kauwstaaf Avatar

kauwstaaf

Laatste reviews

They(2002)

"...Absoluut 100% de moeite waard. Eerlijk gezegd weinig (diepgaand) verhaal, maar sfeer is SUPER neergezet. Na deze film kijk je toch iets beter of er..."

Laatste reacties

"...Ik heb Matt Damon nog nooit zo geweldig zien acteren. Nooit geweten dat hij überhaupt kon acteren. Jammergenoeg was dit onvoldoende om de film te kunnen dragen. De film is te onrustig en weinig subtiel om te kunnen genieten van sets en/of eventueel a......"
The Brothers Grimm
"...Hele nette beschaafde film. Had voor mij wel wat simpeler en meer American Pie-achtig mogen zijn. Desalniettemin een leuke en vermakelijke film. Er zit niet één realistisch personage in de film en alle keuzes en handelingen zijn totaal tegenstrijdig......"
The 40 Year Old Virgin
"...Typisch zo'n film die ze keer op keer op tv kunnen uitzenden omdat je hem toch steeds weer vergeet. Ik kan me op dit moment ook bijna niets meer herinneren. Het is een vermakelijk verhaaltje en er wordt redelijk in geacteerd. Alle achtergrondjes vall......"
The Big White
"...Ik ben dol op amerikaanse domme macho films.. waaronder shooters. Maar deze was wel heel treurig. Karakters hadden geen verleden en als er toch naar werd verwezen werd er niets over gezegd. Verder maken ze weinig mee en is de diversiteit in monstertj......"
Doom
"...Tja.. Het is een standaard boze geesten horror van de laatste tijd. Ik heb de afgelopen 10 jaar geen film gezien die hier met kop en schouders bovenuit steekt. Het begin is erg traag en er gebeurt eigenlijk vrij weinig, maar ik vond hem toch spanne......"
Dark Water

laatste ratings

kauwstaaf heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

kauwstaaf heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.