Anger Management

Anger Management (2003)

Feel the love

discussie

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Julez

Avatar

In tegenstelling tot de meesten hier: Ik vond m wel leuk!

Ernie

Avatar

"I feel pretty, o so pretty..."

wat blijft dat toch vervelend in je hoofd hangen.
De eerste keer is de film best vermakelijk, maar vaker dan één keer kijken hoeft niet meer. Grappen zijn soms een beetje voorspelbaar, maar is het een lust deze acteurs aan het werk te zien. Vooral Nicholson laat zich weer van de beste kant zien ;)

lgonggr

Avatar

Deze film was echt saai. De grappen zijn op zijn Amerikaans voorspelbaar en vaak ook niet leuk. Altijd weer lastig met Adam Sandler. De ene keer vet leuk, de andere keer geen zak aan. Afrader.

chuz

Avatar

lulligvoorje "Lieve en fijne feel-good comedy! . ;)
De reden dat veel mensen 'm afkraken is waarschijnlijk omdat het verhaal bij hen een gevoelige plek raakt.

"


Yeah right.
Ik laat mijn gevoelige plekken liever door andere dingen raken.

Crveni_Luk_ukusan

Avatar

Erg kinderachtige film dit, en zeker geen aanrader! en zelfs voor de meester acteur Jack Nicholson erg slechte en saaie film. "Te-veel" voorspelbare momenten en veel kinderachtige humor. :N

Nou, ik ga 'm niet meer kijken, een keer was zeker genoeg.

CAGE

Avatar

Vanwege Jack Nicholson is deze film wel leuk. De grappige manier van doen van hem vond ik af en toe wel grappig. Niet hoogstaand dus, maar gewoon een beetje typisch een Adam Sandler film weer.

Michaell

Avatar

Michaell "Maat! Wat had je dan verwacht van deze film zeg. Je weet van tevoren dat dit geen benadering is van The Godfather (of om zo maar even een goede film te noemen). De filmmakers hadden met deze film nog niet eens de bedoeling om van deze een klassieker te maken. Het is gewoon een filmpje die je op een avondje kijkt en als hij afgelopen is, vergeet je alles weer gewoon. Avondje entertainment was er, maar geen echt inspanning.

Ja ik weet dat ik op een oude post reageer."


Ik heb dit stukje geschreven voordat ik de film heb gezien, dus ik wist er nog helemaal niks over en ik had eigenlijk ook niet echt een vooroordeel.
Maar na de film gezien te hebben; drie woorden: Vreselijk irritante film!! Ik heb het laatste half uur niet meer afgekeken omdat er gewoonweg niets speciaals gebeurde. Jack Nicholson mag dan wel een goede acteur zijn, maar in deze film irriteerde hij mij verschrikkelijk. Ik vind hem niks, deze film.
5/10

chuz

Avatar

Heel bijzondere film echt zo,n film waarbij je als je er niets van verwacht je precies krijgt waar je op gerekend had.

Dit is de stomste film die ik in lange tijd gezien heb. Wat een puberaal geschmier.

[rating 0,5]

Filmwolfje

Avatar

Aaaahh, hij is best leuk:E

Geweldig gastoptreden van John McEnroe, hahaha.

[rating 3.5]

laguitara

Avatar

Best te pruimen hoor!

Michaell

Avatar

Wat een gigantische RUKfilm, dit is toch wel de meest a-humoristische komedie die ik ooit heb gezien...
Het was maar goed dat die bioscoopstoeltjes zo lekker zaten en de nacho's heerlijk waren anders was ik halverwege absoluut weggelopen.

TE flauwe grappen, cliché and they lived happily ever after-verhaal, en die hoofdrolspeler (die patiënt, ben zijn naam nu al kwijt) was waarschijnlijk de meest waardeloze acteur die ik ooit heb gezien.


Maat! Wat had je dan verwacht van deze film zeg. Je weet van tevoren dat dit geen benadering is van The Godfather (of om zo maar even een goede film te noemen). De filmmakers hadden met deze film nog niet eens de bedoeling om van deze een klassieker te maken. Het is gewoon een filmpje die je op een avondje kijkt en als hij afgelopen is, vergeet je alles weer gewoon. Avondje entertainment was er, maar geen echt inspanning.

Ja ik weet dat ik op een oude post reageer.

MellonCollie

Avatar

Hele leuke film, vond ik tenminste.

En over het algemeen hou ik niet van flauwe komedies dus of dit een flauwe komedie is....

j.o.r.i.s

Avatar

Waarom is anger management de film v/d dag en niet de breakfast club :?

Die heeft toch een hogere waardering dan Anger management.

Rarara

Avatar

De film is niet slecht voor een chandler.alleen een beroerd einde waar men de angel uit de film trekt.. zonde! /spoiler Houdt iemand bij hoe vaak een comedy met een openbare biecht eindigt? ik ben de tel kwijt..

Alfredt

Avatar

Ondanks al die negatieve reacties hier, toch een 7,4 na 50 stemmen.

Ik denk dat ik gewoon de gok maar ga wagen.

DelliPeter

Avatar

JB "Jazeker - Punch Drunk Love van PT Anderson. :W"


En happy gilmore was ook leuk, maar dit is echt een bout film.

Ernie

Avatar

Deze film vond ik op zich best vermakelijk. Misschien wat voorspelbare grappen soms, maar er zaten ook onverwachte wendingen in het verhaal en ook zeker wat leuke scenes. Maar misschien lijkt zoiets op het witte doek altijd beter, dus ik zal hem vanavond nog maar eens bekijken dan.

Baski

Avatar

Ik heb deze nog niet gezien, maar gezien de reacties kan ik dat nog maar beter een tijdje uitstellen. Voor als er een keer echt niets op TV komt. ;)