen door Crouch omdat ze het duistere teken opgeroepen zou hebben, al blijkt later in het boek dat dat Barty Crouch jr. was. In de film is meteen al duidelijk dat het Barty Crouch jr. is.

Morrigun99

Avatar

Ze zijn hier wel erg laat met een recensie zeg.

Yvonnetje

Avatar

Ennuh Jusjuh, dan moet je wel de andere 3 films hebben gezien anders kun je echt geen wijs uit!

Yvonnetje

Avatar

Ik ben vanavond geweest en ik moet zeggen dat ik ontzettend genoten heb, het is weer genieten met een grote G, van het begin tot het einde.
Ook het boek heb ik uit, dus wordt weer een jaar uitzien naar het volgende!!

Jusjuh

Avatar

(dubbele post)

Umbra Orphanus

Avatar

Ach, Het wordt gewoon een goeie film, kan niet missen.
De boeken zijn ook geweldig, in Engels én Nederlands.
De cast kan misschien af en toe beter, maar jah, zoveel kritiek? Kijk 'm dan gewoon niet!

Jusjuh

Avatar

SunChaser "FT-cijfer: 10 :D"
Hoe the fuck wil je stemmen als die hele film nog niet uit is?? Als je stemt, stem dan serieus aub...

SunChaser

Avatar

FT-cijfer: 10 :D

Darthmar

Avatar

Na deze film weer even wachten op deel 5 en 6. Respectievelijk release data in 2007 en 2008

misscongenality

Avatar

Ik kan niet wachten tot deze film uitkomt. Ik vindt Harry Potter echt heel leuk. Ik heb dit boek gelezen, erg grappig. Ik kan ook niet wachten totdat 19 nov. het nieuwe boek weer uitkomt.
In elk geval deze film zal wel leuk wordn, met het bal en natuurlijk Harry die meedoet aan het Toernooi. Ik ga hem zeker kijken!

SunChaser

Avatar

Quistnix "No, there won't be any prequals. After the 7th book you'll have all the backstory you need!
"


Ja, dat zullen we nog wel eens zien.

Quistnix

Avatar

SunChaser "Ze wilden toch eerst deze in 2 delen uitbrengen? Hadden ze moeten doen, gewoon uitmelken die serie.

En JKR komt straks vast wel met Harry Potter - the College Years, The Harry Potter Chronicals en Son of Harry Potter

En een spin-off genaamd The Ron & Hermione Family Saga en een driedelige prequal over hoe Lord Voldemort zo slecht werd met als hoogtepunt het doden van zijn ouders.
"


Mevrouw Rowling "
No, there won't be any prequals. After the 7th book you'll have all the backstory you need!
"

puddingbuks

Avatar

Ze moeten boeken vaker verfilmen zoals het hier gebeurd blijft het in iedere geval interessant om te kijken.

SunChaser

Avatar

Ik vind t trouwens prima dat ze dingen uit de boeken weglaten. De films vind ik prima, de boeken kom ik echt niet doorheen, dus ken ik toch niet.

Jusjuh

Avatar

O, ik kijk er ook wel naar uit. Bij de veranderingen, zoals in deel 1 dat er opdrachten aan het eind werden weggelaten had ik geen problemen, maar als je alle beelden kijkt zijn er echt GROTE dingen anders. En daar baal ik van.

Eva-filmfan

Avatar

Ik sluit me aan bij Quistnix. Ik kijk ook uit naar deze film. Ik ken de boeken goed, maar van mij hoeft de film niet het verhaal tot op de letter te volgen. Maar goed, ik zal oordelen zodra ik hem heb gezien.

Quistnix

Avatar

Jusjuh "Het word een juweeltje voor de niet-fans, maar tenenkrommend voor de echte fans :-S"


Het lijkt me eigenlijk logischer dat echte fans zouden willen dat er een zo goed mogelijke film van gemaakt werd, en de kwaliteit van een film is niet hetzelfde als hoe nauw hij het boek volgt. Kijk maar naar The Shining.

Als echte fan kijk ik dan ook best wel uit naar deze film..

hermit elephant

Avatar

En de drie mensen die tot nu toe hun stem hebben uitgebracht (alledrie een 10...) hebben 'm natuurlijk alledrie in Engeland gezien..?
:N

Trees

Avatar

Oh, wa un drama hier...8-)

rsaki

Avatar

Deze film komt op 23 november in premiere in nederland.
lijkt me echt vet man. :P

Darth T

Avatar

^ Serieus ey, ben je hier nu gewoon aan het opscheppen dat je het boek hebt gelezen ofzo? O+ Want zo'n geweldige film kun je er niet van maken, en zeker niet in vergelijking met deel 4 en 5.

Sabje

Avatar

Nee het zegt al genoeg

Jedimaster

Avatar

Sabje "En humor is ook bij jullie uitgestorven, jullie moeten niet alles zo serieus nemen."
Kan je dit even uitleggen?

Sabje

Avatar

Dan zijn jullie nog dommer dan ik dacht. Dat mens is nog steeds bezig om boeken te schrijven over harry potter. Dus!

En humor is ook bij jullie uitgestorven, jullie moeten niet alles zo serieus nemen.

Jedimaster

Avatar

JafJoe ":E"
Ik schaam mij diep, zeer diep, en trek mij terug in een klein hoekje...:|

JafJoe

Avatar

Jedimaster "7 boeken, misschien lijdt dat wel tot 7 films, maar dat is maar een wilde gok. O+"
:E

Jedimaster

Avatar

Sabje "Harry Potter. Hoeveel films komen er nog. Het wordt zo uitgemolken. De film begon als jochie. Hoe eindigt het! Als een bejaarde demente seniel. Het zijn leuke films maar er komt een keertje een einde eraan."
HAHAHA, sorry hoor, maar dit is echt een domme vraag! 7 boeken, misschien lijdt dat wel tot 7 films, maar dat is maar een wilde gok. O+

sickboy1984

Avatar

Als je nou eerst kijkt hoeveel boeken er komen over harry potter, dan zou je er misschien achter kunnen komen hoeveel films er komen. Voordat je zulke domme vragen gaat stellen.

Sabje

Avatar

Harry Potter. Hoeveel films komen er nog. Het wordt zo uitgemolken. De film begon als jochie. Hoe eindigt het! Als een bejaarde demente seniel. Het zijn leuke films maar er komt een keertje een einde eraan.

Evertdv

Avatar

Moviemagic "Heb begrepen dat J.K. Rowling door dit knulletje al bijna een miljard op haar rekening heeft staan. Daar moet ik verdorie een hele maand voor werken.
"


moeten we nu medelijden hebben met je??? zij doet er ruim 15 jaar over en jij 1 maand.... wat zielig :D

Moviemagic

Avatar

Heb begrepen dat J.K. Rowling door dit knulletje al bijna een miljard op haar rekening heeft staan. Daar moet ik verdorie een hele maand voor werken.

De Harrie Potter-flicks zijn leuke films voor jong en oud en dat zal dus ook de reden zijn voor dat grote bedrag.

Marlous

Avatar

Inderdaad.....

Ik was al 'fan' voor de hype....Ik vind de boeken (natuurlijk) leuker dan de films, maar vermaak mij zeker met het op beeld gebrachte verhaal...Ik vind dat ze dat goed doen...

Maar eh... Ik vind de nederlandse vertaling juist erg goed....De vertalen wijkt amper af...
Ik lees ze zowel in het engels als in het nederlands...

Quistnix

Avatar

enliah "haha...vergeet harry potter! Narnia gaat de nieuwe hype worden. I swear!"


Dus dat er iets anders een hype is betekent dat we niet mere van Harry Potter films en boeken mogen genieten? Sommigen lezen en kijken films voor hun plezier, niet wegens een hype..

BertjeDH

Avatar

Heb het 6e boek alweer uit ben benieuwd naar de 4e film. Deel 3 was alweer een stuk duisterder en meer volwassen. De boeken worden dat ook naarmate de reeks vordert dus ben benieuwd hoe dat zit met GOF

Judge

Avatar

Jedimaster "Ik kan het niet helpen, maar ik ben altijd een beetje nieuwschierig wat er precies gezegd is dat een Mod het nodig vond om wat te veranderen.... Maar het is waarschijnlijk voor het beste zo."Wees gerust. D'r is nix raars in gezet, want anders was mijn hele reactie wel gewist.

:B Enneh, Bolo... Ik zal voortaan lief zijn! :B

Quistnix

Avatar

Judge "Ben ik nu de enige die aan die hele Harrie Potter-ellende nix aan vind??? Zo'n film kan me dus totaal niet boeien en dat gedoe om de release van zo'n boek of film is natuurlijk helemaal van de gekken. [edit Bolo: laat de HP-fans in hun waarde, aub.]"


Ik vond het eerst ook helemaal niks, tot ik na aandringen van mijn vriendin in het eerste boek begon. Geloof me, de boeken zijn gewoon echt leuk.

Ik heb wel problemen met de nederlandse vertalingen, daar zit ik me gewoon dood te ergeren, maar gelukkig kan ik ze ook in het engels lezen..

Jedimaster

Avatar

Judge "Ben ik nu de enige die aan die hele Harrie Potter-ellende nix aan vind??? Zo'n film kan me dus totaal niet boeien en dat gedoe om de release van zo'n boek of film is natuurlijk helemaal van de gekken. [edit Bolo: laat de HP-fans in hun waarde, aub.]"
Ik kan het niet helpen, maar ik ben altijd een beetje nieuwschierig wat er precies gezegd is dat een Mod het nodig vond om wat te veranderen.... Maar het is waarschijnlijk voor het beste zo.

Judge

Avatar

Ben ik nu de enige die aan die hele Harrie Potter-ellende nix aan vind??? Zo'n film kan me dus totaal niet boeien en dat gedoe om de release van zo'n boek of film is natuurlijk helemaal van de gekken. [edit Bolo: laat de HP-fans in hun waarde, aub.]

Jedimaster

Avatar

Vandaag voor het eerste de Teaser-Trailer in de bioscoop gezien. Ik vond hem al mooi op de computer, maar in de bioscooeen nog 10 keer beter, de muziek dreunde lekker door de kleine zaal heen wat het effect nog eens versterkte. Ben benieuwd....

Soniya

Avatar

Ik vind de harry potter films wel leuk.
Maarre hij komt toch in november uit??
Ja, narnia lijkt ook wel vet te zijn!

Thiver

Avatar

Sengaia "Stoer, Jarvis Cocker van het fijne Britse bandje Pulp doet ook mee! Als bandlid van de Weird Sisters. Ben benieuwd!"

Ik dacht dat de leden van Franz Ferdinand als de Witte Wieven te zien zouden zijn.

enliah

Avatar

Ruwe Pit "Narnia.....

Ben eens even op zoek gegaan wat het precies is... damn, dat ziet er wel erg vet uit...
Maar ik geloof niet dat het te vergelijken is met Harry Potter, eerder met Lord of the rings....
Dit ga ik zeker in de gaten houden...."


Moet je zeker doen. Hou dan vooral deze site bij:
http://www.narniafilms.nl
En natuurlijk de officiele site:
http://www.narnia.com

Ruwe Pit

Avatar

Narnia.....

Ben eens even op zoek gegaan wat het precies is... damn, dat ziet er wel erg vet uit...
Maar ik geloof niet dat het te vergelijken is met Harry Potter, eerder met Lord of the rings....
Dit ga ik zeker in de gaten houden....

Sengaia

Avatar

Stoer, Jarvis Cocker van het fijne Britse bandje Pulp doet ook mee! Als bandlid van de Weird Sisters. Ben benieuwd!

verani

Avatar

K ben een egte harry potter fan
vond de trailer egt vet
heb zeker zin in de film
duurt nog zo lang
xxx verani

Rich Art

Avatar

Jules "...Vraag me af of ze in de buurt komen van LOTR-trilogie"


Nou, Potter is best leuk, maar in de buurt komen van LotR? lijkt me sterk!

Waarom staat Radcliffe eigenlijk niet tussen de cast? Harry wordt toch nie vervangen? :?

Michaell

Avatar

November komt ie toch uit? ;)

satine

Avatar

Volgens mij duurt het nog tot Juni/Augustus tot deze uitkomt..
Ik ben wel benieuwd, deel drie had me behoorlijk verrast qua kwaliteit.

enliah

Avatar

Haha...vergeet harry potter! Narnia gaat de nieuwe hype worden. I swear!

Marlous

Avatar

Ik ben wel een Rowling-fan...

Maar eh...waarom staat deze nu al tussen de reacties bioscoopfilms....

Is toch nog lang niet zo ver??

Jules

Avatar

Ben geen Potter fan maar de films worden wel steeds beter en meer voor volwassenen. Vraag me af of ze in de buurt komen van LOTR-trilogie