eddytheking Avatar

eddytheking

Laatste reviews

eddytheking heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...O+ :W Zag ik hem nou echt een stuk darm pakken om vervolgens daarmee een verdieping lager te springen? Deze moet ik echt zien..."
Machete red band Trailer (18+)
"...[quote=Angelater]Gaat de film nu wereldwijd of zo? Dat mensen overal in publiek ergens in vast komt te zitten O+[/quote] Dat idee had ik nou ook, gezien het stukje trailer met die cirkelzaag. Verder heb ik wel op de één of andere manier het idee......"
Eerste Saw 3D trailer
"...[quote=Tako]ja.. :E[/quote] Hoe krijg je het verzonnen? >:) Gezien de regisseur proef ik toch een beetje de sfeer van Grindhouse: Planet Terror...."
Machete red band Trailer (18+)
"...Sta ik niet van te kijken. Ik ben eergisteren naar Inception geweest. Oei oei, weer een sterk staaltje filmkunst van Mr. Nolan. Echt weer een film waarbij je na gaat denken en hoe meer je dat doet om naar een verklaring te zoeken wat er allemaal geb......"
Inception niet onder de indruk van Angelina Jolie
"...[quote=Galu]De film lijkt me leuk al hoop ik geen Iron Man-achtige stijl te verwachten![/quote] Inderdaad. Gezien het verhaal en de setting lijkt me dat ook helemaal niks. Al kan dat natuurlijk verrassend goed uitpakken. Is er trouwens al bekend......"
Eerste foto uit Cowboys and Aliens

laatste ratings

eddytheking heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

eddytheking heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.