Birth

Birth (2004)

Be careful what you wish for.

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

1supon

Avatar

Rorschach "Kennelijk heb ik een iq onder de 100, want ik heb best genoten van deze film (heerlijk dat soort uitspraken, niet?).
Ik viel eigenlijk midden in de film, maar hij intrigeerde me genoeg om door te kijken tot het eind. Het was met name de jongen die een overtuigende (imho) rol neerzette waardoor ik geboeid bleef kijken.
Het probleem dat deze film misschien wel heeft is dat hij niet bovennatuurlijk genoeg is voor de sf/horror fans onder ons en tegelijkertijd niet "normaal" drama genoeg voor de reguliere drama fans.. mogelijk dat hij daardoor een beetje tussen de wal en het schip valt."

Ook ik heb genoten van deze intelligente film. Het verhaal, de emoties (!) en het mooie acteren van het jongetje, Nicole Kidman en de gehele cast hielden mij geboeid. Wat betreft het bovennatuurlijke aspect: De ontknoping (het jongetje wordt ontmaskerd door de minnares van de overleden Sean was zeer bevredigend voor mij (want het ogenschijnlijke bovennatuurlijke wordt hier op een schitterende wijze onderuit gehaald). Wellicht alleen geschikt voor publiek met voldoende bagage/levenservaring om de emotionele spanningsboog te kunnen doorgronden?

Frisian

Avatar

Waardeloze film inderdaad. Viel mij vies tegen. Allemaal zeer voorspelbaar.
Jammer.

jane bond

Avatar

Ook ik ben weggelopen uit de bios, en ergerde me groen en geel aan dit stomme verhaal.

GiLuX

Avatar

Wat een draak van een film!

in de bios gezien... althans ben er gaan zitten en ben na 45 minuten weg gelopen.
het is allemaal flinterdun en ongeloofwaardig en vooral slaap verwekkend.

als je een avondje tenenkrommend naar de buis wil kijken huur deze dan vooral.

hoewel, deze film is mischien best leuk als je een iq onder de 100 hebt.