Be Cool

Be Cool (2005)

Everyone is looking for the next big hit

discussie

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

Christina Milian acteert beter dan Beyoncé.

en die andre 3000 vond ik echt geweldig !!

De hele cast was fris en leuk om te zien, ook die nep gangster met homo bodyguard..

Goed uitgewerkte komedie, kon er erg om lachen

Roger

Avatar

Eigenlijk valt alleen Travolta tegen in deze film, Dwayne 'The Rock' Johnsen en Vince Vaughn stelen wat mij betreft de show.

Thiver

Avatar

Filmp@ssie "Inderdaad dit is een superflop, na 25 minuten maar iets zinvollers gaan doen dan naar dit wanproduct kijken dat ze nog een film durven te noemen."

Verstandig. Had ik misschien ook moeten doen. Na deze film ga ik me er toch eens over beraden of ik niet vast moet houden aan mijn streven om niet altijd maar een film af te willen kijken... of überhaupt aan een film te beginnen waarvan ik van tevoren al wel weet dat het niet veel kan zijn.

Filmp@ssie

Avatar

Inderdaad dit is een superflop, na 25 minuten maar iets zinvollers gaan doen dan naar dit wanproduct kijken dat ze nog een film durven te noemen.

Baski

Avatar

Breug "We praten toch wel over Get Shorty als deel 1? Deel 2 was een herhalingsoefening en ipv films dit keer muziek. Gewoon incashen op het idee van deel 1 zonder iets nieuws toe te voegen en veel slechter uitgevoerd.
De film haalt echter nergens het niveau van deel 1. Deel 1 kon je de lastige situaties nog serieus nemen voor Chili. In deel 2 wordt het allemaal zo belachelijk opediend dat je het niet serieus kan nemen."


Bedankt voor de duidelijke waarschuwing, ik had al zoiets verwacht!
Ik zet vanavond gewoon wel een DVD-tje op, weet ik in ieder geval dat ik een goede film te zien krijg! Smiley face

Breug

Avatar

BunnyHunter "de film is beter dan deel 1. "

We praten toch wel over Get Shorty als deel 1? Deel 2 was een herhalingsoefening en ipv films dit keer muziek. Gewoon incashen op het idee van deel 1 zonder iets nieuws toe te voegen en veel slechter uitgevoerd.
De film haalt echter nergens het niveau van deel 1. Deel 1 kon je de lastige situaties nog serieus nemen voor Chili. In deel 2 wordt het allemaal zo belachelijk opediend dat je het niet serieus kan nemen.

Wizzing

Avatar

Ik vond "the Rock" echt geweldig in deze film. Veel te mooie rol had hij.

(#25/7)

Avatar

Ik viel bijna in slaap bij deel 1. maarja, dat was lang geleden dus ik zal hem nog een kans gunnen.
maar bij deze film kijk ik in iedergeval uit naar de rol van Vaughn ~gave gozer.
"He's so money"

BunnyHunter

Avatar

Ik heb de film gezien en ik heb me zeeer goed vermaakt, de film is beter dan deel 1. zeker gezien het commentaar dat gewoon al geleverd word in het begin van de film.. lekkere dialogen, goed geacteerd <-- ook al kan een goede acteur soms irretant zijn want dat is gewoon de bedoeling.

Gewoon een erg goede film en kijken dus

lordhumangus

Avatar

pathagman "ik weet ook wel dat dit goede acteurs zijn maar Dwayne 'The Rock' Johnsen, Vince Vaughn, Cedric the Entertainer, André 3000, Christina Milian, Robert Pastorelli. dit zijn natuurlijk echt wereld acteurs. en voor de rest zal ik er maar niet op reageren."


Ja, je hebt wel een beetje gelijk het zijn niet de top of the bill acteurs die je noemt.

pathagman

Avatar

Ik weet ook wel dat dit goede acteurs zijn maar Dwayne 'The Rock' Johnsen, Vince Vaughn, Cedric the Entertainer, André 3000, Christina Milian, Robert Pastorelli. dit zijn natuurlijk echt wereld acteurs. en voor de rest zal ik er maar niet op reageren.

lordhumangus

Avatar

C-filmacteurs ? je hebt zeker weinig films gezien met deze acteurs.
Hoe kom je daar nu bij. Uma thurman C-actrice ?
john travolta ? harvey keitel ?

Bekijk eerst eens een paar films van deze mensen voordat je zo een "lul op een drumstel opmerking maakt". Dank u

pathagman

Avatar

Gewoon een 13 in het dozijn film van begin tot eind voorspelbaar. waarschijnlijk dachten ze wat oceans eleven kan veel sterren in een film dat doen wij ook. een tip voor de makers neem dan wel sterren die kunnen acteren en geen c-film acteurs. dank u

Freaky Master Johnson

Avatar

Af en toe grappig. Maar vele reclame en onnodig gezang maakt het een flinke tegenvaller. Gewoon makkelijk geld verdienen. Thurman heeft echt geen enkele bijvoegende waarden. Net als (pulp-fiction) dans scene, niet doen!

DelliPeter

Avatar

Ik vind em niet zo goed als Get shorty maar hij is zeker het kijken waard. [rating 4]

Jade3

Avatar

Nou zeg dat wel, hier hebben we echt wat aan als reactie op de film.... :W

WoUtoMatiC

Avatar

Lekker zinnige discussie. :B

misscongenality

Avatar

Ik heb The Making off gezien en het zag er erg leuk uit dus ik ga hem wel gewoon kijken.

En ik snap nog steeds niet waarom een aantal vind dat Christina Millian Beyonce nadoet :S Ik bedoel er zijn zoveel zangeressen die gaan acteren. Ze doen elkaar dan bij wijze van spreken allemaal na.

spacey

Avatar

Deze film lijkt me echt niks aan, ik zie geen enkele reden om deze film te gaan kijken. waarschijnlijk een goedkoop vervolg!

Jules

Avatar

Psycho-M "Christina Milian een na-aapster?
Zij was al eerder bezig met acteren dan Beyoncé.

"


het is toch overduidelijk dat Milian na-aapster is.

En ik ben ook wel benieuwd naar deze film ik heb the making of gezien en vond eigenlijk dat iedereen het heel goed deed. Ik hoop dat ie beter is dan de eerste.

Psycho-M

Avatar

Christina Milian een na-aapster?
Zij was al eerder bezig met acteren dan Beyoncé.

Veel zangers en zangeressen gaan ook het acteren proberen. Sommige lukt het, anderen moeten het gewoon bij zingen houden. Ik ben wel benieuwd naar deze film.
John en Uma hebben een goede chemistry op het scherm.

Jules

Avatar

Mark "Ja, maar daarom heb je ook een hekel aan zangers/rappers die gaan acteren, weet je het nog?

Maar wat vind je dat Andre 3000 in deze film allemaal fout doet dan?"


Als je hollywood homicide bedoelt vind ik dat hij niet geloofwaardig overkomt. Hij speelt daar eigenlijk gewoon zichzelf.

Mark

Avatar

Jules "Christina millian is echt een na-apster. ze doet alles wat beyonce ook doet. Andre 3000 kan ook voor geen meter acteren. Ik zag hem eerder in hollywood homicide, hij zat er 3 minuten erin en het was ook de saaiste stukje."

Ja, maar daarom heb je ook een hekel aan zangers/rappers die gaan acteren, weet je het nog?

Maar wat vind je dat Andre 3000 in deze film allemaal fout doet dan?

Jules

Avatar

Christina millian is echt een na-apster. ze doet alles wat beyonce ook doet. Andre 3000 kan ook voor geen meter acteren. Ik zag hem eerder in hollywood homicide, hij zat er 3 minuten erin en het was ook de saaiste stukje.