Mona Lisa Smile

Mona Lisa Smile (2003)

In a world that told them how to think, she showed them how to live.

discussie

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kabol

Avatar

Saaie remake van Dead Poets. En dat terwijl Dead Poets al een van de meest overschatte films is. Totaal ongeloofwaardig. En ik had ook echt helemaal niks met Robin Williams. Aardige man, aardig...

Tarkus

Avatar

Zeer goede cast, voortreffelijke vertolkingen, zonder uitzonderingen.
Maar het verhaal lag me niet zo erg, het kon me amper boeien.

Roadrunner

Avatar

Inderdaad is deze film geen aanrader. Het lijkt alles in zich te hebben voor een aardige vertoning, maar dat is dus niet het geval. Ik was zelf een beetje verkocht door de titel "Mona Lisa Smile", wat een fantastisch nummer van Nat King Cole is, maar ik heb de film niet kunnen uitzitten. Jammer!

Zeurdoos

Avatar

Wat als een soort vrouwenvariant op Dead Poets Society begint (althans, zo kwam het mij over), werd al snel banaal en inderdaad behoorlijk soapig. Heb ook he-le-maal niks met Roberts, dus hem ook maar niet afgekeken. Vanavond eens kijken of mijn geschatte einde daadwerkelijk overeenkomt met het einde van de film (aan de hand van ooggetuigen in de vorm van huisgenootes Smiley face).

Remco

Avatar

Oprah pfff elke film die Oprah aanprijst is crap meestal. Ik weet ooit nog dat ze zei misselijk te zijn geworden onder interview with a vampire dat zegt genoeg lijkt me.

Saldiac

Avatar

De cameo van Tori Amos is voor de echte nerds wel iets om de film voor te gaan zien. :E

Steve Harwin

Avatar

Ik zag hiervan ooit een trailer; dat volstond wel.
De reacties zoals hierboven bevestigen dit vermoeden.
Lijkt me uitermate braakwaardig

Almer

Avatar

Film deed me denken aan Mr. Hollands Opus, maar dan met kunst i.p.v. muziek. Maar, Mr. Holland vond ik beter dan deze, ookal was Kirsten Dunst hier lekker op dreef.

saol

Avatar

Aardige film, niet heel bijzonder.

Carlijn

Avatar

Ik heb hem gezien, en t is niet anders dan een uit de kluiten gewassen jaren 50-soap.

svw

Avatar

dja "volgens mij een vrouwenfilm alleen leuk voor Amerikaanse huismoeders. Heb toevallig die aflevering van Oprah gezien en Oprah prees de film aan als 1 van haar favorieten en dat iedereen de film moet zien. Julia Roberts is een goede actrice, Kirsten Dunst vind ik ook goed, maar deze film is echt helemaal niets."


voor een flinke zak geld wil oprah zelfs nog wel wat harde porno aanprijzen, als je maar betaald...

dja

Avatar

Volgens mij een vrouwenfilm alleen leuk voor Amerikaanse huismoeders. Heb toevallig die aflevering van Oprah gezien en Oprah prees de film aan als 1 van haar favorieten en dat iedereen de film moet zien. Julia Roberts is een goede actrice, Kirsten Dunst vind ik ook goed, maar deze film is echt helemaal niets.

Moviemagic

Avatar

Naar mijn mening een erg tegenvallende film. Ik heb in de bioscoop 1 stelletje zien vertrekken en andere mensen horen mompelen iets van.....we kijken hem maar af.... Niet dat Roberts zo slecht was, maar gewoon het verhaal kwam er niet goed uit en de opbouw hiervan was gewoon te saai gemaakt. Helaas voor mijn mening een domper. :N

Liedje

Avatar

Deze lijkt mij op zich wel aardig, denk dat ik er van de week maar heen ga.
maar van sommige heb ik gehoord dat die weer niet leuk was...