Sunshine_Nance Avatar

Sunshine_Nance

Laatste reviews

Sunshine_Nance heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ben na het lezen van deze reacties er nog niet achter of de film een aanrader is of niet... Kom op mensen! ;) Is deze film de moeite waard om te kijken?..."
Solaris
"...[quote=onzehans]MAAR het is in ieder geval een uiterst sfeervolle en goed geacteerde film, prikkelend en intrigerend.[/quote] Sluit me hier helemaal bij aan. Dit zijn precies de elementen die David Lynch heeft weten te creëeren in 'Mulholland Driv......"
Mulholland Drive
"...[quote=jomphst]Het is toch werkelijk ongelooflijk dat er mensen zijn die dit soort films leuk vinden. IQ 0?[/quote] Nou ja zeg, wat is nu weer voor denigrerende opmerking..?! Een film hoeft toch geen hoog intellectueel gehalte te hebben om vermak......"
Batman & Robin
"...Ik hou eigenlijk helemaal niet zo van actiefilms, maar ik moet toegeven dat 'Desperado' er mee weg kan komen..! Vooral die scène in de bar met een guest-appereance van Quentin Tarantino is GE-WEL-DIG! Ook 'Sin City' van Rogdriguez vond ik erg goe......"
Desperado
"...Is deze film vergelijkbaar met 'Texas Rangers'? Dat was een soort van teen-movie goes western... Zo'n film waarbij de cast bestaat uit acteurs uit 'Dawson's Creek' en dergelijke... Die film vond ik namelijk niet al te best......"
American Outlaws

laatste ratings

Sunshine_Nance heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sunshine_Nance heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.