Blade: Trinity

Blade: Trinity (2004)

The final hunt begins.

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Ben nooit een Wesly Snipes fan geweest en na het zien van deze film ook geen reden om lid te worden van de fanclub. Vampiers is ook niet echt mijn ding. Voor een duizenden jaren oude vampier is die Drake ook maar een mietje. Veel actie zeker, maar horror en thriller geen moment. Ik kom niet verder dan 5/10

Steve-O

Avatar

Laat dit alsjeblieft dan toch de laatste Blade film zijn. Het lijstje is standaard:
Blade: vet
Blade II: minder vet maar op zich wel vet
Blade Trinity: }:

Waar deel 2 groffer werd werd deze kinderlijker... Niet dat dat de film zou hebben gered hoor, dit was gewoon niet goed.

Jammer dat 'Drake' oftewel Dracula zo slecht gecast was... Ze konden ook blijkbaar niet van de Reaper look afkomenO+

Putje

Avatar

De minste van de 3, maar toch vermakelijk.

FM

Avatar

robbieraider "Hannibal King maakte de film heel grappg, Blade is deze keer traag en soms te stil, de actie is veel te snel en niet te volgen"

Mee eens, de actie is idd veel te snel en niet duidelijk in beeld gebracht, je kan er niet echt van genieten omdat het niet te volgen is vaak.. Gelukkig is de film wel grappig zodat hij wat mij betreft wel oké is...
[rating cijfer]2.5[/rating cijfer]

PNDG1984

Avatar

Ik vond blade trinity niks deel 1 en 2 waren zeker niet slecht, maar het derde deel hadden ze niet hoeven maken van mij

Webjoker

Avatar

Wat een slechte film! Ryan "Van Wilder" Reynolds is helemaal verkeerd in deze film.

De dialogen zijn slecht en de aktie laat vaak opzich wachten. Alleen meneer Blade zelf, Wesley Snipes, blijft tof en cool. De openingsscene belooft veel goeds maar word de rest van de film niet waar gemaakt.

Dracula is niet overtuigend en totaal niet beangstigend. Een afrader dus...

JeXus

Avatar

Als je van veel en veel stoere actie houdt is dit echt de film voor je, Ryan Reynolds is erg grappig als de comic relief Hannibal King en Wesley Snipes is nog stoerder dan in eerdere delen. Al met al een prima actievehikel die zichzelf ook niet té serieus neemt.

[rating 3.5]

silaz

Avatar

Ik vond het presies het zelfde als de vorige films leuk maar naar drie keer heb je het wel weer gehad het leukste van de film vond ik Ryan Reynolds en dat vanpier hondje is wel geinig

Spike

Avatar

Ik vond hem er ook heel slecht uitzien in deze film, maar vond de nightstalkers wel cool, En inderdaad vond dat wesley weinig tekst had.

"I ate a lot of garlic and I just farted. Silent but deadly."

AlwaysACritic

Avatar

Ik heb aardig van de vorige Blade delen genoten, maar ondanks dat de format hetzelfde is gebleven in de effect wederom goed zijn, mistte ik "iets" aan dit deel.En dat dan nog even afgezien van het feit dat Wesley Snipes er vreselijk uitziet (erg ingevallen gezicht en is heel wat spiertjes kwijt) en toch wel erg weinig tekst heeft.

Moviemagic

Avatar

TheMovieFan "Ik verwacht een goede film.. Kga er zeker heen als ie draait.. Nog meer mensen die erheen gaan in de bios..?"


Ikke samen met mijn meissie. Als ik het goed begrepen heb zou hij net zo zijn als voorgaande delen. Ben benieuwd.....

Capone

Avatar

Ik ben bij de voorpremière geweest... Tja, het is precies wat je ervan kan verwachten. Pure actie. Meer niet. Jessica Biel zorgt voor het nodige vrouwelijke schoon en Ryan Reynolds is de komische noot in het geheel.

Leuk als je van het genre houdt...

[rating 3.5]

TheMovieFan

Avatar

Ik verwacht een goede film.. Kga er zeker heen als ie draait.. Nog meer mensen die erheen gaan in de bios..?