Charlie's Angels: Full Throttle

Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

This summer the Angels are back.

discussie

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

De actie is fel overdreven, maat toch leuk.
Ook het verhaaltje is best goed, veel moet je je er niet bij voorstellen, gewoon over je laten komen en fun hebben, da's de hele bedoeling van deze film.
Ik heb me er mee geamuseerd en de meiden zijn mooi om naar te kijken.
Kortom: leuk tijdverdrijf met nog eens een goede soundtrack bovenop !!

Gigan72

Avatar

Wat een crap zooi is dit zeg echt een mega slechte film

SeanDeNiro

Avatar

Curt Kobain zong het al: "I wish I was easily amused".
Ik vind ze beide niet om aan te zien. Een echte girls-feel-good movie. Sex in the city, maar dan met guns.
:r

Hoiii

Avatar

KW " Eenvoudige film vol met actie. Het spijt me maar zo'n 10 jaar geleden (nu 23 jaar) ben ik begonnen met films kijken en deze gaat er bij mij echt niet meer in. Misschien voor iemand die nog net komt kijken in de filmwereld. De openingsscene is de moeite waard, maar daarna is het echt :r.

Verhaallijn: [rating 0.5]
Actie: [rating 2.5]

"


je kan ook gewoon niet zo diep overal over nadenken en chille en gewoon een filmkijken, niet alles hoeft oscar drama te zijn met een unieke diepe verhaal want dan is bijna alle films slecht., iemand die net komt kijken in de filmwereld... ik weet ook het verschil tusse qualtiteit en een mindere film, maar mensen die echte filmfans zijn kunnen heus ook wel van deze film genieten, damn wat een stomme opmerkingen van 4 jaar geleden haha,. "slechte" films kunnen ook leuk zijn!

cag200

Avatar

Niet eens het kijken waard

Squeekz

Avatar

De eerste was nog wel geinig, maar in deze vervolg worden er veel dingen overdreven.

Een 5/10

Baski

Avatar

Tja, een echte no-brainer is dit wel.
Leuke dames (behalve Drew Barrymore - die ziet er in deze film nou niet bepaald goed uit) en af en toe toch wel behoorlijk overdreven actie.
Na een weekje hard werken, was het inderdaad wel een film, die dan makkelijk wegkijkt...

K3

Avatar

Het was toch weer heerlijk dom vrijdagavondvermaak.
Niks mis mee, al zeg ik het zelf. Na een week hard werken wil je best op de bank ploffen en naar drie dames kijken die iets doen met vechten en actie.
Geinig verhaaltje, leuke acteurs en -trices, beetje actie, beetje vechten. Ach, het enige nadeel is eigenlijk de titel "full throttle" Smiley face

WoUtoMatiC

Avatar

Soort videoclip van 1,5 uur. Kant noch wal, vleesch noch visch.

Hoop strakke pakjes dat wel. 8-)
[rating 2]

Stealth2000

Avatar

De eerste vond ik wel leuk, dus deze ook maar kijken

Dennis99

Avatar

Redelijk film

KW

Avatar

Eenvoudige film vol met actie. Het spijt me maar zo'n 10 jaar geleden (nu 23 jaar) ben ik begonnen met films kijken en deze gaat er bij mij echt niet meer in. Misschien voor iemand die nog net komt kijken in de filmwereld. De openingsscene is de moeite waard, maar daarna is het echt :r.

Verhaallijn: [rating 0.5]
Actie: [rating 2.5]

CandyGirl

Avatar

Leuke onbezorgde film! Met een slechte kwaliteit van verhaal, maar dat maakt niks uit...echt spanning en sensatie.Smiley face

Crowley

Avatar


Op een gegeven moment komen de Angels een politieman tegen, als ze onderzoek doen in een huis. Maareh kan iemand mij vertellen wie de politieagent was, want ik ken hem ergens van, maar ik weet niet meer wie het is!


Die agent deed je waarschijnlijk denken aan Owen Wilson (uit o.a. Shanghai Knights en Zoolander); althans, dat dacht ik in eerste instantie - het blijkt hem echter niet te zijn. Kwam door de houding en de stem. Wel opmerkelijk: de BROER van Owen Wilson speelt wel in Charlie's Angels - Luke Wilson speelt Pete, het vriendje van Natalie.

'k zal altijd blijve zegge dat de orginele Charlies Angels
rules, dat moderne gedoe in die films verkrachten de sfeer en idee, dames met die wrede kapsels (vooral Farrah Fawcet) en soulpijpen en de
filmmuziek, daar krijg ik pas kippevel van


Tsja, wanneer je het bekijkt als een voortzetting van de oorspronkelijke serie kom je inderdaad behoorlijk bedrogen uit; ik ben voor de hip-flitse-moderne versies de bioscoop ingestapt met de verwachting een vermakelijke videoclip van anderhalf uur te zullen aanschouwen, voorzien van een stel aantrekkelijke dames, en over-the-top actiescenes. Vandaar dat ik uitermate verzadigd de bioscoop uit kwam. Ik vind de films vanuit dit oogpunt echt geweldig, maar het is absoluut geen jaren-70 Charlie's Angels.

Het hangt volgens mij helemaal af van de verwachtingen waarmee je de zaal in stapt. Ik koop deze in elk geval zeker weer op DVD.