Resident Evil

Resident Evil (2002)

A secret experiment. A deadly virus. A fatal mistake.

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Gisteren nog eens gezien en man wat blijft dit toch een van men favoriete films... :D Hoop stiekem dat ze van deel 6 toch nog een mooi einde kunnen maken na het zeer matige 5

Roger

Avatar

Leuk als je van slechte pc spelletjes houd, vond het verhaal typisch B-film horror

Lord Voldemort

Avatar

Goeie film! Zon einde is wel erg zeg...
Ik had mezelf neer geknald met die shotgun. :}

Orgasmic Chilli

Avatar

Leuke film als je eens zins hebt in dom vermaak en dat gebeurt wel eens

The_Dude2006

Avatar

Michelle Rodriguez is ook uiterst de moeite waard natuurlijk. deel 2 was eigenlijk gewoon hetzelfde als deel 1. Gewoon dom vermaak.

Moviemagic

Avatar

AnyssA "nou ik vind het eigenlijk wél een leuke film:}....vooral in combinatie met deel 2 issie SUPER:Y!!! alleen jammer van het einde van deel 2..."


Dit zal waarschijnlijk verduidelijkt worden in het derde deel van RE.

AnyssA

Avatar

Nou ik vind het eigenlijk wél een leuke film:}....vooral in combinatie met deel 2 issie SUPER:Y!!! alleen jammer van het einde van deel 2...

Zanderover

Avatar

Ach ja, Milla komt even volledig in beeld ^^, dus dat maakt veel goed. Verder wel leuke avondvulling maar meer ok niet.

Deel 2 slaat echt alles. Wat een *** film.

The_Dude2006

Avatar

Ach mooie film om te kijken met een kater van het voetbalfeest gisteren. En milla is best leuk om naar te kijken moet ik toegeven.

Denman

Avatar

Te veel gepraat, te weinig bloed en monsters waar je bang voor wordt.

En idd, deel 2 was ook niet zo erg goed. Maar dat komt omdat de Nemesis heel anders wordt neergezet als in de spellen. Waar zijn de kleine steegjes met deuren die niet opengaan en een groot monster dat achter je aan rent die sneller en sterker is dan jij.

Moviemagic

Avatar

Mensen schijnen er juist van te houden of juist niet. Ikzelf vind het een erg leuke film. Lekker spannend en onderhoudend. Deel 2 staat vergeleken met dit deel nergens in contrast. Kijken als je van (een beetje onzinnige) actie houdt.

Drasko

Avatar

Er is niet 1 GOEDE film van een spel, dit is daar een naar voorbeeld van. Als je dan toch vanavond zin heb in resident evil zet dan je psx aan =)

Duder

Avatar

Nou, ik heb het vervolg ook gezien en dan ga je deel 1 opeens wel waarderen aangezien the sequel Resident Evil: Apocalypse gewoon ontzettend slecht is in alle opzichten. Dit deel is op zich wel vermakelijk.
[rating 2]