Angel Eyes (2001)

Sometimes an accident is no accident at all.

discussie

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Een film die beter is dan ik had verwacht, prima rol van Jennifer Lopez en ook een goede vertolking van James Caviezel.
Het verhaal begint ietwat mysterieus, maar langzaam aan wordt alles duidelijk en kent een mooi einde.
Echt een typisch romantische familiefilm.

AnyssA

Avatar

De film is matig, maarja you gotta love James Caviezel :Y

joyce

Avatar

Hallo,
Ik moet zegggen dat Enough met J.Lo erg goed vond. Dus misschien is deze ook wel het bekijken waard.

riza_turk

Avatar

Met een 5.6 (imdb) de film van de dag :r

MikeyMo

Avatar

Wat vond ik dit een vreselijke vrouwenfilm :{

sjemsjem

Avatar

Out of Sight vond ik een steengoede film, en Lopez d'r acteerwerk leek goed omdat ze niet een grote rol had, de film draaide niet echt om haar, maar werd volkomen gedragen door Clooney en de rest. Sindsdien is het alleeeeeen maar bergafwaarts gegaan met als laatste misstap shall we dance? die nu in de bios is. Nee, deze film trekt mij totaal niet, sla hem lekker over.

Bommeltje

Avatar

Een aanrader? de vorige dacht ik toen ik dat zag staan .. van ik ga de film kijken.. bleek het niks te zijn.. maarre ik denk wel dat deze film wel aardig is .. jammer dat de beschrijving niet wat uitgebreider is.. :?

Jaymson

Avatar

Volgens mij was deze film een flop, maar had 'm nog niet gezien dus kijken.

Woordsmid

Avatar

Boordevol met voordelen ging ik deze film tegemoet. Ik ben er volledig van teruggekomen. Met Angel Eyes bewijst Jennifer Lopez een uitstekende actrice te zijn. Waarschijnlijk haar beste rol ooit. Daarbij ziet ze er in een politie-uniform ook nog eens goed uit, maar dat terzijde. De sfeertekening van de film vond ik ook prima. Geef de film een kansje, zou ik zeggen.

mistelhensz

Avatar

The Cell is echt zó'n waardeloze film :r out of sight daarintegen wel weer beter, waarschijnlijk door george clooney T+) deze film lijkt me wel aardig, maar niet super. wie weet is jennifer wel de moeite waard :P

CAGE

Avatar

Ik heb deze film gezien, maar das een hele tijd geleden eigenlijk.Vond hem wel redelijk. Voor mij is The Cell de beste J.Lo film tot nu toe. Wel wat vreemd maar daar hou ik wel van. 8-)

Inka

Avatar

Eindelijk de kans om deze film eens te zien. Naar ik op verschillende plaatsen heb gelezen komt het verhaal niet helemaal uit de verf. Ik vond Lopez overtuigen in `Out of sight` (co-starring George Clooney) en U-Turn (naast Nick Nolte en Sean Penn). Dus om half negen zit ik er helemaal klaar voor.