discussie

76 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kabol

Avatar

Ik las enorm positieve reakties hier en ik vond Twin Peaks absoluut perfekt, een blijvende herinnering, dus ik ging er eens goed voor zitten. Nou eh, ik ben dus over de helft weg gezapt. Als ik niet lang had gedacht dat het nog goed zou worden dan was ik al eerder weggezapt. Ik vond het dus vooral saai. Flauw verhaaltje, gebeurde weinig. De verwarde vrouw vond ik nogal wazig, saai (maar ja, verward he). Blonde hoofdrolspeelster erg braafjes, lijkt wel een erg brave jaren 50 film. Nou spannend hoor, snachts rijden naar een corral met een gewei en een knipperende lamp! (not). Mysterieus? Vooral gezemel. Na 10 x snap je het pas? Ik had het idee dat ik het meteen begreep maar het boeide me niet. OK, alleen die cowboy die vond ik wel bijzonder. Wat ik spannend vind dat is een psychologische thriller. Dat werd dit nergens.

Spider-fan

Avatar

Ik heb net de hele nieuwe serie van Twin Peaks gekeken (het derde seizoen, zeg maar), dan krijg je ook zin om deze weer te kijken. Want de nieuwe Twin Peaks doet meer denken aan deze film dan aan de vroegere serie van Twin Peaks. Gedeeltelijk zal dat door de aanwezigheid van Watts komen, maar toch ook wel in bredere zin. De Twin Peaks van vroeger was toch een soort soap, wel een beetje een vreemde, maar wel volgens het principe van een soap opgenomen (het was geïnspireerd door Peyton Place). De nieuwe Twin Peaks is meer een surrealistische thriller zoals dit. Het is wel jammer dat veel van de klassieke personages uit Twin Peaks wel terugkomen in de nieuwe serie, maar lang niet allemaal erg uitgebreid of met interessante nieuwe plotlijnen. Wat er in het plaatsje zelf gebeurt is een beetje naar de zijlijn verschoven, en het speelt zich nu veelal ook af op andere plekken. Ik denk dat ik de oude serie uiteindelijk wel prefereer, maar aangezien het altijd risico-vol is terug te keren naar iets dat ooit succesvol was, is het toch een overwegend geslaagde aanvulling geworden.

pringles

Avatar

Laatst deze film aangeschaft op blu-ray vanwege de overwegend lovende kritieken. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Mulholland drive is een mooie maar soms ook behoorlijk vage film waar continu een dreiging boven hangt. Ik zal deze film nog wel een aantal keer moeten bekijken om er een compleet geheel van te krijgen, maar ben hierdoor wel erg benieuwd naar de andere werken van David Lynch.

Mathilde

Avatar

Leuke film met een grimmige ondertoon en een twist waar jezelf dan aan het einde van de film een theorie mag bedenken.

Soap

Avatar

Op zich vind ik het niet zo erg om juist deze film laat in de nacht te kijken. Dan ben je zelf een beetje in zo'n slaperige sfeer waarbij je toch heel aandachtig aan het volgen bent. Het creepy gevoel houdt je ook wel wakker. De film zelf is gewoon net een droom (dromerige sfeer/logica).

Heerlijke film om te kijken voor het slapen gaan :P

jmdeking

Avatar

hetisjantje "Oh shit de ambtenaren van de staatstv zijn helemaal in de war, hebben ze zomaar per ongeluk een kwaliteitsfilm ingekocht.. snel na middennacht programmeren voordat iemand 'em ziet."


Veels te laat inderdaad.

Roi

Avatar

hetisjantje "Oh shit de ambtenaren van de staatstv zijn helemaal in de war, hebben ze zomaar per ongeluk een kwaliteitsfilm ingekocht.. snel na middennacht programmeren voordat iemand 'em ziet."


Ja wat een tijd he.. WAAROM zo laat in godsnaam ?!?!

hetisjantje

Avatar

Oh shit de ambtenaren van de staatstv zijn helemaal in de war, hebben ze zomaar per ongeluk een kwaliteitsfilm ingekocht.. snel na middennacht programmeren voordat iemand 'em ziet.

BillyBlack

Avatar

henkvoordebuis "goed over nagedacht is deze film best goed over nagedacht....ja, goeie film."


O+

Stok

Avatar

henkvoordebuis "goed over nagedacht is deze film best goed over nagedacht....ja, goeie film."


Deze zin is even ingewikkeld als de film.

henkvoordebuis

Avatar

Goed over nagedacht is deze film best goed over nagedacht....ja, goeie film.

Oboema

Avatar

Stok "Ik heb het toch zeker een uur volgehouden T+)"


Heh. Ik ook...toen ben ik overgeschakeld naar voetbal...was overigens net zo onzinnig en slaapverwekkend :O

Thiver

Avatar

geertvdheide "Wat is er toch een groot verschil tussen de Belgische film-keuze en de Nederlandse."

Het valt me ook op dat ik de laatste tijd bijna alleen nog maar films kijk op Canvas. Ik heb trouwens ook een halfjaartje in België gewoond, en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat het filmaanbod op de Belgische tv-zenders overduidelijk superieur is aan de RTL's en SBS'en.

Stok

Avatar

Ik heb het toch zeker een uur volgehouden T+)

generaal

Avatar

Geweldige film; Ik heb 'm op DVD Smiley face.

Baski

Avatar

geertvdheide " Twee Lynch-films in één week! Hulde aan België Smiley face"


Inderdaad! Dat wordt weer smullen vanavond! Smiley face

geertvdheide

Avatar

Wat is er toch een groot verschil tussen de Belgische film-keuze en de Nederlandse. Twee Lynch-films in één week! Hulde aan België Smiley face

Lastwish

Avatar

Het wordt weer eens tijd deze opnieuw te kijken. Misschien dat ik er dan wat meer van kan maken. Zo niet, dan wordt het in ieder geval een leuk avondje film kijken.

chuz

Avatar

Mannekino "Ik heb de DVD gekocht, snel doorgespoeld naar die lesbische scène en daarna weer verkocht op Markplaats. Echt een top film, zeker aan te raden."



Tis toch wat nu al een film voor 16 jaar bekijken.

Mannekino

Avatar

Ik heb de DVD gekocht, snel doorgespoeld naar die lesbische scène en daarna weer verkocht op Markplaats. Echt een top film, zeker aan te raden.

MegaMarsvin

Avatar

'tis ook zeker geen film om lekker weg te kijken maar zeker boeiend voor mensen die van dit soort surrealistische trips houden Smiley face

nima

Avatar

Ik ben benieuwd!

Stealth2000

Avatar

Vanavond maar weer ens eens een poging wagen. Vind de film niet lekker weg kijken

Calvani

Avatar

Bij David Lynch heb ik soms het idee dat hij onnodig moeilijk doet om de film maar mysterieus te houden. Ook met deze film. Maar goed, wel mooie beelden, stijlvol en Naomi Watts is ook (bijna) altijd erg goed.

Draculia

Avatar

Meesterwerk wat veel van je vergt,maar met wat hulp is de betekenis te achterhalen,alleen komt ie verrekkes veel te laat ...
Op www.salon.com zoeken op mulholland drive,word de film stap voor stap beschreven en zo ben ik m voor 100% gaan snappen...

littlelune

Avatar

David Lynch staat bekend om zijn meesterwerken. Met veel films van hem kan je beter niet proberen de betekenis te achterhalen want dat zal alleen maar voor frustraties zorgen. Een voorbeeld hiervan is de film Eraserhead. Ik ga zeker vanavond kijken of opnemen!

juso

Avatar

Erg goede film meer hoef ik denk ik niet te zeggen.

Snake

Avatar

In de TV weekeinde (telegraaf) staat ie niet eens bij de zondag tip. Maar wel Dante's peak, beoordeeld met een 6. Echt ongelooflijk.

Anyway, Mulholland drive is echt meesterlijk. Misschien niet voor iedereen geschikt, maar als je een echt spannende/mysterieuze film wilt zien waar je je hersens bij moet laten werken dan zit je goed met deze film.

Jusjuh

Avatar

Webjoker "Naar deze film ben ik zeer benieuwd. Nog nooit gezien maar wel heel veel over gehoord.

Bij mij op de opleiding wordt dit bijna gezien als verplichtte kost en ook op het forum en op IMDB is praktisch iedereen lovend.

Als ik de tijd kan vinden ga ik kijken."
Ik moet hem maar eens zien... Nu hij op tv komt hoef ik hem niet meer te huren. Welke opleiding doe je, of geef je les bij?

Webjoker

Avatar

Naar deze film ben ik zeer benieuwd. Nog nooit gezien maar wel heel veel over gehoord.

Bij mij op de opleiding wordt dit bijna gezien als verplichtte kost en ook op het forum en op IMDB is praktisch iedereen lovend.

Als ik de tijd kan vinden ga ik kijken.

Sunshine_Nance

Avatar

onzehans "MAAR het is in ieder geval een uiterst sfeervolle en goed geacteerde film, prikkelend en intrigerend."


Sluit me hier helemaal bij aan. Dit zijn precies de elementen die David Lynch heeft weten te creëeren in 'Mulholland Drive'.

De film is behoorlijk vaag, maar op een goede manier. Je moet er wel van houden... Maar elke seconde bleef ik geboeid en na afloop heeft de film zo'n grote indruk op me gemaakt.

Ben er trouwens nog steeds niet achter hoe de serie 'Twin Peaks' van Lynch afloopt. Alleen de eerste paar afleveringen zijn verkrijgbaar op DVD...

Sassefras

Avatar

Ik vond het niets! Maar ik houd dan ook niet van de films van David Lynch.
Ik mag graag heen en weer geschud worden door een regisseur, maar dan wil ik aan het eind van de film wel weten hoe het verhaal in elkaar zit of wat de regisseur ermee bedoelt.

depp

Avatar

Leuk al die lange verjhalen van jullie maar de opzet van lynch is juist dat die film nergens over gaat, jij mag zelf bedenken hoe t inelkaar zit, er is geen goed of fout. alles is goed..

hoihoi

Avatar

JB "Het heeft geen enkele zin een film van Lynch te bekijken vanuit een rationele houding."


Niet geheel mee eens.

JB "Lynch wil dan ook dat de kijker zijn eigen gevoel en intuïtie gebruikt om de film te ondergaan en een plek te geven."


Mee eens.

JB

Avatar

[rating 5]

hoihoi

Avatar

onzehans "OF het is een meesterwerk OF ik ben vreselijk voor de gek gehouden met de nieuwe kleren van de keizer: ik ben er nog niet uit.
"


Zie mijn voorgaande bericht.

WoUtoMatiC

Avatar

Ik sluit me aan bij onzehans.

Het had wel wat korter gemogen.

onzehans

Avatar

OF het is een meesterwerk OF ik ben vreselijk voor de gek gehouden met de nieuwe kleren van de keizer: ik ben er nog niet uit.

MAAR het is in ieder geval een uiterst sfeervolle en goed geacteerde film, prikkelend en intrigerend.

mankind

Avatar

flip "Ohja wat ik vergeten was om te melden was dat de intro stukje met al die vage beelden eigenlijk de belangrijkste stuk was van de hele film, omdat er alleen in dat stukje al (ik dacht) ruim 10 hints waren om de film een beetje te snappen."
Ja eingleijk een hele grote hint, maar volgens mij is weinige opgemerkt na de film (ik moest em ook nog 6000 keer bekijken, en wat nalezen via i-net :+)

Shogo

Avatar

Ook ik snap er niks van. Wel verder spannende scenes maar ook een aantal waarbij de film imo inkakt. Ik ga deze film nog wel een keer een kans geven maar op dit moment ben ik niet enthousiast.

flip

Avatar

Ohja wat ik vergeten was om te melden was dat de intro stukje met al die vage beelden eigenlijk de belangrijkste stuk was van de hele film, omdat er alleen in dat stukje al (ik dacht) ruim 10 hints waren om de film een beetje te snappen.

mercapto

Avatar

Ik ben veel gewend maar snapte er ook helemaal niks van, ik hoop er vandaag meer van te snappen. Toen ik 'm net had gezien gaf ik 'm een dikke 1....wie weet....

Ann McDunn

Avatar

Nu ben ik toch wel erg nieuwsgierig geworden, vanavond maar eens kijken, misschien snap ik er ook wel niets van, of ik ben gewoon slimmer dan de Veronica medewerker/ster.

Rotterdamned

Avatar

Ik kan me eigenlijk alleen die zelf-scene op de bank nog herinneren, misschien ga ik hem nog een keer kijken.

Stefijn

Avatar

Dan snap je er helemala niks van. Dit is gewoon een meesterwerk. Eerste keer dat ik m zag voelde ik me net alsof ik een rare droom had gehad. Het blééf me maar bezig houden. Geweldig

Hoeveel films doen dat?

dalien

Avatar

Wat een gare film! So verwarrend en in geen enkel opzicht goed. Zware teleurstelling

Baski

Avatar

Pete ":W Of iets anders, wat niet op TV is :W"

Ja ja, dat wil ik ook wel..... denk ik! :E

Breug

Avatar

De Veronica-gids had als commentaar dat het eind nergens op sloeg. Ze kijken daar zeker niet zoveel David Lynch films want deze is hardstikke duidelijk vergeleken met Lost Highway.

Pete

Avatar

:W Of iets anders, wat niet op TV is :W

AmAzE

Avatar

Ach, als ie tegenvalt is er altijd nog voetballuh :E

Shogo

Avatar

Vanavond is even kijken of alle goed verhalen waar zijn. ;) Ben erg benieuwd naar deze film.

loekie

Avatar

Nee, probeer maar eens uit te leggen wat er goed is aan de film

oT

Avatar

Rarara "ja OT ;) lekker vaag dan kan iedereen er van maken wat ze willen. Smiley face na ja. net Lynch. en natuurlijk als alle religies he .. Lynch is cult. cult komt van cultus.. sekte. religie. en probeer daar maar eens tegen te discussiëren Smiley face"


LALALA :P

Rarara

Avatar

oT "Met To neem ik aan dat je eigenlijk mij (oT) bedoelt :E
Maargoed.. jouw laatste zin is me alleen nog een beetje onduidelijk (je begint nu zelf op Lynch te lijken :P) Waar GELOVEN de mensen in? Wat bedoel je daarmee.."


ja OT ;) lekker vaag dan kan iedereen er van maken wat ze willen. Smiley face na ja. net Lynch. en natuurlijk als alle religies he .. Lynch is cult. cult komt van cultus.. sekte. religie. en probeer daar maar eens tegen te discussiëren Smiley face

oT

Avatar

Rarara "

en To .. Rooster geeft hierbij presies aan waarom mijn eerder genoemde bewering (inderdaad) cru was. grr . wwarom willen mensen toch altijd weer GELOVEN Smiley face"


Met To neem ik aan dat je eigenlijk mij (oT) bedoelt :E
Maargoed.. jouw laatste zin is me alleen nog een beetje onduidelijk (je begint nu zelf op Lynch te lijken :P) Waar GELOVEN de mensen in? Wat bedoel je daarmee..

Eva-filmfan

Avatar

Ik heb hem nog niet gezien en wil nu wel weten waar deze ophef allemaal over gaat. Ik ben niet echt een fan van Lynch, technisch is hij zeker goed maar ik hou er niet zo van als karakters niet consequent zijn.
Maar toch, ik gezien er op woensdag toch niets op tv is wil ik deze film wel een kans geven.

Rarara

Avatar

Rooster "Die blinde adoratie voor lynch en zijn flims gaat me soms toch wel wat te ver. Er is wel degelijk sprake van een meute die standaard Mulholland Dr. een geweldig meesterwerk vinden, want dat staat natuurlijk wel lekker intelectueel. Maar wee degene die er niet zo van onder de indruk is en het lef heeft dit in het openbaar te verkondigen. Diegene heeft dan de film totaal niet begrepen en ziet niet in wat voor briljant scriptschrijver Lynch is. Maar op de vraag wat er dan zo goed is aan een film als Mulholland Dr. krijg je vaak net zulke vage antwoorden als de film zelf. Lijkt dan toch een beetje op "de nieuwe kleren van de keizer." Ik verdenk Lynch er soms sterk van express een dosis vreemde zaken in zijn film te stoppen waarvoor hijzelf ook niet direct een verklaring heeft en het maar aan de kijker over te laten om het te verklaren. Maar goed, begrijp me niet verkeerd Lynch is zeer zeker een erg goede filmmaker maar in het schrijven van zijn verhalen slaat hij nog wel es wat door."


Meneer Rooster.. je haalt de woorden uit mijn mond. Je hoeft eigenlijk alleen al naar Twin Peaks te kijken om te zien hoe het kan werken. hoe een super sterke serie tot ridicule nonsens verword omdat hij er niet meer uit kan komen en bij mullholland valt hij gewoon weer in de herhaling. Het is een grapjas dat is zeker en zijn fan's nemen hem te serieus. Maar goed, het zijn wel zijn fan's dus hij geeft ze ook wat ze willen.
ps. Heel jammer allemaal eigenlijk. Ik zie Lynch als de ideale regiseur die Philip K. Dick verhalen alle eer aan kan doen die ze verdienen... maar dat zal wel eeuwig een droom blijven.


en To .. Rooster geeft hierbij presies aan waarom mijn eerder genoemde bewering (inderdaad) cru was. grr . wwarom willen mensen toch altijd weer GELOVEN Smiley face

gollum36

Avatar

@ Buscemi. Vanilla Sky (een hapklare brok) is in mijn ogen niet te vergelijken met het heel wat kunstiger en ingewikkelder werk van Lynch. De film is magistraal en juist in zijn ondoorgrondelijkheid uniek. Deze film vergelijken met dat slechte Tom-Cruise-vehikel is sund, sund en nog eens sund.

[rating 4.5]

P.s Buscemi: Probeer het origineel van Vanilla Sky eens: Abre Los Ojos. 10 keer zo goed en 2 keer zo mooi.

buscemi

Avatar

Nou David Lynch is wel mijn stijl! :E En ik kan eigenlijk niet wachten op die woensdag. Ik hou wel van puzzellen, maar ja het moet misschien niet te ver gaan zoals in Vanilla Sky maar zo een beetje Arlington Road achtig. Tja we zien wel. I can't wait. >Smiley face

Koenovski

Avatar

Met de film en het einde van de film is helemaal niks mis mee, alleen jammer dat het verhaal wel heel erg veel op lost highway lijkt, dat is het enige minpuntje, vind ik dan.

Rarara

Avatar

oT "Waarom dat fout is? Dat zal ik je uitleggen vriend. Met alle respect, maar wie ben jij in godsnaam om te bepalen dat Lynch geen goede scripts schrijft?!? Waar liggen jouw twijfels bij zijn scripts?? Welke andere regisseur/producent (wat jij wil) heb jij op de manier van Lynch zien schrijven?? Wat David Lynch hier neerzet is uitermate origineel. David Lynch is net wijn, een man die met de jaren mee alleen maar beter en beter is geworden.. En het ergste vind ik dan, dat jij met de Coen brothers komt aanzetten (ik wil wederom zeggen dat ik ze niet slecht vind) Maar denk alsjeblieft na, komt de stijl van Lynch's verhalen overeen met die van Coen?!?! Tot zover ik weet is er ECHT geen vergelijkenis. Hoe kom jij er dan bij dat Lynch het van Coen moet leren?? Je noemt Coen als voorbeeld, ik ben nu echt benieuwd van nog wie anders Lynch les moet krijgen volgens jou, aangezien niemand anders zoals Lynch zijn verhalen schrijft.. Enorm veel vraagtekens, beantwoord deze maar eerst voordat jij mij vertelt dat ik kritiekloos achter 'de meute' aanhol. Wat die meute dan ook maar mag betekenen voor jou.. :?

Waarschijnlijk ligt het er gewoon aan dat Lynch's stijl jouw niet in de smaak valt, maar om hem dan direct af te schilderen als iemand die geen verhalen kan schrijven? Dat is fout! O+:|"



Als ik jou zo hoor mag alleen een andere film maker / schrijver oordelen over 'gelijken?'. Dan kunnen we maar beter dit forum opheffen onze mond houden en maar braafjes eten wat we voorgeschoteld krijgen. De grote kunstenaar weet wel wat goed voor ons is? zo zit dat dus niet inelkaar.
Ik ben dus een liefhebber van films en een goed verhaal en bij mullholland drive voelde ik me genept aan het eind. Een film dat gaandewegs alle kenmerken vertoonde van een meesterwerk ontaard in een onbegrijpelijke orgie van wellis waar mooie beelden maar in mijn ogen alleen maar grafisch, esthetisch vuurwerk. Net zo onbevredigend voor mij als overdadige special effekts in de meeste sf films. Dit is wat ik vind en mag vinden en zal vinden. Ik plaats per definitie niets en niemand op een sokkel. Ik ben geen verhalen schrijver of filmmaker maar mijn gevoel zegt me of ik iets goeds heb gezien. is dat aanmatigend? Wat kan ik anders dan?

Rarara

Avatar

Bolo "Als Lynch nou daadwerkelijk had geprobeerd een begrijpelijk of sluitend verhaal te schrijven was ik het met je eens geweest... :}"


mullholland drive was oorspronkelijk bedoelt als een tv serie alla Twin Peaks. de film maatschappij heeft zich terug getrokken en Lynch zat met een hoop onaf materiaal. Een franse maatschappij heeft hem toen gevraagd er een film van te maken en daarvoor moest hij dus alle eindjes aan elkaar knopen met alle gevolgen van dien...

oT

Avatar

Rarara "en waarom is dat fout als ik vragen mag? je bedoelt je kunt beter kritiekloos achter de meute aanlopen?"


Waarom dat fout is? Dat zal ik je uitleggen vriend. Met alle respect, maar wie ben jij in godsnaam om te bepalen dat Lynch geen goede scripts schrijft?!? Waar liggen jouw twijfels bij zijn scripts?? Welke andere regisseur/producent (wat jij wil) heb jij op de manier van Lynch zien schrijven?? Wat David Lynch hier neerzet is uitermate origineel. David Lynch is net wijn, een man die met de jaren mee alleen maar beter en beter is geworden.. En het ergste vind ik dan, dat jij met de Coen brothers komt aanzetten (ik wil wederom zeggen dat ik ze niet slecht vind) Maar denk alsjeblieft na, komt de stijl van Lynch's verhalen overeen met die van Coen?!?! Tot zover ik weet is er ECHT geen vergelijkenis. Hoe kom jij er dan bij dat Lynch het van Coen moet leren?? Je noemt Coen als voorbeeld, ik ben nu echt benieuwd van nog wie anders Lynch les moet krijgen volgens jou, aangezien niemand anders zoals Lynch zijn verhalen schrijft.. Enorm veel vraagtekens, beantwoord deze maar eerst voordat jij mij vertelt dat ik kritiekloos achter 'de meute' aanhol. Wat die meute dan ook maar mag betekenen voor jou.. :?

Waarschijnlijk ligt het er gewoon aan dat Lynch's stijl jouw niet in de smaak valt, maar om hem dan direct af te schilderen als iemand die geen verhalen kan schrijven? Dat is fout! O+:|

Kenji

Avatar

Rarara "als Lynch nu eens een cursus verhaal schrijven gaat volgen (bij de Coen bros bv.) zal die nog eens echte meesterwerken maken"
Als Lynch nou daadwerkelijk had geprobeerd een begrijpelijk of sluitend verhaal te schrijven was ik het met je eens geweest... :}

Rarara

Avatar

Dat is een feit en in hem te waarderen maar daar had ik het dus ook niet over.

Peter

Avatar

Rarara "je kunt beter kritiekloos achter de meute aanlopen?"

David Lynch is nou niet bepaald een voorbeeld van een regisseur waar 'de meute' iets mee heeft...

Rarara

Avatar

En waarom is dat fout als ik vragen mag? je bedoelt je kunt beter kritiekloos achter de meute aanlopen?

oT

Avatar

Rarara "als Lynch nu eens een cursus verhaal schrijven gaat volgen (bij de Coen bros bv.) zal die nog eens echte meesterwerken maken"


Niet dat ik de Coen bros. nu slechter vind dan Lynch. Maar iemand die zo'n foute bewering maakt begrijpt ook echt geen hol van Lynch.. O+

CAGE

Avatar

:-S Dat is heel goed. Want ik wacht al heel lang op weer eens een goede thriller ala Arlington Road, Bound, The Game, Red Rock West... style. Ik zal deze zeker eens gaan kijken, als ik het niet vergeet tenminste. :Y Schijnt goed te zijn volgens de reacties hier.

Rarara

Avatar

Als Lynch nu eens een cursus verhaal schrijven gaat volgen (bij de Coen bros bv.) zal die nog eens echte meesterwerken maken

flip

Avatar

Borat "Ik ben bang dat jij een beetje off-topic gaat. De bedoeling is om te praten over Mulholland Drive maar jij praat over dingen die irrelevant zijn, dat maakt jouw reactie dus helemaal :?

Om toch on-topic te blijven wil ik zeggen dat dit een dijk van film is. Complex maar uiterst briljant. T+)"


Inderdaad mijnheer Borat, daar ben ik het volkomen met je mee eens, briljant is namelijk precies het goede woord om deze prachtige film te beschrijven. Maar dat kon de lezers van deze eerste reacties moeilijk ontgaan zijn na mijn spectaculaire reactie.

Borat

Avatar

Dr. Strangelove "Ok, Flip, helemaal duidelijk dat je helemaal leip op deze film bent.

Ik ben alleen bang dat ik jouw gevoel voor spelvaardigheid en grammatica iets minder briljant vind."


Ik ben bang dat jij een beetje off-topic gaat. De bedoeling is om te praten over Mulholland Drive maar jij praat over dingen die irrelevant zijn, dat maakt jouw reactie dus helemaal :?

Om toch on-topic te blijven wil ik zeggen dat dit een dijk van film is. Complex maar uiterst briljant. T+)

flip

Avatar

Dr. Strangelove "Ok, Flip, helemaal duidelijk dat je helemaal leip op deze film bent.

Ik ben alleen bang dat ik jouw gevoel voor spelvaardigheid en grammatica iets minder briljant vind."


Sorie hor

Meninho

Avatar

Toevallig vorige week gezien. Hele vage film (typisch David Lynch) Ik vond de discussies die ik over de film las er na interresanter dan de film zelf. Ik vond hem gewoon te vaag, maar de theorieen van sommige mensen vond ik wel mooi om te lezen. Echt een film waar je voor in de stemming moet zitten.

Dr. Strangelove

Avatar

Ok, Flip, helemaal duidelijk dat je helemaal leip op deze film bent.

Ik ben alleen bang dat ik jouw gevoel voor spelvaardigheid en grammatica iets minder briljant vind.

Lumière

Avatar

Deze wil ik graag zien :Y