My Cousin Vinny

My Cousin Vinny (1992)

Rambo. Terminator. Indiana Jones. Vinny Gambini.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Nepthys "voetbal op RTL7 :?"


Ja. O+

Nepthys

Avatar

Meninho "Hele leuke comedy. Jammer dat hij alleen niet op TV komt ivm voetbal. FC Twente tegen een of ander oostblok clubje. de film van de dag word het dus niet helaas. Kan Filmtotaal dit even bevestigen? Jammer, dit is namelijk de enige fatsoenlijke film vandaag."


voetbal op RTL7 :?

Meninho

Avatar

Hele leuke comedy. Jammer dat hij alleen niet op TV komt ivm voetbal. FC Twente tegen een of ander oostblok clubje. de film van de dag word het dus niet helaas. Kan Filmtotaal dit even bevestigen? Jammer, dit is namelijk de enige fatsoenlijke film vandaag.

hermit elephant

Avatar

jacq "Ja prachtig zoals Tomei in de rechtszaal ze even een poepie laat ruiken. Terecht dat ze hiervoor een oscar heeft gekregen. Vind haar uberhaupt wel goed."

Niet alleen goed, maar ook nog 's waanzinnig mooi! En dan die prachtige New Yorkse accenten van die twee.
Al met al een vermakelijke film!

jacq

Avatar

Ja prachtig zoals Tomei in de rechtszaal ze even een poepie laat ruiken. Terecht dat ze hiervoor een oscar heeft gekregen. Vind haar uberhaupt wel goed.

Meninho

Avatar

Is het ook. een geweldig grappige film, met name doos Pesci en Tomei, asl Pesci's vriendin. leuke film over een onozele new yorkse advocaat die zijn neefje moet verdedigen in een redneck staatje....

Roadrunner

Avatar

Joe Pesci in de rol van een advocaat, kun je het je voorstellen? Dat moet toch wel hilarisch zijn.