Cube (1997)

The Walls Are Closing In.

discussie

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmwolfje

Avatar

Wooooow! Wat een film! Geweldig... en je bent er geen stap wijzer geworden over het waarom, hahaha... :E

BdR

Avatar

Een eenvoudig verhaal met minimalistisch decor, en toch is het tot op het einde spannend Smiley face Het tegenovergestelde van de gemiddelde big-budget Hollywood film. Misschien vind iedereen deze film juist daarom zo goed, het is een soort underdog :D

BlauweBanaan

Avatar

Same here ! Een eitje snijden zal nooit meer anders zijn haha !

Maar 1 keer kijken is voldoende denk ik. De 2e keer was hij wat minder en de derde keer denk je steeds blijf in die kamer zitten stelletje oenen !!

Blargon7

Avatar

Whaaaa die blokjes hahaha brrrr denk er elke keer aan als ik weer een eitje in de eiersnijder doe >Smiley face

doncartel

Avatar

Ik heb alleen hypercube gezien, das 2 denk ofniet? alweer een tijde trug...

deze nog niet gezien, maar moek dus wel ff gaan zien :D

Aziez

Avatar

LordOgre "

Trailer:http://www.uncubed.com/trailers/cube0_640.mov

dit is de slechtste trailer die ik ooit heb gezien. Als ik dit op tv zou zien zou de film me echt nul komma nul interesseren..."


netzoals die trailer van Ocean's Twelve, het enige dat ze vermelden is dat ze een goede cast hebben.

Vrieskist

Avatar

Cube 1 vond ik een stuk beter dan deel 2 ... deel 2 was wel iets mooiere kwaliteit misschien, budget was denk ik iets groter.

GeNiUz

Avatar

Deze film een jaar of 5 geleden gezien, echt een toppertje. Zeer origineel en erg spannend!

cube 2 daarentegen vond ik uitermate zwak

LordOgre

Avatar

Dit is een erg goeie film vond ik. Het begin is echt ziek gewoon en de rest van de film is behoorlijk spannend.

Trailer:http://www.uncubed.com/trailers/cube0_640.mov


dit is de slechtste trailer die ik ooit heb gezien. Als ik dit op tv zou zien zou de film me echt nul komma nul interesseren...

Gotenks

Avatar

Heb cube 2 gezien en die was redelijk.... vond em niet erg beoeidn maar wel .. uhm wat ik nu ga zeggen slaat nergens op :P

Ik vond niet erg boeiend maar wel spannend :D

Moviemagic

Avatar

Goeie film. Goor vond ik hem absoluut niet. Het mooie zit hem in het verhaal. Denken ze net een manier te hebben gevonden om door de kamers te komen, moeten ze weer iets anders verzinnen. Ook de relaties naar elkaar toe zijn erg goed weergegeven. Een prachtige Low Budget film.

Quistnix

Avatar

Iewat goor, maar wel zeker een aanrader!

Barthuz

Avatar

Wist niet wat me te wachten stond, toen ik hem de eerste keer zag. Was er helemaal weg van, vreemd genoeg nooit gekocht terwijl hij toch regelmatig goedkoop te krijgen is in de Gratis Platen Winkel

Aziez

Avatar

Der komt trouwens een Three-Qual uit

Cube Zero : http://www.imdb.com/title/tt0377713/

over Cube Zero:
Cube Zero, the prequel to the smash hit Cube, exposes the origins of the cube. They soon realize that in order to survive they must trust the man who designed and perfected this complex killing machine.

Trailer: http://www.uncubed.com/trailers/cube0_640.mov

Aziez

Avatar

Mij interreseert meer de mensen die opdracht gegeven hebben tot het bouwen van De Cube, en de mensen die de "deelnemers" ín de Cube geplaatst hebben, jammer genoeg gaan ze daar niet op in. Misschien in 2 wel

Aziez

Avatar

Ik ben erg benieuwd naar dat 2e deel, mag die trouwens al uitgezonden worden of nie?

ThaClown

Avatar

Een van mijn favorieten... Heb ik nadat ik hem gehuurd had 2 jaar geleden gelijk gekocht erg origineel en spannend.

El Chivo

Avatar

Wel een goeie film, erg origineel van opzet (leuke rekenkundige puzzel en leuke vallen), maar toch genoeg minpunten ook om hem niet super te vinden.
Zo vond ik het acteerwerk doordeweeks en de karaktertekeningen van het 'groepje' wel erg cliché (autist, fascistoïde politieagent,...)
Al bij een toch wel een meevaller.

hermit elephant

Avatar

Ik ben hier wel heel benieuwd naar. Hoor er goeie verhalen over van mensen van wie ik het oordeel nogal hoog heb, maar mijn DVD-boer heeft 'm niet op DVD. En ik ben te lui om 'm ergens anders te gaan zoeken. Dus uitstekende kans om 'm eindelijk eens te zien!

Stok

Avatar

Filmwolfje "Wat is dit voor film??? En waarom deze zo goed??? Hij komt echt héél goedkoop over... En wie de hel is Nicole de Boer???"


Das mijn buurvrouw

JeXus

Avatar

Weer eens wat anders dan anders, goed spannend, maar op sommige plaatsen totaal onlogisch. Niet zo goed als men doet denken maar zeker de moeite waard om in ieder geval één keer te zien

Calvani

Avatar

T+)T+) Deze film is cool!! Niet echt bekend, maar al jaren 1 van mijn favoriete science fictions. Knap gemaakt met een krap budget. Spannend (zonder irritante aliens) en erg meeslepend. Een aanrader, gewoon kijken! Of als dat je te laat is: opnemen! Vooral de beginscène is briljant.

Filmwolfje

Avatar

Wat is dit voor film??? En waarom deze zo goed??? Hij komt echt héél goedkoop over... En wie de hel is Nicole de Boer???