One Night at McCool's

One Night at McCool's (2001)

She's three men over the legal limit

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mjukje

Avatar

Heb deze film gekeken deze avond

ik vond hem best vermakelijk, het verhaal is niet heel sterk en hij gaat af een toe een beetje traag vooruit maar over het algemeen prima te doen!
leuke afwisseling van verhaal lijnen die allemaal verbonden worden door een schone dame, die toch niet echt een pluis verleden heeft en nogal een vreemde manier van haar geluk behalen heeft.

osmo

Avatar

Wat mij betreft een aanrader en zwaar ondergewaardeerd. Gewoon een hele leuke komedie!

Steve Harwin

Avatar

sanisang "Ik huurde deze film omdat ik matt dillon echt ehh bewonderde .. nou na deze film ben ik anders gaan denken hoor.. heb hem niet eens afgekeken. wat een saai verhaal bah!"

Vind je hem nu ineens slecht acteren dan?
Dat valt toch wel mee, denk ik. In komedies is hij naar mijn smaak mwel iets minder sterk (zoals in There's something about Mary), maar hij kan er wel wat van. En dat zie ik ook graag.

Memento

Avatar

Ik vond 't een coole film, alleen vind ik Liv Tyler niet zo aantrekkelijk, dus dat maakte het er voor mij niet geloofwaardiger op.

leonardus

Avatar

Deze film is dus niet saai, en het verhaal is ook best te pruimen, de mooie Liv Tyler speelt haar rol erg goed, en wat sommige beweren over dat onschuldige dat ze heeft, dat is ook zo, en daarom speelt ze juist deze rol, dat geeft het een extra tintje.

filmfloor

Avatar

Zitten wel wat grappige fragmenten vooral het einde is goed alleen vond ik deze film soms een beetje tegenvallen maar ik zal hem nog een keer goed kijken ;)

tan

Avatar

BunnyHunter "de heele film is super saai .. op het laatste is het gewoon een super afsluiting!!

maar niet echt de moeite waard om te kijken .."


ja ok we weten het nu wel

BunnyHunter

Avatar

Let even op volgende keer, 7x maal een dubbelpost moet een record zijn... }:

BunnyHunter

Avatar

De heele film is super saai .. op het laatste is het gewoon een super afsluiting!!

maar niet echt de moeite waard om te kijken ..

N.E.R.D

Avatar

Nog niet gezien lijkt me saai :Z

Durkie

Avatar

Ik heb de 'trailer' op Veronica gezien en dat zag er wel goed uit, sowieso Liv Tyler. ;)

Een sterrencast, een niet-slecht-cijfer op IMDb, zin in een comedy, bier, chips en tijd zat vanavond en Liv Tyler dus als eye-candy... zorgen er voor dat ik om 20.40 op Veronica afstem! Smiley face

sanisang

Avatar

Ik huurde deze film omdat ik matt dillon echt ehh bewonderde .. nou na deze film ben ik anders gaan denken hoor.. heb hem niet eens afgekeken. wat een saai verhaal bah!

YepYep

Avatar

Filmwolfje "Hij is wel grappig. Liv Tyler is misschien toch te onschuldig voor deze rol.... of zie ik haar nu door dezelfde ogen als John Goodman...?:}"

Dat vind ik wel....;)
een onderhoudende grappige film!
Niet bepaald een 'must see' maar komt dicht in de buurt.

Filmwolfje

Avatar

Hij is wel grappig. Liv Tyler is misschien toch te onschuldig voor deze rol.... of zie ik haar nu door dezelfde ogen als John Goodman...?:}