Terminator 3: Rise of the Machines

Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

Experience the 3rd time in IMAX!

discussie

42 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Tarkus "Maar ook omdat er een 5de film aankomt, met opnieuw Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol."
Dat informatie die je kopieert van jaren geleden achterhaald kan zijn is logisch (al toont het wel nogmaals aan hoe zinloos dat vreemde gedoe is) maar dat je huidige post al achterhaald is, is toch een prestatie op zich.

Albert020

Avatar

Vaak gezien maar blijft één van de beste in de reeks !

SeanDeNiro

Avatar

Van een 9 naar een 8 naar een 7, dat is op zich niet slecht. Een leuk vervolg met mindere punten maar door de humor en AS toch een waardig 3e deel.
"Give me your clothes, now!" "talk to the hand honey" en vervolgens 3 polsbreuken, een klassieker

GREAT gevechtsfilm fan

Avatar

Het derde deel kan er ook al weer door goede actieklassieker met weer wat vernieuwing erbij goede shwarzenegger

8/10

nummer 10

Avatar

Niet mijn type films maar wat een achtervolging met de hijkraan, das pas aktie!

CASINO

Avatar

Leuke film maar niet echt vernieuwend.. hopelijk dat t4 wel weer het niveau van t2 gaat krijgen (denk dit niet)

7/5 /10

Loconut

Avatar

abba82 "Ja vindt je? Ik vond het niet om aan te zien. Had liever dat ze in deel 3 hadden gekozen voor een donkere mannelijke tegenstander. Toch heb ik hem wel gekochtSmiley face, mocht natuurlijk niet ontbreken in mijn collectieSmiley face"


Termineger? :E

abba82

Avatar

Moarhh88 "ik vind die vrouwlijke terminator juist heel leuk, hoe ze beweegt, haar hele lichaamstaal. een mannelijk was al in deel 2, een vrouwelijke voor deel 3 vind ik juist een goed idee. T2 is inderdaad beter and deel 1 ook, maar deze is zeker leuk om te kijken, vooral omdat die vrouw het zo goed doet."


Ja vindt je? Ik vond het niet om aan te zien. Had liever dat ze in deel 3 hadden gekozen voor een donkere mannelijke tegenstander. Toch heb ik hem wel gekochtSmiley face, mocht natuurlijk niet ontbreken in mijn collectieSmiley face

Moarhh88

Avatar

Ik vind die vrouwlijke terminator juist heel leuk, hoe ze beweegt, haar hele lichaamstaal. een mannelijk was al in deel 2, een vrouwelijke voor deel 3 vind ik juist een goed idee. T2 is inderdaad beter and deel 1 ook, maar deze is zeker leuk om te kijken, vooral omdat die vrouw het zo goed doet.

abba82

Avatar

Terminator 3 had heel erg tof kunnen wezen. Ze hadden gewoon een mannelijke tegenstander moeten nemen ipv een vrouwelijke.

DelliPeter

Avatar

T1 en T2 waren echt top maar dit is echt een boutfilm. Terminator moet niet proberen grappig te doen.

Remco

Avatar

Ja idd dat viel mij ook op daar heb ik echt een hekel aan zeker als je een film fan bent merk je dat meteen. Maar er wordt wel gewoon in gevloekt :E

tukkerstein

Avatar

Ik ben nu niet aan het kijken, maar valt het iemand op dat er scènes weggeknipt zijn? De film is eigenlijk 16 jaar en ouder, en pas na 10 uur mogen dat soort films uitgezonden worden. Andersgezegd, een aantal gewelddadigere scènes zullen er waarschijnlijk uitgeknipt zijn,

Sasskia

Avatar

Ik zit nu naar de film te kijken, en sodeju zeg wat een berg reclames. En dan ook nog eens reclameblokken van 7 minuten lang :|

Filmp@ssie

Avatar

SunChaser "De beste uit de Reeks is T2 en dan wel de T1000-edition, oftewel de James Cameron Cut."


Inderdaad geheel mee eens. T3 stelt erg teleur.

SunChaser

Avatar

De beste uit de Reeks is T2 en dan wel de T1000-edition, oftewel de James Cameron Cut.

SunChaser

Avatar

Het is een typische tussenfilm. Nu de bommen zijn gevallen willen we ook zien hoe John Connor leider wordt, hoe hij en Kate trouwen en hij zijn beste vriend naar het verleden stuurt om zn moeder te redden van Evil Arnie.

Steve Harwin

Avatar

Prima special effects, maar het verhaal is me wat te mager.
En dat einde met dat voorleesverhaaltje is echt :r
Jezus, wat een gebrek aan creativiteit.

Oboema

Avatar

Drasko "ik snap niet wrom ze niet gewoon dat zelfde joch als in 2 dr voor hebben gebruikt, maar goed. T3 op tv, das wel snel al. of is het een flauwe 1 april grap?"


'Dat zelfde joch' schijnt een levenslang abonnement te hebben bij een ontwenningskliniek. Triest verhaal wel...maar vandaar Nick Stahl.

By the way: dit is zeer waarschijnlijk NIET het sluitstuk: http://us.imdb.com/title/tt0438488/

Swampman

Avatar

Zwaar tegenvallend sluitstuk (?) van de Terminator reeks. Deel I en II waren beide mijlpalen in hun soort, maar dit is gewoon een aanfluiting. Een matig verhaal, een terminator vol slechte grappen :? en een tegenstandster (Loken) die totaal ongeloofwaardig is en niet eens in de buurt komt van de T-1000 uit deel II. Jammer, jammer, jammer, wat als James Cameron.......

Filmp@ssie

Avatar

Valt smerig tegen, voor mij was dit de minste van de drie Terminator films.

WoUtoMatiC

Avatar

De T-1000 neemt dan ook geen wapens mee. De T-X kan ineens schieten. Ik nam aan dat skullsplitter het daar over had.

Thiver

Avatar

Michaell "Maar toch vind ik T2 de beste! ''I'll be back.'' Blijft een legendarische uitspraak."

Ehm... dat is toch een citaat uit de eerste film? :}

emperor "..lelijk?..tja,wat is lelijk te noemen,het is nog steeds de J.Conner van voor de oorlog..dus zonder littekens,ouder is hij wel natuurlijk."

Maar hij heeft wel de nodige psychologische littekens. ;)

Drasko "maar goed. T3 op tv, das wel snel al. of is het een flauwe 1 april grap?"

Wel, de film kwam in de zomer van 2003 uit, wat betekent dat-ie al bijna drie jaar oud is. Dat is meestal de periode waarna een film voor het eerst op televisie komt.

WoUtoMatiC "Cameron heeft niks geschreven aan deel III."

Maar wel aan deel 2. En dat is het deel waarin de T-1000 voorkomt.

WoUtoMatiC

Avatar

skullsplitter "Overigens spreekt ome Cameron zichzelf met de T-1000 redelijk tegen: het ding is 100% vloeibaar metaal, soort geheugenmetaal met leuke eigenschappen. Maar eerder werd ons wijsgemaakt dat wapens ed niet mee konden vanuit de toekomst omdat daar niets levends omheen zat..."

Cameron heeft niks geschreven aan deel III.

Stok

Avatar

Zeker geen slechte film, maar wel totaal overbodig. Dit is meer een remake van deel 2 dan een heel nieuwe film.

Stealth2000

Avatar

Echt een goede actiefilm. Arnold doet weer waar ie goed in is.

Drasko

Avatar

emperor "..lelijk?..tja,wat is lelijk te noemen,het is nog steeds de J.Conner van voor de oorlog..dus zonder littekens,ouder is hij wel natuurlijk."


ik snap niet wrom ze niet gewoon dat zelfde joch als in 2 dr voor hebben gebruikt, maar goed. T3 op tv, das wel snel al. of is het een flauwe 1 april grap?

emperor

Avatar

Michaell "Schwarzenegger is weer van de partij, alleen die jonge John Connor is wel heel erg lelijk geworden in deze film. ."

..lelijk?..tja,wat is lelijk te noemen,het is nog steeds de J.Conner van voor de oorlog..dus zonder littekens,ouder is hij wel natuurlijk.

emperor

Avatar

Hele leuke eye candy...vol actie..en de typische humor...maar zeker de moeite waard.
En de terminators worden ook steeds beter..T+)
Ik vind die vrouwelijke terminator eigenlijk veel cooler..ook in de scenes met de kraan..:W
(die moet je gewoon gezien hebben)

skullsplitter

Avatar

Arthaum "Pfff... inderdaad een slechte terminator film.
Waar ik laats over zat te denken, was dat dat hele tijdreizen nergens op slaat.. Al die tijdparadoxen enz. Waarom steeds een terminator terugsturen? Aangezien de eerste terminator de klus niet goed deed, stuur dan wat later je allerbeste terminator terug naar dezelfde tijd... Ik noem maar wat... Zoveel te bedenken met tijdreizen..."


Detail: als een Terminator niet slaagt, dan kan Skynet daar niets kwa leering uit trekken, en het kiest dus gewoon een later tijdsstip om het opnieuw te proberen.

Overigens spreekt ome Cameron zichzelf met de T-1000 redelijk tegen: het ding is 100% vloeibaar metaal, soort geheugenmetaal met leuke eigenschappen. Maar eerder werd ons wijsgemaakt dat wapens ed niet mee konden vanuit de toekomst omdat daar niets levends omheen zat...

Arthaum

Avatar

Pfff... inderdaad een slechte terminator film.
Waar ik laats over zat te denken, was dat dat hele tijdreizen nergens op slaat.. Al die tijdparadoxen enz. Waarom steeds een terminator terugsturen? Aangezien de eerste terminator de klus niet goed deed, stuur dan wat later je allerbeste terminator terug naar dezelfde tijd... Ik noem maar wat... Zoveel te bedenken met tijdreizen...

Timon

Avatar

James Cameron had deze film moeten regiseren. Dan was deze veel beter uit de verf gekomen. Ook is de soundtrack waardeloos. De industriële muziekklanken zijn werkelijk super in T2. T3 mist spanning en emotie. En het had zo mooi kunnen zijn. Ik heb erg lang uitgekeken naar dit deel. Maar dit bleek niet nodig te zijn helaas. Hopelijk valt er met T4 nog wat te redden.

Cee van Lleef

Avatar

ZoutZak "Voor 'insiders' een geweldige film. Waardig vervolg opzeker."


Insiders als in de cast en crew neem ik aan?

littlelune

Avatar

Echt ze hadden dit vervolg niet moeten maken. Waarom leren sommige mensen niet dat je bij het hoogtepunt moet stoppen? Dit deel verpest alles wat er in deel 1 en 2 is gebeurt! Ik heb spijt dat ik deze film heb gekeken. Ik zal nooit meer deel 1 en 2 kunnen kijken zoals vroeger...

ZoutZak

Avatar

Voor 'insiders' een geweldige film. Waardig vervolg opzeker.

Cee van Lleef

Avatar

Het enige pluspunt vond ik dat dat zeer irritante mannetje uit deel 2 (logischerwijs) ontbrak. Ook hier geldt weer eens de wet van de sequels (immer slechter).

Agent-Smith

Avatar

Ik vind terminator 3 niks aan

Natasja

Avatar

GO YOu!:+

Alienator

Avatar

[Edit - graag een beetje normaal reageren]

Natasja

Avatar

Ik vin het een leuke film:+ ma onwijs kut dat ze zo'n einde hebben gemaakt... want nu wil ik een deel 4 zien... die waarschijnlijk nooooit komt!}:
Laat die gast dan gewoon voor eens en altijd dood gaan:P... en nie so mysterieus late aflope... ben nu nieuwsgierig:'(:X

owh ik moe erbij zegge... dak tog liever Edward Furlong had:P... dan Nick Stahl:O

the terminator

Avatar

Ik heb de film ook gezien en de film was gewoon VET!

T4 dat hoeft ook weer niet