Ethan Edwards Avatar

Ethan Edwards

Laatste reviews

Ethan Edwards heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Dit is geen nieuws. Grote studio's maken elk jaar, al tientallen jaren FYC (For Your Consideration) campagnes voor al hun grote films. Vorig jaar werd een zelfde soort campagne gemaakt voor It Chapter 2 door Warner. En volgend jaar zal Warner behalve......"
Warner Bros. hoopt op veel Oscars voor 'Wonder Woman 1984', ook voor Beste Film
"...@PRIME: Het gaat hier om de wereldwijde filmindustrie en niet over enkel Hollywood. Hollywood maakt maar een heel klein percentage van de films die wereldwijd gemaakt worden. Het is enkel een significant onderdeel van de wereldwijde recette en niet m......"
Afzegging Cannes Filmfestival heeft grote gevolgen voor de stad en filmindustrie
"...Dit geldt bijna voor alle mainstream films en mainstream studio's. Helaas trappen de meeste mensen in de wereld erin omdat ze A. te lui zijn om wereldcinema te ontdekken of B. te achterlijk zijn om wat moeilijker arthouse film te (willen) begrijpen e......"
Originaliteit van Disney naar een dieptepunt?
"...Zijn beste scene in zijn beste film. [url=https://m.youtube.com/watch?v=8Wjy1mpt_Gg] The Sweet Hereafter[/url] Zijn rollen in Alien en LOTR zijn aardig, maar ze zijn totaal niets vergeleken zijn beste rollen. ..."
'The Lord of The Rings'-acteur Ian Holm overleden
"...Ik hoop wel dat mensen naar filmfestivals en films die culturele waarde hebben blijven komen. De tijd van hersendode blockbusters, reboots, remakes, sequels, prequels, shared universes is misschien wel voorgoed voorbij Er zullen zeker na deze crisis......"
'Veel bioscoopgangers willen niet meer naar de bioscoop als het coronavirus weg is'

laatste ratings

Ethan Edwards heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Ethan Edwards heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.