Brother Bear

Brother Bear (2003)

The story of a boy who became a man by becoming a bear.

discussie

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaimyluc

Avatar

Ik vond hem zwaar tegenvallen ik had de film veel leuker verwacht!
Ik vind andere disneyfilms veel beter!
Sorry...:(

spiderhouse

Avatar

Ik vind dit een goede film

tHURTle

Avatar

Zo voorspelbaar zijn die Di$ney$ .. maar heb me ko$telijk(ko$teloo$) vermaakt ....

spiderhouse

Avatar

Carlijn "Niks mis met de film! Ik als 18-jarige Disneyfan, kon er af en toe best om lachen. 'k Was wel verbaasd over de duur van de film. Ik was de Lotr-lengtes gewend en was daarom ook erg verrast dat de filmna 80 min. al afgelopen was! Er zitten enkele komische stukjes in, waaronder de 2 elanden en de beren-ontmoeting, maar voor de rest is de film echt bestemd voor de nieuwe Disney-generatie. Wie weet wordt Brother Bear voor hun wat Lion King voor ons is..."
helemaal mee eens T+)
was helemaal top die film :W

Minerva

Avatar

Hmmm.. Ik vind dat deze film té veel lijkt op The Lion King. Maar ik ga em toch wel een keer kijken. Maar ik denk dat het op den duur verschrikkelijk gaat vervelen.:O:Z

Mannekino

Avatar

Ik heb hm vandaag gezien maar vond het niet zo geweldig, kweenie maar was niet helemaal tevreden erover. Deze film valt meer in het zelfde genre als Lion King, zitten wel een paar leuke grappen in. En 'The Key Master' van Ghost Busters is leuk gecast daar kon ik wel om lachen.

rainmaker

Avatar

Ja, de IMDB rating valt trouwens ook best tegen. Ik had wel hoger verwacht van een film als deze.

Claar

Avatar

nummer 10 "Ik vond dit een mooie Disney met weer een goede soundtrack van Phil Collins. Wel een ernstige en zielige verhaallijn. Denk alleen niet dat iedereen met deze weg zal lopen. (net zoals dinosaur is deze film niet voor de allerjongsten geschikt)"

De FOTV-rating is anders wel erg laag.

VICX

Avatar

Nou ik ben wel van mening dat Disney wel wat meer realisme in de tekenfilm mag verwerken.
Maar we gaan het zien!

nummer 10

Avatar

Ik vond dit een mooie Disney met weer een goede soundtrack van Phil Collins. Wel een ernstige en zielige verhaallijn. Denk alleen niet dat iedereen met deze weg zal lopen. (net zoals dinosaur is deze film niet voor de allerjongsten geschikt)