The Machinist (2004)

A little guilt goes a long way...

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

aan de acteerprestatie van Bale wil ik niks af doen. Wat ziet hij er uitgemergeld uit. Niet normaal. De film kon me niet echt boeien helaas. Kan gebeuren. 5/10

hansbeer

Avatar

In mijn geheugen was ie saaier, maar vorige week dus weer gezien en blijkt echt een goeie film te zijn! Lekker wazig en wat fenomenaal hoe Bale anorexia-achtig werd voor deze rol!

7,5 sterren.

Mathilde

Avatar

Het is op een grauwe manier neergezet, wat zeer mooi gedaan is , ik werd geleid door gedachtes gedurende de film wat echt zou zijn of niet, en hoe het in elkaar zou steken.
En Christian Bale heeft zijn rol zeer realistisch gespeeld met zijn uitgemergelde lichaam en zijn acteer skills.

ethrellik

Avatar

Blijkbaar een film waar iemand een overdosis paddo's heeft genomen :E

ASHWIN102

Avatar

recensie "Reznik's leven wordt al snel een nachtmerrie waaruit geen ontwaken meer mogelijk lijkt......"
Oh neeeee!!!!! Wat spannend! Wat zal er toch verder met Reznik's leven gaan gebeuren??? Zal hij er nog uit kunnen ontwaken ondanks de onmogelijkheid hierin? :D

rvg1983

Avatar

dust "Heb deze al gezien, echt een aanrader!! Wel een beetje vreemd, eerst zie je Christian Bale als een stevige batman en hier in de machinist als een uitgemagerd mannetje."


En dat terwijl de Machinist eerder uitkwam dan Batman..

dust

Avatar

Heb deze al gezien, echt een aanrader!! Wel een beetje vreemd, eerst zie je Christian Bale als een stevige batman en hier in de machinist als een uitgemagerd mannetje.

Peter

Avatar

Als je bij de info boven kijkt zie je inderdaad staan: "Deze film draait de komende week in 5 steden". Met het pulldown-menu ernaast kun je kijken waar dat precies is.

Spike

Avatar

Gelijk even een vraag, in welke bioscopen draaid deze film?
las in de kranten dat deze film maar in 5 verschillende bioscopen draai, dat zijn er wel heel erg weinig en bij pathe de kuip zie ik hem ook niet laat staan in amsterdam.