Before Sunset

Before Sunset (2004)

What if you had a second chance with the one that got away?

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mark

Avatar

Jaymz82 "[...]

Kortom, het zou het mooist zijn om deze films te bekijken op het moment dat je op een leeftijd bent dat je je echt kan identificeren met Ethan & Julie repectievelijk rond de 20-25 bij Sunrise en rond de 28-32 bij Sunset."
Ik ga kijken of je gelijk hebt. In 2004 was ik 24 en vond Before Sunrise helemaal geweldig zoals je kan zien. Nu is het 2009 en ben ik 29, de perfecte leeftijd voor Sunset, volgens jou Smiley face

jacq

Avatar

Ik zou zeker Before Sunrise gaan zien, als je hem nog niet gezien hebt. Hij is niet onaardig. Het feit dat hij nog zo vers in mijn geheugen ligt en ik zoveel details weet zegt aardig wat Smiley face. Verder is de chemie tussen July Delpy en Ethan Hawke top.

Zeurdoos

Avatar

Mark "Heeft iemand deze al gezien?

FF vraagie, ik heb Before Sunrise niet gezien, en is het nou verstandig om die eerst te checken voordat ik als een schaap zit te kijken naar deze en de helft weer is niet snap, of maakt het geen ruk uit?"


Ik heb Before Sunrise ook niet gezien, maar aangezien de hoofdrolspelers in Before Sunset dezelfde zijn als Before Sunrise lijkt me het wel de moeite waard. 't Is wel 'n beetje een chick-flick, maar desondanks volgens een vriend van mij in het genre heel erg aardig!

Mark

Avatar

Heeft iemand deze al gezien?

FF vraagie, ik heb Before Sunrise niet gezien, en is het nou verstandig om die eerst te checken voordat ik als een schaap zit te kijken naar deze en de helft weer is niet snap, of maakt het geen ruk uit?