Hulk (2003)

Rage. Power. Freedom.

discussie

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rensschrama

Avatar

Idd een erg goede film hij verbaasde mij juist weer had veel minder verwacht. Heef misschien te veel diepgang voor een stripverfilming maar dat is ook wel leuk bedacht. ik benoem me dan maar de 11e persoon die deze film leuk vind.

marcjeb

Avatar

Leuke vermakelijke film... net als de strip.. maar ik ga liever voor de nieuwere versie van the hulk met edward norton.

6*

Franz

Avatar

Meest ondergewaardeerde superhelden film ooit!

Lord Voldemort

Avatar

Bij gebrek aan beter vanavond maar weer The Hulk kijken. De laatste keer dat ik hem op tv zag vond ik het einde een beetje vreemd, maar misschien zat ik niet op te letten.

The Incredible Hulk is trouwens wel een betere Hulk versie methinks.

bloodhunter112

Avatar

tyler durden "kom op man een diepere emotionele film...Het gaat over een vent die groen wordt als ie bood wordt...een stripfiguuur....hoe kan je daar nou diepgang inbrengen...als je dat wil neem je je zelf echt te serieus...deze films zijn entertainment..niet om mensen ergens over na te laten denken!"


ja he je hebt gelijk ik vond hem nergens op slaan

bloodhunter112

Avatar

Deze film vond ik beetje leuk soms is het echt saai ik denk dat ik jurassic park ga kijken

Albert020

Avatar

Yeahhh leuke film, ga ik dus zeker kijken 8-)

siempjah

Avatar

Hmm was deze laatst ook al niet op tv of is dat alweer lang geleden? Zal wel, ik heb niet echt zin om deze te kijken.

Tware

Avatar

Bana is nou niet echt top in deze film. Maar verder leuk uitgewerkt en vermakelijk.[rating 4]

CAGE

Avatar

Ik verwachte er veel meer van dan het geworden is eigenlijk. Maar ach das met veel van die Comicstrips waarvan een film van is gemaakt.

Stok

Avatar

Bana vond ik juist erg matig. Ik kon me nog meer inleven in de CGI hulk, dat zegt wel genoeg. Nick Nolte ben ik ook geen fan van.

Jennifer Connelly en Sam Elliot vond ik dan weer erg sterk.

rvg1983

Avatar

Ik behoor ook zekerss bij dat elite gezelschap van 10 :E

Al vind ik juist dat gedoe met zn vader wel wat hebben.. Maar verders is het inderdaad een geweldige film.. Goeie effecten verzorgt door ILM, uitstekende en zoals eerder gezegd gewaagde editting en jaah Eric Bana was geweldig, maar Nick Nolte, Jennifer Connelly en Sam Elliott waren op hun beurt ook erg goed..

[rating 4]

Stok

Avatar

Aardig, maar niet van het niveau Spider-Man.

spirit

Avatar

Een leuke film om een avondje naar tekijken. :E

Sam Bresser

Avatar

Vond deze film vet :E
Altijd fijn zo'n film :W

[rating 3,5]

silaz

Avatar

Op zich geen slechte film maar had wel wat meer vaart in mogen zitten duurt echt lang voordat hij de hulk word.

hopelijk in het vervolg meer aktie.

Westlander

Avatar

"Ang Lee maakte laatst Brokeback Mountain; gebakken, overgewaardeerde lucht"

Enerzijds vind ik dat je Hulk niet kunt vergelijken met Brokeback Mountain (totaal ander genre) en anderzijds is deze laatste film een pareltje op de conduitestaat van Ang Lee!

Biedonk

Avatar

Quistnix "Ik ben dus een van de ongeveer 10 mensen op aarde die dit een erg goede film vonden.

Waar het volgens mij misgaat is dat men redeneert: superheld = spider/x-men stijl, vlot gefilmd, luchtige humor en snelle actie. Deze film is dus niet zo. Dit is een film die de tijd neemt, rustig opbouwt, de sfeer neer zet voor er nog iets kan gebeuren.

Deze film kijk je niet met een paar biertjes en een bak popcorn.

Alleen jammer van het wat chaotische einde.."


helemaal mee eens, samen met Batman Begins de beste stripverfilming van de laatste jaren.

koenimex

Avatar

raymills84 "opgebouwd Smiley face"


juist

raymills84

Avatar

Hier nog iemand die tot die 10 behoort. IJzersterke comicverfilming.... idd goed opgebouwt en ook nog eens zeer goed geacteerd. Ang Lee maakte laatst Brokeback Mountain; gebakken, overgewaardeerde lucht. Geef mij maar zijn versie van The Hulk

jozef

Avatar

Idd een zeer ondergewaardeerde film! Geweldig camera werk en de editting is al helemaal gewaagd en succesvol (vind ik dan) vanuit een "strip-perspectief" bekeken.
Alleen is dat vaderzoon gedoe een beetje misplaatst ja, maar daartegenover staat de strijd met zichzelf en 't leger weer als een huis! Hulkwaardig zeg ik je!

Lord Voldemort

Avatar

Ik heb de film nog niet gezien. Nooit zin gehad om de DVD te kopen. Maar ik wil hem niet missen, dus ik ga er voor zitten. Smiley face

cyphax

Avatar

MX "MMmzz...
Ik vind HULK persoonlijk echt een van de meest ondergewaadeerde films. De film is niet perfect, dat is waar, maar alles zit zo goed in elkaar. Eric Bana is een geweldig acteur en weet het karakter veel diepgang te geven.
Wat ik zo leuk vind aan HULK is dat je direct kan merken dat de film is gemaakt door een Aziaat (Ang Lee), dit kan je oa zien door de camerastanden en de onderliggende laag in het ogenschijnlijk oppervlakkige verhaal. Ik vind het jammer dat iedereen zo negatief over de film denkt.
Kunnen jullie btw voortaan even jullie mening onderbouwen? Dan kan ik tenminste ook ander gezichtspunten begrijpen. Oh...en die spelling :P"

Ik ben het helemaal met je eens. Ik vind Hulk ook een goede film. Een mooie film vooral. Het is geen domme actiefilm, er zit veel meer achter. De special effects zijn mooi maar het blijft voorlopig nog lastig zo'n grote groene vent echt realistisch (O+) weer te geven. Evenwel verdient Bana lof voor zijn weergave van Bruce Banner.
Ik vind wel het einde van de film iets minder. Dat gedoe met z'n pa lijkt op de een of andere manier (can't seem to put my finger on it :P) niet op zijn plek, het past niet goed bij de rest van de film.

Crveni Luk

Avatar

Ja, wat te zeggen. Niet alles klopt aan deze film, wat overigens niet wil zeggen dat deze film slecht is, maar ik vond hem niet zo goed. Misschien vond ik die Eric Bana niet goed genoeg ... :}

SunChaser

Avatar

De dubbeldvd ligt niet voor niks voor 3 euro in de bakken.

Rubbert

Avatar

Deze film heb ik zelf op de dvd, met de gedachte dat ie me leuk leek, maar had m na een tijdje stop gezet.