MovieThom Avatar

MovieThom

reacties

  • [quote=Biff Tannen]Inderdaad van Cruise + Spielberg had ik wel meer verwacht, deze film vond ik behoorlijk tegenvallend. Alleen het geluid van de "aliens" vond ik erg mooi cq memorabel, en elke keer als ik Half-Life 2 weer speel moet ik weer aan deze film denken (en jah ik weet dat hun het ook weer van het boek hebben).[/quote] Het Geluid van die Tripods is inderdaad 1 van de betere punten uit de film. Lekker Creepy!

    als reactie op de film War of the Worlds

  • [quote=Arthaum]Eerlijk gezegt heb ik het ook niet zo op de TNG crew. De series heb ik niet verder kunnen komen dan seizoen 3. De verhalen waren te soft, veel te weinig actie. In de film is het in ieder geval een tuk beter, en de graphics zijn een stuk mooier. Ik weet niet of de TNG star trek series na seizoen 3 leuker worden. Kan iemand dat vertellen? Wat mij het vetst lijkt zou een film zijn met Voyager. Of in ieder geval de crew van Voyager. Heb alle Voyager series gezien, en vind die toch de beste. Niks mis mee om Seven, Paris, Janeway en de anderen een in een langer verhaal te zien. Vooral het zinnetje " I'm captain Kathryn Janeway of the federation starship Voyager " mis ik erg. Jean Luc Picard vind ik minder een captain dan Janeway. Wat wel leuk is dat ze tog nog even in beeld komt in Star Trek: Nemesis. Als admiral geeft ze Picard zijn missie. Leuk detail. Mijn advies: Kijken als je van Star Trek houd, ookal vind je TNG saaier van Voyager. [rating 3.5][/quote] Ik vind met name seizoen 4 en 6 de beste van TNG. Seizoen 4 begint al met deel 2 van de supergeweldige "The Best of Both Worlds"! En ook de afleveringen met Q vind ik deze seizoenen geweldig. Ik vind Janeway ook een iets beter captain, maar dat komt omdat Janeway iets meer initaitief toont. Terwijl Picard veel dingen braaf volgens de regeltjes doet. Soms moet je niet praten, maar gewoon afknallen!!!!!

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis

  • Dit is zeker geen slechte film. Ik heb er best van genoten. Een van de opvallenste kenmerken van deze film is dat alle Arabieren beschouwd worden als bommengooiend uitschot, die elkaar koudmaken als een nationale sport beschouwen :E

    als reactie op de film Navy Seals

  • Zeker een vermakelijk film, met een geweldige rol van James Woods.T+)

    als reactie op de film The Hard Way

  • Ik vind de Dirty Harry films geweldig!!!T+) Shoot first, ask questions later:E en zo moet het ook!:+ Ik heb ook geruchten gehoord dat er heel misschien een zesde Dirty Harry film komt. Weet iemand hier iets meer van?

    als reactie op de film The Dead Pool

  • [quote=Scarface]hele goede film van 2 van mn favoriete acteurs. Hoewel ze maar 2 scene's samenspelen (zelfs dat betwijfel ik, volgens mij waren ze nooit samen te zien op 1 scherm, kan iemand dit bevestigen?) is de film nog steeds goed. Vooral het verhaal van deNiro vond ik goed. [/quote] Pacino en de Niro waren tot deze film inderdaad nog nooit samen in dezelfde scene te zien.

    als reactie op de film Heat

  • [quote=MellonCollie]Complete baggerfilm, traag en voorspelbaar, absoluut verspilling van je tijd.[/quote] Deze film word anders wel gezien als een klassieker. En ik vind dat helemaal terecht. Vooral die schietpartij op straat voor de bank mag er zeker wezen! Maar ja, iedereen mag een mening hebben :}

    als reactie op de film Heat

  • [quote=MiTaLoCo]dit is echt een leuke film!! cker de moeite waard om te kijke[/quote] Vind ik ook! Ik heb hem op dvd, maar ik geniet er elke keer weer van!T+)

    als reactie op de film The 51st State

  • [quote=leonardus]Deze film is ijzersterk. Het is heel erg goed inelkaar gezet en ik weet zeker dat je sowieso op het verkeerde been gezet zal worden zelfs als je er op gaat letten. Dit is zo'n film die je eigenlijk 2 keer moet zien, want als je hem voor de 2e keer gaat kijken, zie je het van een heel ander uitgangspunt.[/quote] Ben ik helemaal mee eens.

    als reactie op de film Frailty

  • [quote=Tealc]Deze laatste star wars film is wat mij betreft de meest emotionele van de zes. Hartverscheurend is vooral het moment waarop [spoiler]Anakin Padme probeert te vermoorden.[/spoiler] Op zo'n moment is het jammer dat je in een grote bioscoop word gestoord door een grote groep popcorn kauwende heidenen met een gemiddelde leeftijd (en IQ) van 17 (jaar). Als je € 8,75 voor een kaartje betaald, zou je toch mogen verwachten dat je ongestoord naar DE film van het jaar kan kijken???[/quote] Dat kan ik mij best voorstellen. Zelf heb ik er nooit last van, want ik ben zwaar slechthorend. Dus ik hoor in de bios niets anders dan de film!!:E Ik heb Episode 3 nu 2 keer gezien en beide keren bleken er mensen allerlei geluiden te maken, maar daar merkte ik helemaal niets van.

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • [quote=screech]dit is de allerbeste lethal weapon deel[/quote] Ik vind deel 2 de beste uit de reeks. De actie en ook de humor in deel 2 zijn om je vingers erbij af te likken. Denk maar aan de auto van Murtaugh die door de film door steeds meer kapot gaat!! Geweldig gewoon!!!!!T+) Maar deel 4 is zeker ook vermakelijk!:Y

    als reactie op de film Lethal Weapon 4

  • [quote=master3d]of misschien willen ze een keer een meer realistischere aanpak doen in plaats van het overdreven theater-achtige van de vorige?[/quote] Dat zou natuurlijk ook kunnen. Batman&Robin was nou niet echt bepaald een geweldige film

    als reactie op de film Batman Begins

  • [quote=Capone]Inderdaad, een boodschap aan alle acteurs, regisseurs en ander tuig dat aan deze film werkt: GET A JOB!! :B[/quote] Misschien waren ze gewoon zo wanhopig, dat ze met deze film instemdenO+

    als reactie op de film Batman Begins

  • [quote=martijn]what the fuch is cgi. Ben ik zo dom of jullie zo slim[/quote] CGI betekent Computer Generated Imagery. Hiermee creeren ze visuele effecten via de computer

    als reactie op de film Die Another Day

  • [quote=Shogo]Geen slechte Bondfilm, maar idd George Lazenby was niet zo`n beste keus als Bond. :}[/quote] Mee eens. Maar dat Lazenby het maar matig deed als 007 kan ook grotendeels liggen aan de trammelant die hij voortdurend met de regisseur van deze film had.

    als reactie op de film On Her Majesty's Secret Service

  • [quote=emperor]Heerlijk vermaak deze films.. [rating 5][/quote] 100% mee eens!!!!!!!!!!T+)T+)T+)T+)

    als reactie op de film Indiana Jones and the Last Crusade

  • [quote=DarkLordOfTheSith]Mensen, er zijn inmiddels al vele goede recensies over deel 3 online verschenen, ik vraag jullie, steun lucas, en trek massaal naar deze film, aan de recensies te zien belooft dit een waar spektakel te gaan worden, dus show up on may 19th !!!!!! thnx[/quote] Ik zal zowieso van de partij zijn!!T+)

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Clint is een van de beste!:W Waaronder de Dirty Harry films. Maar ook films zoals In the line of fire en de vele westerns waarin hij speelt is hij goed! the outlaw josey whales en two mules for sister sara zijn enkele van zijn western uitblinkers voor mijT+)T+)

    als reactie op de film The Enforcer

  • [quote=Capone]Vergeet American History X niet![/quote] Dank jeT+) Die was ik even vergeten.

    als reactie op de film Red Dragon

  • [quote=Jehl] ( waneer komen er weer films van edward FURLONG op tv :'( )[/quote] Dat kan denk ik nog wel even duren. Zover ik het weet is Terminator 2 de enige echt bekende film met hem.

    als reactie op de film Red Dragon

  • [quote=de anomalie]Fantastische film: intrigerend verhaal en goede rolverdeling. Jammer dat ie net iets te vaak op TV terugkeert. Zo is het bijzondere er snel af.[/quote] Mee eens. Al blijft Clear and present Danger de beste Jack Ryan film voor mij.

    als reactie op de film The Hunt for Red October

  • Deep Impact is meer gericht op de realiteit en Armageddon is meer gericht op spektakel. En om dat laatste te krijgen wilt men nog wel eens een loopje maken met de geloofwaardigheid.

    als reactie op de film Deep Impact

  • Prima film! Maar ik vind dat er een beetje teveel special effects gebruikt zijn. Dit schaadt de geloofwaardigheid van de film. Denk maar aan die onzichtbare auto. Wat krijgen we straks? Vliegende slagschepen?

    als reactie op de film Die Another Day

  • Op www.dvd.nl kun je al een recensie lezen van iemand die Revenge of the Sith blijkbaar al gezien heeft!

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • [quote=Birdarcade] Hey, hoe zit dat nou eigenlijk? Is die master van the Sith (the ruler from the dark side), nou uiteindelijk één en dezelfde als die kanselier van de republiek de voormalige bondgenoot senator van de koningin van Naboo? Dat denk ik namelijk...[/quote] Kanselier Palpatine is inderdaad de Dark Lord van de Sith. (Lord Sidious, de toekomstige keizer)

    als reactie op de film Star Wars: Episode II - Attack of the Clones

  • Mee eens. George Lucus wilde met de rol van die flapoor wat humor in de prequel films brengen. Maar ik vind dat Jar Jar de verkeerde soort humor heeft. Dat maakt hem zo irritant, die kinderachtige humor. Ik vind het soort humor van Han Solo en C-3PO in Empire Strikes Back geweldig!T+) "Shut up or shut him down!"

    als reactie op de film Star Wars: Episode II - Attack of the Clones

  • Vind hem zelf goed. mede dankzij jodie foster. ik vind dat ze haar weinige filmrollen tegenwoordig goed uitkiest.

    als reactie op de film Panic Room