grappig Avatar

grappig

Laatste reviews

grappig heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Net een 10 gegeven.. Waarom als westernfreak een hele toegankelijk film. Voor iedereen dus. En het verhaal is goed de uitwerking ook. Een paar top acteurs + heerlijke muziek maak van deze film. Iets lekker voor tussen door. 10 misschien iets te hoog......"
Geronimo: An American Legend
"...[quote=Cee van Lleef]Waar wordt hier gezegd dat het origineel bagger is? En de minste van welke blockbusters? Ik kan er wel een scheepslading slechtere blockbusters noemen om maar in nautisch jargon te blijven.[/quote] Grapje zie mijn naam: ik von......"
Poseidon
"...Zoals ze hierboven zeggen het origineel was al bagger dit kwam net boven het bagger uit maar dat komt eigenlijk door het water en niet door de acteurs.. de minste van de blockbusters ......."
Poseidon
"...Ik was effe naar een filmmarathon gegaan van X-men vanwege de beste comic ooit... nou viel op veel punten tegen van de organisatie dan.. Deel 1: veels te kort! Deel 2: meer een geheel, maar weer geen karakterontwikkeling, diepgang --> geen echte......"
X-Men 3: The Last Stand
"...[quote=Ann McDunn][b]Evertje[/b] er klopt zoveel niet, ook in de bijbel staat veel fictie, maar we moeten iedereen maar in z'n waarde laten en wie er in geloven kan heeft in ieder geval toch een houvast, en de nickname [b]grappig[/b] klopt voor geen......"
The Da Vinci Code breekt record

laatste ratings

grappig heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

grappig heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.